Haha! Tak jsme tu furt machroval, jak vim o 99% autech, které jsou za mnou a že sluchátka na kole nejsou zastak nebezpečná.
Dneska mi sundalo auto

, bylo to 1% o kterém jsem nevděl.. takže dnes (než mi otrne) budu objektivní: ano, kdybych neměl sluchátka, tak bych o tomto auto věděl... nadruou stranu bych středu stejně nezabránil (jel jsem rovne pohlavni a on jel za mnou a pak mi předjel a fiknul mi to doprava - takže mě vyhodl z cesty a já jsem to pochopitlelně neustál - a uznávám, že diky sluchátkum jsem TENTOKRÁT nevěděl vo co go, až když jsem se zvedal..
jinak nic mi neni, ale ten prachant UJEL. Naštěstí tam odbočovla nějakej typ a hned vylezl z auta a volal "Já mam jeho SPZetku, já to viděl, všechno dosvětšim

), což je klika... takže sice jsem trošku odřenej, musel jsem čekat dvě hodiny na policajty.. ale rozhodně sem to nahlásil a pořádně mu zavařím !! ***** zasranej, ujet ...
Jo a sluchátek se nevzdávám

))))) Norther rulezz.
psal jsem to sem jen proto, že jsme schopen připustit, že bych o tomto autě/střetu asi věděl dřív bez sluchátek..
Marta Jandova's Absolute Monarchy Forever Rulezz - one country, one world, no wars, full of love.
ALL SHOULD DIE UNDER HER FLAG, AND FOR HER EYES !