Emgeton X3, E5 nebo iriver T10 ???

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Lucky-x 20. 1. 2007 09:31

iRiver T10 je supr... podle mě nemá chybu ...
Beyerdynamic DT 990, Audinst HUD mx1, wasapi, foobar2000

Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka a skončil až třetí.
Lucky-x
portaProfesionál

Odeslat příspěvekod zilet 20. 1. 2007 10:33

Legalize píše:NE...to zilet asi natrefil na nejakou zvýhodněnou nabídku či co... normálně se k němu sluchátka Porta Cult nedodávají....

zilet: ty Koss ksc 35 jsou starsi model ksc 75? Chci totiz kupovat ksc 75 a chtel bych vedet jak s timto prehravacem hraji....hlevne me zajima jestli hraji dostatecne nahlas.....tak dyztak rekni, myslim ze ksc75 horsi nebudou....e/quote]

no pouzivam to na hlasitost 25-30, mne to staci. ak xces terorizovat okolie, tak ho budes musiet dat uplne na full, na 40...
a ziadna zvyhodnena ponuka, normalne cez alzu, sam som bol prekvapeny. ale som ix teraz skusal a lave sluxatko je v pixi, serem na to, aj tak ix nebudem pouzivat...
zilet
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod HALI32 20. 1. 2007 21:12

Lucky-x píše:iRiver T10 je supr... podle mě nemá chybu ..../quote]

Ale je moc drahý...Nevím kde sehnat 512...Iž snad nikde ani není
HALI32
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wr41tH 20. 1. 2007 21:18

Neber 512, to je malo ...aspon 1Gb ...

ja som si tiez najpr myslel ze mi to bude stacit, ale do pol roka to uz bolo strasne malo a lutoval som to ...
Wr41tH
Junior

Odeslat příspěvekod tudlik 21. 1. 2007 09:22

512 jsou o cca 650 kc levnejsi ale maji mensi pamet nez gigac a navic jim chybi i radio...ta 512 se mi zda hrozne draha
tudlik
Junior

Odeslat příspěvekod HALI32 21. 1. 2007 14:10

Ten iRiver je celkem drahý...vím, že je kvalitní...Nejvíce se mi líbí Emgeton E5, ale tomu se prý často ulamuje tlačítko...Je to škoda, že s tím emgeton nic nedělá...klesá určitě i prodej tohoto přehrávače...
HALI32
Kolemjdoucí

Předchozí stránka