mp3 na kolo

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod AZOR 4. 5. 2007 19:30

Haha! Tak jsme tu furt machroval, jak vim o 99% autech, které jsou za mnou a že sluchátka na kole nejsou zastak nebezpečná.

Dneska mi sundalo auto :D, bylo to 1% o kterém jsem nevděl.. takže dnes (než mi otrne) budu objektivní: ano, kdybych neměl sluchátka, tak bych o tomto auto věděl... nadruou stranu bych středu stejně nezabránil (jel jsem rovne pohlavni a on jel za mnou a pak mi předjel a fiknul mi to doprava - takže mě vyhodl z cesty a já jsem to pochopitlelně neustál - a uznávám, že diky sluchátkum jsem TENTOKRÁT nevěděl vo co go, až když jsem se zvedal..

jinak nic mi neni, ale ten prachant UJEL. Naštěstí tam odbočovla nějakej typ a hned vylezl z auta a volal "Já mam jeho SPZetku, já to viděl, všechno dosvětšim :o), což je klika... takže sice jsem trošku odřenej, musel jsem čekat dvě hodiny na policajty.. ale rozhodně sem to nahlásil a pořádně mu zavařím !! ***** zasranej, ujet ...

Jo a sluchátek se nevzdávám :o))))) Norther rulezz.
psal jsem to sem jen proto, že jsme schopen připustit, že bych o tomto autě/střetu asi věděl dřív bez sluchátek..
Marta Jandova's Absolute Monarchy Forever Rulezz - one country, one world, no wars, full of love.
ALL SHOULD DIE UNDER HER FLAG, AND FOR HER EYES !
AZOR
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dragon80 7. 5. 2007 20:55

No mel jsi kazdopadne kliku....je asi fakt ze i kdyby si pecky nemel stejne by te sestrelil,ale uznej ze hudba ktera prehlusuje 80procent okolnich zvuku at uz ze sluchatek ci v aute je nebezpecna.Ber uz jen kvuli hacisum,policii zachrance...jasnme ze je uslysis ale az budou 50metru od tebe.
Ja treba v aute taky posloucham muziku a celkem nahlas ale mam otevrene okenko a kdyz zdali slysim houkacku,okamzite mackam MUTE,zpopmalim a sleduji kde se ta "potvora" vyriti (Zvuk se vcetsinou nese a odrazi od vseho mozneho tak blbe ze presne z mista kde bych ji necekal.

Jinak preju at toho grazla policajti najdou a na 3roku mu seberou papiry...srazit a jeste uject to je VRCHOL!!!!!!

Reknu to asi takhle a spousta znamych se tomu divi-proc?? jezdim vetsinou nakladakem a cyklistum,pomalym motorkarum ci chodcum se vyhybam alespon dvoumetrovym obloukem,pokud to situace v protismeru dovoluje,nebo proste za nima pribrzdim a pockam az to pujde.Ten debil co te malem prejel o tehle vecech nema ani paru nebo je mu to fuk.....co teprve kdybys najel treba na kaminek a dostal se mu pod kola.....brrr.
Hlavne kdyz uz nekoho takoveho PREDJEDU, vzdy!! se alespon podiva do zpet. zrcatka jestli je vse O.K......ona takovy proud vzduchu co kabina tlaci pred sebou dokaze s cyklistou nekdy poradne "zamavat".Cim dal tim lip a je mensi riziko ze se dotrycnemu neco stane...a hlavne BLINKR..i kdyz je to podle noveho zakona povinnost vsichni na to S.!!!!!!!!!!!!!!!!
????????????????SANSA e250 2GB
Panasonic LUMÍK(X) DMC-FX3
Dragon80
Junior

Předchozí stránka