mp3 na kolo

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod masin 26. 4. 2007 19:20

Potřeboval bych mp3 na kolo.

-paměť 1gb a víc
-nějaká odolnost
-menší velkost
-cena kolem 3000,-Kč

Můj návrh:
http://www.az-elektro.cz/mp3-prehravace ... w-e203-f-s

-zkušenosti
-lepší návrh? :?: :?:
masin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ghull 26. 4. 2007 19:27

chces se zabit?
Ghull
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod citrusak 26. 4. 2007 19:36

Na kole se máš kochat přírodou a dívat se kolem sebe, nebo poslouchat jestli nepadá skála na tebe a né poslouchat hudbu a v uších mít zarvané pecky!!!!! Může tě to zabít!!!! Někdy nestačí jen oči! Trochu zodpovědnosti k sobě!
citrusak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cabaczech 27. 4. 2007 08:19

Jen BLB jezdi na kole se sluchatkama na usich....
DFI Infinity nF Ultra II - M2/G, AMD Athlon 64 X2 4000+ (2048 L2 :-)), 2x512MB DDRII 800MHz GEIL Ultra (4-4-4-12), VGA GigaByte 7900GT 256MB DDR3 (NX79T256DP-RH), Zvuk X-Fi Xtreme, TV Leadtek TV2000 XP Expert, Zdroj ENERMAX LIBERTY 400 W
cabaczech
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Darth_Lucas 27. 4. 2007 08:31

Když už tedy chceš být özvučen, tak si sežeň nějaké minirepro...ale pecky či sluchátka? to je vražda......spíše sebevražda
Darth_Lucas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod citrusak 27. 4. 2007 20:22

naprostej souhlas!
citrusak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod AZOR 27. 4. 2007 20:34

cabaczech píše:Jen BLB jezdi na kole se sluchatkama na usich....

diky.... :-/ jinak ja jsem taky vybíral mp3 přehrávač a měl jsem dva:
DIVA - hrozně starej, asi 4 roky, ale jinak super, už moc nefunguje, ale je vydržel strašně moc.

a novější EmgetonE5 a ten splnuje tvé požadavky, ale já ho nedoporučuju, protže při pádu vypínal, je jasné že když si dá člověk na hubu, že nechce, aby mu hrál nějakej death metal, než se zvedne, ale tohle bylo fakt přehnan, pokud byl v dressu s něčím tvrdým, tak po sjedí pár schodů, či nějakém skoku vypnul :-/

Ale ten jsem právě při jednom pádu rozflákal, takže mam ted tu stařičkou DIVU, ovšem v dnešní době nemá cenu...
Marta Jandova's Absolute Monarchy Forever Rulezz - one country, one world, no wars, full of love.
ALL SHOULD DIE UNDER HER FLAG, AND FOR HER EYES !
AZOR
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod AZOR 27. 4. 2007 20:40

proč? já taky bez sluchátek nejezdím...
nepotřebuješ slyšet, žádná znameí na silnici nejsou jen zvuková. Možná někde koleje.

Jinak posloucham muziku na kole dost nahlas a neslyšim naprosto nic :o), nicméně Ambulanci/Hasicče slyšim výdycky - maj to na šikovné fkrenvenci ... neslyšel jsem je pouze v dobách, kdy jsem poslouchal atari teenage riot :mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=Y8Z8pO8ipN0
Marta Jandova's Absolute Monarchy Forever Rulezz - one country, one world, no wars, full of love.
ALL SHOULD DIE UNDER HER FLAG, AND FOR HER EYES !
AZOR
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod J-o-U 27. 4. 2007 20:56

Presne tenhle prehravac mam, asi 14 dni a:

:arrow: Skvely zvuk, pouzivam ho se sluchatkama Koss the Plug
:arrow: Prijem radia mnohem lepsi nez jine playery, zkousel jsem asi 3
:arrow: Rozmery a hmotnost minimalni, kdyz ho das do kapsy a slapes nic necitis
:arrow: Baterka podle me super
:arrow: Pro ty co nepotrebuju divx, barevny displej atd /ja na to mam Vario/

Jediny minus co ma tenhle player, ze nepodporuje klasicky MP3, WMA, OGG atd. Jedina cesta jak tam dostat hudbu je pres software SonicStage, kde si vytvoris knihovnu, vyberes a das presunout. Ale neni to tak hrozny, da se na to zvyknout.

Sumasumarum - doporucuju, bud si koupis levnej stankovej smejd, nebo znackovy kvalitni prehravac - si vyber.
J-o-U
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod J-o-U 27. 4. 2007 20:59

Jeste pro rejpaly bych podotknul ze nejezdim po silnici ale v lese :wink:
J-o-U
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Aonym 27. 4. 2007 21:04

Když už bch si kupoval na kolo, a chtěl jen ab to přehrávalo(kvalita je na kole sekundární), tak bych šel do nečeho za pár stovek nebo přes tisíc, třeba takový ty Extreme, dvojřádkovej displej, zvlada co chces....a nebral drazsi kvalitni..to chapu treba ve meste.

Ostatne by mi aspon nebylo tolik lito, kdybych sebou nekde slehnul a rozdrtil ho :)
Aonym

Odeslat příspěvekod masin 28. 4. 2007 08:18

No konečně někdo pochopil,že se nezabiju a nebudu jezdit po dálnici. :)
masin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sigil 28. 4. 2007 16:42

cabaczech píše:Jen BLB jezdi na kole se sluchatkama na usich....

ber to tak, že se ozvala potrefená husa:-) ačkoliv proč nikomu navadí chodci s mp3, zavřená okna u aut, přilba na motorce?

2 masin: Jezdit budeš stejně podle svého, máš-li sluchátka asi budeš dávat větší pozor "očima". Se sluchátky + mp3 jezdím už pár let, kup si podle svých preferencí, na přehrávači až tak nezáleží, ale lepší je s AAA-aku, než vestavěné aku, na výrž nedej, jedna tužkova v kapse, nebo hledej AA-aku (iRiver T10, emgeton E5 cult).

jiná kapitola jsou sluchátka, doporučuji otevřená opět podle sympatií (každý má jiný sluch), ale ber v úvahu, že vše bude rušit vítr (rychlejší jízda, vítr "přírodní"). Pecky jsem zavrhl, blbě drží při "drncání" a defackto tě odříznou od okolí, s otevřenými sluchátky je slušně slyšet okolí i při relativně hlasité přehrávce. Vyzkoušej týlní most, nevím, jestli jezdíš s přilbou.

Shrnu: přehrávač dle financí a preferencí (a zda jej budeš používat i mimo kolo), rozhodně na AA(AAA)-aku. Sluchátka otevřená.
Sigil
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tonik666 29. 4. 2007 12:53

K tomu mohu dodat jen, že jestli jezdí bez přilby a už si opatřuje sluchátka, měl by taky sepsat závěť, aby bylo jasné, kdo po něm ten přehrávač dostane :mrgreen:
tonik666
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JakubCh 29. 4. 2007 13:07

Tak jezdit se sluchátkama je pěkná blbost ! Jezdím na kole hodně a proto můžu mluvit z vlastní zkušenosti - znamení nebezpečí jsou zvuková !!! A hodně dobře poslouchám, co za mnou jede !!! Protože jak slyším, že se řítí nějakej vůl na motorce nebo nějakej frája s autem na plný plyn, tak raději do příkopy. Na kole jsi velice zranitelný - a to i pokud jezdíš 15km/h - srazit tě může i v téhle rychlosti. pokud jezdíš jako normální mladý kluk (předpokládám), je to o to horší. Mě je 18, takže ne, že by psal nějaký stařeček. Neumím se představit, že bych jel svojich 30 - na rovince normálka - se sluchátkama. Je vidět, že se ti nezabil na kole kamarád nebo někdo známý. Mě ano - a naprosto nezaviněně. Od té doby si dávám pořádný pozor - i když ani to nemusí stačit. Jinak, to s těma sluchátkama platí podle mě i pro in-line brusle. Osobně je nosím pouze, když jdu běhat - do lesa, kde mě nic nemůže přibrat. Jinak nikdy. Doufám, že si tohle vezmeš k srdci. Někdy si totiž říkám, že někteří lidé si o ten smrťák prostě koledují....
JakubCh
Junior

Další stránka