emgeton e3 vs minimax3

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod emiero 6. 3. 2007 19:30

zaujímalo by ma, či je nejaký rozdiel v kvalite zvuku medzi týmito prahrávačmi a čo si myslíte o kvalite zvuku týchto prehrávačov ako takej.
emiero
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod skura3 7. 8. 2007 22:54

minimax 3ku mam doma...maly,sikovny,kovovy player s kvalitnym zvukom a velkou vydrzou...ale pozor dodavane sluchatka su odpad proste a ani nedrzia v usiach...ale ked som ho napojil na koss Ktx/pro1 a pohral sa s eqvalizerom..som velmi spokojny...co sa tyka zvuku fakt mu nemam co vytknut...
skura3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ganja-Unit 8. 8. 2007 22:35

odporúčam jednoznačne MINIMAX
IMO úplne najlepší prehrávač.
mám ho odskúšaný, ale vlastný mi dojde až budúci týždeň :)
Ganja-Unit
Junior

Odeslat příspěvekod sabelt 18. 8. 2007 13:09

Take mam doma MINIMAX3 a je to zatim nejlepsi mp3 prehravac se kterym sem se zatim setkal.Dobry zvuk,perfektni design a snad nejvic se mi libi IR dalkove ovladani a vestaveny reproduktor.
sabelt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod matus201 31. 8. 2007 20:19

ja ho mam uz pol roka a som MAXIMALNE spokojny. Maly, pekny, super zvuk, podpora OGG, srs wow efekty, ovladac televizie, vstavany reproduktor (na tak male zariadenie VELMI kvalitny), vstavane USB, obrovska vydrz baterie. Teraz by som chcel prejst na vacsiu kapacitu ale bojim sa ze s kupou noveho prehravaca (aj toho najdrahsieho) pridem o tieto skvele veci.. proste podla mna jeden z najlepsich prehravacov ktory porazi aj o mnoho drahsie ,,stroje".
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

Nokia 6120c+ 8 GB MicroSD
matus201
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod eRiper 31. 8. 2007 21:15

Z těhle dvou bych taky volil MiniMax3. Zvukově soudit nemůžu ale vzhledově je fajn.
eRiper
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kromec 1. 9. 2007 07:04

Ja mam E3 a spokojenost, podle me zvukove na tom budou stejne, E3 ma vyhodu ze je na normalni baterky...
CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon ;) :)
kromec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod matus201 2. 9. 2007 01:56

no takto vseobecne by som to netvrdil.. ja som najprv mal sansu c140 ktora bola na baterky a niako mi to nevadilo ale ked som skusil emgeton ktory ma vsavanu baterku naspat by som nikdy nesiel.. ale to je moj nazor a niekto moze mat upne iny..
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

Nokia 6120c+ 8 GB MicroSD
matus201
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod eRiper 2. 9. 2007 08:51

Já měl vždycky Li-Ion nikdy nenastal žádný problém. Stejně tak ani u mobilů (taky u mě bez problémů ;-) ) nemáte AAA, tak nevidím důvod proč by právě u MP3 přehrávačů měl nastat problém. Toť moje zkušenosti.
eRiper
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tecka 8. 9. 2007 14:55

Jojo minimax je alespon korea, e3 je china, fuj.
tecka
Kolemjdoucí