Creative ZEN V

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Ondro 19. 2. 2007 19:30

Caute,

chcel by som si kupit novy prehravac, ale mam par otazok k jednemu kandidatovy. Chcem si kupit Creative Zen V 2GB, nie plus ediciu, podla mna na tom malom displayi sa aj tak nebude dat nic kukat, a fm radio mi netreba.. Ale bol by som rad keby ste mi odpovedali na par dotazov..

Najviac ma zaujima ci ma dobry zvukovy vystup, sluchatka pouzivam AKG k26p...
Proste chcel by som vediet skusenosti pouzivatelov s tymto playerom..

Dikes
Ondro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tejky 19. 2. 2007 21:39

rozhodoval sem se pro něj taky, ale nakonec vyhrál sandisk sansa e250, je trochu dražší, má větší displej, na video se dá dívat z jednoho metru v pohodě, jediná nevýhoda je, že netřídí hudbu podle adresářů, ale dá se na to zvyknout. Creative bych za ty peníze nebral, 2GB se dá najít i levnější, pokud nechceš video, není potřeba velký displej
tejky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ondro 19. 2. 2007 22:28

no mne dost zalezi aj na designe, a tento player sa mi paci..
len chcem vediet ci nie je problemovy, a ci ma kvalitny zvukovy vystup..
Ondro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod coosha 27. 2. 2007 15:32

zdravim. ako je to s hlasitostou u tohto prehravaca? ste spokojni? lebo na forach sa ludia obcas vyjadria, ze by to mohlo hrat aj hlasnejsie. vyrobca udava zvukovy vykon len 2x 5-7 mW, co sa mi zda pomerne malo. ja sa hlavne bojim toho, ci zvladne tento zen aj kvalitnejsie sluchadla s vyssimi impedanciami, aby nehral prilis potichu. Niezeby som bol nahluchly, ale obcas nech to hraje aj nahlas
coosha
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod benetti 2. 3. 2007 12:55

Ja ho používám s Portama a s hlasitostí jsem docela spokojenej. Je pravda, ze by mohl byt trochu hlasitejsi, ale to mi vadi jenom obcas v hodne hlucnem prostredi, vetsinou mam hlasitost tak v polovine. Co se tyce kvality vystupu, ma trosku slabsi basy, ale kdyz ho porovnam treba s iPodem, tak je jenom o trochu horsi. Kdyz si ale pustim neco z myho staryho discmanu sony, tak ani ipod nemuze konkurovat. :D

P.S: chcete-li videt jak vypada Zen V uvnitr, tak ja jsem ho rozebral. Muzete se podivat TADY
benetti
Junior

Odeslat příspěvekod Ondro 3. 3. 2007 10:38

Moment, ako je to naozaj s tou hlasitostou? Lebo to je podla mna jedna z najpodstatnejsich veci! Sluchatka mam AKG k26p, a oni su o dost hlasnejsie ako porty alebo px100.. Pri najhorsom ten player vratim, sak do 7 dni ho mozem bez udania dovodu vratit ak kupujem cez eshop..
Ondro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod coosha 4. 3. 2007 16:41

tak som ho kupil, hraje dostatocne nahlas :)
basy na relativne lacnejsich peckach su na pocudovanie celkom vpohode, necakal som to.
max spokojnost :)
coosha
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ondro 5. 3. 2007 21:08

No zajtra pozajtra ho budem mat aj ja, tak som zvedavy :)
Ondro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pomec 5. 3. 2007 22:47

Myslim, ze nebudes lutovat. Mam ZEN V PLUS uz par mesiacov a som velmi spokojny.
pomec
Junior

Odeslat příspěvekod TMS 24. 3. 2007 09:35

Já mám od vánoc Creative ZEN V 4gb a zatím jsem taky hodně spokojený... Ale jen bych vytknul jednu věc a to, že hudbu musíš mít dobře popsanou, protože se mi stalo, že sem měl jedno cd ve dvou složkách, kde v jedné bylo pár písniček a v druhé byl zbytek...jinak sem spokojen
TMS
Kolemjdoucí