sandisk m240 1GB

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Ganja-Unit 23. 3. 2007 17:45

mám tento mp3 player a mám s ním jeden menší problém...
kým je baterka viac ako v polovici je všetko v poriadku...ked ale klesne pod polovicu tak sa vypne podsvietenie a už sa nezapne nech stlačím hociktorý gombík.
neviem či to je nejaký spôsib šetrenia energie,alebo čo,ale vadí mi to ked idem večer von a nevidím čo tlačím.
kto má tento player pls nech powie či to aj on má tak,alebo či mám ísť reklamovať. ono mi to robí už od začiatku (asi 3 mesiace). :roll:
Ganja-Unit
Junior

Odeslat příspěvekod george2 23. 3. 2007 18:19

Dělá mi to totéž. Sice si nejsem přesně jistý ,že od poloviny,můžu to vyzkoušet. Nevím jestli to je závada , nebo pouze "feature".
george2
Junior

Odeslat příspěvekod Ganja-Unit 23. 3. 2007 18:40

ja som to myslel len približne,že od polovice. ale mne to prekáža...tebe nie ?? ja by som ten fíčr najradšej odstránil :twisted:
a ešte som prišiel na to že v nom nemám FM Rádio :!: a pritom všade píšu že tam je :evil:
inak popic prehrávač,len tú jednu chybyčku má.to rádio mi ani nechýba. mám tam stopky :D
keby niekdo vedel o novom firmwary nech powie plíz :roll:
Ganja-Unit
Junior

Odeslat příspěvekod Ganja-Unit 23. 3. 2007 20:12

no ja som prišiel na to,že to rádio sa dá používať len s americkým FW.keby sa tu našiel niekto ochotný,čo by mi poradil s prerobením FW. mám verziu 3.2.8E a neni tu rádio :roll:
Ganja-Unit
Junior

Odeslat příspěvekod george2 27. 3. 2007 18:53

Došel jsem k názoru, že ukazatel (akumultorové) baterie ukazuje úplné hlouposti. Po nabití už ukazuje kousek vybito a brzy se dostane na polovinu,kde občas přeblikává na vyšší úroveň.V polovině zůstane větší dobu vybíjení baterie, a když dojde do stavu,kdy nesvítí modrá,brzy se baterie vybije úplně. Proto mě ta doba ,kdy displej není podsvícení moc nepálí.
G2
george2
Junior

Odeslat příspěvekod george2 27. 3. 2007 18:59

Osobně si vzpomínám, že když přístroj přišel na evropský trh, hovořilo se o tom, že v USA obsahuje rádio, a přítom jde o ten samý HW. Osobně jsem po tom nepátral, protože jsem měl strach, že přijdu o záruku, kdybych to rádio nějak vyflešoval.
george2
Junior