do 1500,- >>> Emgeton E5 Cult

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod abuk 6. 2. 2007 22:34

Fakt nechcešFakt nechceš špunty nebo pecky atd?Mám pro tebe tip http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37652 sou vážně spolehlivý...
hrajou líp než ty šmejdský koss,který stojí stejně :twisted:
abuk
Junior

Odeslat příspěvekod OndraFF 6. 2. 2007 23:03

Tak za prvé by mě docela zajímlo, s jakými Kossy tyto sluchátka srovnáváš (tykovýto in-ear typ má koss pouze The Plugg a Spark Plug, které jsou třikrát dražší)
a za druhé nechápu proč nazýváš kossy šmejdskými, to značí něco o tom, že jsi je asi nikdy nevyzkoušel, když teď používáš něco takového jako jsou sluchátka od Geniusu :lol: ...!
OndraFF
Junior

Odeslat příspěvekod Legalize 7. 2. 2007 12:58

kurcatovium píše:sluchátka něco v tomto duchu:
http://www.123mp3.cz/d/panasonic-rp-hs4 ... na/a/quote]

tyhle sluchátka jsem si koupil a jsou dost na *****...mám přehrávač Emgeton X3 a hrají s ním döst potichu....teď budu kupovat asi Koss ksc 75....levné sluchátka se nevyplatí...si myslím......... :!:
Legalize
Junior

Odeslat příspěvekod Nanosaurus 7. 2. 2007 16:09

Teda řeknu Ti, že najít něco bez rádia byl problém..Koukal jsem na alzu a našel jsem jen tohle - SanDisk Sansa m230 - 512MB, modrý (blue), MP3/ WMA přehrávač, USB2.0 disk, sluchátka. K Alze chodím vcelku často, takže proto jsem vybíral jen tam, ale jinde třeba bude větší výběr.
Nanosaurus
Junior

Odeslat příspěvekod abuk 7. 2. 2007 16:40

myslim tyhle osobni zkušenost,fakt šmejdy! http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29103
abuk
Junior

Odeslat příspěvekod kurcatovium 8. 2. 2007 20:37

tak jsem dnes objednal Emgeton E5 Cult s 512MB za 975,- i s poštovným... sluchátka vyzkouším přiložená, když nebudou dobré, poohlédnu se po jiných...
až přijde, napíšu sem nějaké info...
kurcatovium
Junior

Odeslat příspěvekod kurcatovium 9. 2. 2007 21:20

Už ho mám :)
Ovládání: no, ještě jsem si úplně nezvyknul, ale jeví se celkem v pohodě... žádný mega-komba se nekonaj :D
Zvuk: přiložený sluchátka jsou vcelku přijatelný, hrajou celkem v pohodě a padnou mi jako jedny z mála pecek rozumně do ucha :)
Výdrž: jede mi zatím tak hodinu, takže nemůžu soudit :D
Kvalita provedení: celkově se jeví poměrně bytelně, vrchní kryt je z nějaké lehké slitiny, spodek poměrně solidní plast. jen se bojím, že brzo urvu krytku na miniusb port... display je v pohodě, celkem velký a ukazuje všechno potřebné hezky přehledně; balení přehrávače je celkem bohaté - dostanete sluchadla, usb kabel, redukci na mini usb, kabel na line-in, cd asi s ovladačema (ani jsem ho neotvíral :D ), manuál i v češtině, látkové pouzdro a jednu baterku ;) snad je to všechno.

kdyby měl někdo nějaký dotaz, nechť se ptá...
kurcatovium
Junior

Odeslat příspěvekod abuk 9. 2. 2007 23:37

Ty si o objednával z toho tvýho odkazu?
abuk
Junior

Odeslat příspěvekod kurcatovium 11. 2. 2007 00:26

jj, je to na http://www.prejetesi.cz dostal jsem ho za 885,- s DPH , s poštou to dělalo 973,- přesně :) za ty prachy jsem spokojen... ovšem gigovkou bych nepohrdnul ;) ;) :D
kurcatovium
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 11. 2. 2007 17:26

Tak to gratuluju ke koupi. :) A tím, že ho budeš plnit kvalitní muzikou, si jsem jistý. :)

Jinak k těm sluchátkům: Pokud budeš chtít kupovat ještě další, ty KSC/7 Ti můžu doporučit. :wink: Sám mám KSC/75, ty moje hrajou sice tak o třídu, o půl třídy líp, ale sedmičky jsou pořád dost kvalitní. :wink: Ale celkem nevýhoda je, že hůř drží na uších, to KSC/75 jsou na tom o hódně líp.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod cIIII 11. 2. 2007 18:27

taky si myslim, že si udělal dobře.. kupoval jsem před rokem gigovou verzi (ovšem za uplně jinou cenu) a doteď si nemůžu stěžovat.. akorát pomalejší odezva na ovládání.. to jediná výtka..
PC: Athlon 64 3000+, Gigabyte GA-K8NF-9, 1024 MB RAM 400MHz Kingstone, Saphire x1950PRO 256 MB, 500 Fortron
Monitor: LCD 21" WS Philips Brilliance200W
cIIII
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kurcatovium 11. 2. 2007 20:22

cIIII píše:taky si myslim, že si udělal dobře.. kupoval jsem před rokem gigovou verzi (ovšem za uplně jinou cenu) a doteď si nemůžu stěžovat.. akorát pomalejší odezva na ovládání.. to jediná výtka..t/quote]

jo, je to fakt, že když chci poskočit o pár písniček vpřed, chvilku trvá, než se mi ukáže kde to vlastně jsem... ale jak říkám, spokojenost :)
kurcatovium
Junior

Odeslat příspěvekod abuk 13. 2. 2007 21:54

hele můžeš dát přímý odkaz na to,kde si to kupoval?
abuk
Junior

Odeslat příspěvekod kurcatovium 13. 2. 2007 22:01

tož nemůžu... už ho zdražili :D
cena za kterou jsem ho koupil já: 885,-
nynější cena: 1383,-

to je výsměch!

jinak bylo to na http://www.prejetesi.cz někde si ho tam najdi, ty ceny tam haprujou každej den jinak :-/
kurcatovium
Junior

Odeslat příspěvekod abuk 17. 2. 2007 11:36

Právě,já sem na něj koukal a ta cena se zvedla asi hned po tvym nákupu :D :D le budu ho objednávat s digiboss.cz,nemáte nějakou zkušenost s timhle shopem?
abuk
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka