Software na tisk seznamu sbírky hudby

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod MasterX® 19. 1. 2007 15:48

Zdravím, nevíte nekdo o necem takovém? Pokud možno free ale aby to bralo víc formátů (MP3/WMA/OGG). Data ať si to klidně bere z tagů, mám v nich pořádek. A kdyby to tisklo i AlbumArty (obrázky alb) tak to bude supr úplně nejvíc. Díky moc!
PC: V profilu * NTB: DELL Latitude D505 * Mobil: SE V630i * Sandisk Sansa e200 4GB + Koss Porta Pro
MasterX® as known as Wlashack.
MasterX®
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ansam 19. 1. 2007 16:36

WinAMP - zaradíš hudbu, stlačíš CTRL+ALT+G a vytlačíš zoznam.
Ansam
Junior

Odeslat příspěvekod MasterX® 19. 1. 2007 16:42

WinAMP pouzivam jen v Lite verzi, knihovnu spravuji v MediaPlayer 11, navic je tam ten probem ze WinAMP si neporadí s diakritikou v tagách kterou mám. A navíc nevím jestli tiskne i album arty? Neco jineho by nebylo?
PC: V profilu * NTB: DELL Latitude D505 * Mobil: SE V630i * Sandisk Sansa e200 4GB + Koss Porta Pro
MasterX®
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ansam 19. 1. 2007 16:43

Ďalej MP3Tag od ManicTools http://www.maniactools.com/soft/download.shtml -špičkový prepracovaný program a v slovenčine a v češtine.
Ansam
Junior

Odeslat příspěvekod MasterX® 19. 1. 2007 16:54

Ten mám na úpravu MP3 Tagů ! :-) Ale jsem asi lama ale export do nejakeho seznamu jsem tam nenasel ...
MasterX®
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ananta 19. 1. 2007 17:06

Já bych tě asi vrátil k Winampu, je asi jendo, jakáa verze (obsahově), ale aby byla poslední, už zvládá češtinu i v titulky aplikace v hlavním okně, tak je divné, že ti ta čeština blbne.
Možná příp., nějak hromadně převést ID tagy na Unicode, někde jsem tuto možnost zahlédl, samo že nevím kde.... :?
ananta

Odeslat příspěvekod MasterX® 19. 1. 2007 17:56

Hm, jedno to asi neni, verze Lite totiz vubec knihovnu medii neobsahuje. A nevim proc, ale prestoze mam posledni verzi Winampu tak prostě diakritiku nezvlada. Nicmene odpovim si sam:

Export do seznamů je v Tag & Rename : (F12) do různých formátů jako WWW nebo Excel ale nemůžu tam vytisknout i AlbumArt, kdyz tam tuto polozku zvolim, je to jen dalsi polozka tabulky s parametrem "yes" nebo "no" ...
MasterX®
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ansam 19. 1. 2007 19:27

[quote="MasterX®";sem asi lama ale export do nejakeho seznamu jsem tam nenasel ...[/quote]Označíš skladby, alebo všetky priečinky (audio CD), dáš "Vytvor playlisty", zvolíš si do čoho chceš zoznam vytvoriť (excel, textový súbor .. ), a nakoniec dáš "Uložiť playlist alebo exportovať údaje" a je to.
Ansam
Junior

Odeslat příspěvekod X__ 19. 1. 2007 20:58

STG Folder Print Plus 2.41-můžete přehledně a rychle vytisnkout obsah adresáře setříděný podle různých kritérií.exe

Obrázek
Naposledy upravil X__ dne 20. 5. 2007 10:03, celkově upraveno 1
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Dreamer 19. 1. 2007 23:57

MP3Tag aj Winamp zvlada UNICODE, problem s diakritikou mali starsie verzie oboch programov, lebo nemali podporu UNICODE, teraz to funguje bezchybne, ale je mozne ze problem je nastavene pouzivanie znakov skinu (neviem presny nazov tej funkcie), to treba samozrejme vypnut.
Dreamer
Dreamer
Junior

Odeslat příspěvekod EasyDaviD 20. 1. 2007 00:32

Neviem, či ti to pomôže, ale toto zvláda iTunes od Apple a môžeš si tam zvoliť rôzne nastavenia zoznamu. Ale to bude pre teba asi krajné riešenie - inštalačka má cez 35 MB a súčasťou inštalácie je aj QuickTime, ale ten da dá potom odinštalovať ak ho nechceš. Avšak zvláda len mp3, acc a wav.
Core i5-750, Noctua NH-C12P SE14, ASUS P7P55D-E, Kingston HyperX 12GB 1600MHz CL8, Radeon HD 5770, Intel SSD 320 ​120GB, Asus Xonar Xense, Enermax PRO82+ II 525W Bronze, Lian Li PC-7FNB, LCD Dell UltraSharp 2209WA 22"
Lenovo ThinkPad R400 (7443-32G)
EasyDaviD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ota.Jed 23. 2. 2007 14:27

Myslím, že tu celkem dobře umí i MediaMonkey :wink:
Ota.Jed
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JendaLinda 23. 2. 2007 17:20

Pokud stačí seznam souborů a adresářů, lze použít tisk v Total Commanderu.
Co můžeš odložit na zítřek, odlož na pozítří.
JendaLinda
Mírně pokročilý