Ipod 5gen 30gb.Chybne pixely!!!!!:(

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod eO.Exter.xxx 26. 3. 2007 23:30

Nehadejte se.:-)Poradite mi teda,co jim tam mam zitra odpapouskovat??:-DJinak se omlouvam za zdrzovani,ale reklamuju neco poprve!:(P.S.Na prava se chystam taky.:-)
eO.Exter.xxx
Junior

Odeslat příspěvekod red 26. 3. 2007 23:35

No mel by sis urcit,zda to chces opravit nebo vymenit,ale asi by to chtelo vzit s sebou nekoho autoritativniho. Usuzuji, ze jsi jeste dost mlady a oni Te odbydou, ze to maji v zarucaku.
red
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod iwigirl 26. 3. 2007 23:35

Odpapouškuj to,co jsem ti tu napsala. §616 OZ (klidně si ho vytiskni) a že chceš vyměnit za nový.. Jedná se o rozpor s kupní smlouvou, nikde jsi na vadné pixely nebyl upozorněn, takže jejich argumenty, že to je v toleranci ať si strčej za klobouk..
Kdyby se cukali, pohrozit ČOI (která pokud zjistí porušení zákona, může udělit pokutu, ale do vztahu prodejce- spotřebitel nevstoupí, tu bitvu si budeš muset vybojovat ty). Buď připraven, že tě budou chtít odfakovat, klidně si tam ssebou vezmi nějakého dospěláka, pokud jsi z Prahy, tak teoreticky bych tam s tebou na ně mohla vlítnout já.
iwigirl
Junior

Odeslat příspěvekod red 26. 3. 2007 23:36

a propos my se nehadame...to by bylo moc aleatorni tvrzeni...my pouze diskutujeme :)
Naposledy upravil red dne 26. 3. 2007 23:42, celkově upraveno 1
red
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod iwigirl 26. 3. 2007 23:42

neházej tu latinou a dopiluj češtinu :) :)
iwigirl
Junior

Odeslat příspěvekod eO.Exter.xxx 26. 3. 2007 23:46

Z Prahy jsem.:-)Mlady...no je mi 18,takze celkem ano.:-)Pokusim se.:-)zitra mi kolem 2 budou volat,tak dam vedet,jak to pokracuje.diky moc za snahu.:-)
eO.Exter.xxx
Junior

Odeslat příspěvekod iwigirl 26. 3. 2007 23:50

Tak se na to psychicky vyzbroj. Já si při telefonátu s technikem vydupala opravu, za kterou mi chtěli účtovat 8 tisíc. Takže všecko je to jen o tom, zda si budeš stát za svými právy ;)
držím pěsti!
iwigirl
Junior

Odeslat příspěvekod eO.Exter.xxx 26. 3. 2007 23:53

Diky dam vedet!! :D
eO.Exter.xxx
Junior

Odeslat příspěvekod eO.Exter.xxx 27. 3. 2007 14:51

Jinak jak to je s tim...Vracenim penez,bez udani duvodu???Ze bych to pouzil...:-)
eO.Exter.xxx
Junior

Odeslat příspěvekod salex 27. 3. 2007 15:09

A ešte skúšal si aspoň master reset/clear??
Čo nemôžeš urobi? dnes neodkladaj na zajtra,urob to pozajtra a máš dva dni volna.
Návody na všetko pre MOTO

Programy pre MOTO
salex
Junior

Odeslat příspěvekod eO.Exter.xxx 27. 3. 2007 15:18

Co je to??
eO.Exter.xxx
Junior

Odeslat příspěvekod kaf1 27. 3. 2007 15:21

to iwigirl: mas jiste ve vsem pravdu... problem je, ze kdyz je to slusny prodejce, lze se s nim domluvit.

V opacnem pripade je ale problem. I kdyz mas "za zadkem pravnika" nemusi to to pomoct. Pak se to resi u soudu: posudky, cas atd. Navic nemas zaruceno, ze to vyhrajes. Toliko k vymahatelnosti prava.

V kazdem pripade bych na tvem miste tam chodil tak dlouho, dokud neco nepodniknou. Obratit se na sdruzeni spotrebitelu take neni spatny napad...

Drzim pesti.
kaf1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod HiroSK 27. 3. 2007 15:45

Podla mna to budes zbytocne reklamovat. Chybne body riesi ISO norma ISO 13406-2. Ta stanovuje urcity pocet chybnych bodov na 1Mpx.

Vyrobcovia, ktori garantuju 0 zlych px:
- Phillips (might only include pixels stuck in a bright state)
- ViewEra (certain models. Covers any defective pixel within 6 months of purchase)
- Toshiba (only high-end notebook models)
- Sony (VAIO entire line)

Ostatni pouzivaju Class 2.
Kukni http://www.adiuvo.ch/downloads/ISO13406.pdf (je to po nemecky) alebo pekny flash http://www.nec-monitors.de/specials/online_englisch/iso/index.html, prepni si na anglictinu.

Na chybne body nemas byt preco upozorneny. Urcite to mas napisane v specifikacii vyrobku. Nielen ze ich mozes mat pri kupe, ale uvidis ze do pol roka sa ti ich objavi viac :) Cim viac bodov, tym vacsia sanca ze vzniknu casom.
AMD Athlon 64 X2 4200+, 4x1GB DDR II 800MHz, Asus M2N-E 570Ultra, Creative X-Fi Fatality, Asus 8600GT, Seagate 750+320+200+120GB
Thermaltake MatrixVX VD3000BWA, Asus A-45GA 450W, Scythe SCKM-1000, Noctua NH-U12F
Samsung 226BW, Logitech G15 + G5
HiroSK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod iwigirl 27. 3. 2007 16:33

eO.Exter.xxx píše:Jinak jak to je s tim...Vracenim penez,bez udani duvodu???Ze bych to pouzil...:-)

o tom jsem se nikde nezmínila, že by proto, že se tě to netýká?
iwigirl
Junior

Odeslat příspěvekod eO.Exter.xxx 27. 3. 2007 16:51

Dobra dobra,jen se ptam...:-)Za chvili tam jdu.:-)
eO.Exter.xxx
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka