iRIVER T10 vs EMGETON MINIMAX M3 vs EMGETON E5 Cult

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Ganja-Unit 4. 6. 2007 08:33

ktorý sa najviac oplatí ?? prečo ?
Ganja-Unit
Junior

Odeslat příspěvekod Lucky-x 4. 6. 2007 10:58

T10 bude mit nejlepsi vydrz... :-) A iRiver mi zni lepe jak Emgeton...

//A jeste jsem zapomel dodat ze jsem jeho spokojenym majitelem. :-)
Naposledy upravil Lucky-x dne 4. 6. 2007 11:01, celkově upraveno 1
Beyerdynamic DT 990, Audinst HUD mx1, wasapi, foobar2000

Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka a skončil až třetí.
Lucky-x
portaProfesionál

Odeslat příspěvekod KUBA 4. 6. 2007 10:58

bych rek ze asi T10 ze vsech pohledu, aspon c o se me tyce, skvelej zvuk, maximlani vydrz, robustni provedeni, lepsi vyrizovani zaruky, teda aspon co mohu hadat :-)
KUBA
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 4. 6. 2007 15:01

Jsem spokojeným vlastníkem iRiveru. :wink: S E5 Cult mohu porovnávat. Zvukově a výdrží jsou na tom podobně. Emgeton má výhodu v podobě kovových krytů (a menších rozměrů), iRiver třeba v podpoře formátu OGG a často užitečné karabince. A co jsem měl v ruce, iRiver mi přijde rychlejší (zapínání, procházení mezi písněmi, téměř žádná mezera mezi skladbami).
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod KUBA 4. 6. 2007 17:01

no ja mam ten Emgeton Cult E5, je to vynikajici stroj za svoji cenu, jah o kupoval o dost draz. Mam ho hnedjak se objevil na trhu, zvuk ma vybornej, je peknej ze je v hliniku, dokonce iFW nejak vylepsili ze neni uz tak pomalej, ale nejhorsi je ta krytka na baterky. Uz mi asi po 1,5 roku zacina celkem dochazet a nova prej stoji 600,- a to je celkem dost, kdyz se novej prehravac da sehnat za 1800,-. Kolecko mi taky lehce uz blbne ale je mozny ze se na nem podepsla nakej ten pad, jelikoz kamosum to nedela, ale nikdo z nich ho nema tak dlouho jako ja no.... Ze svyho hlediska bych asisle do ty T10... je to iriver a libi se mi ta karabinka no :-) A zas o tolik vetsi bejt nemuze imho ;-)
KUBA
Junior

Odeslat příspěvekod Ganja-Unit 4. 6. 2007 17:08

teraz sa skôr rozhodujem medzi Emgetonom a T10.
obe vlastnia známy,tak si ich odskúšam a uvidím
MM3 má prednosť vtom že má zabudovaný USB kon. a že má 2 vstupy na slúchadlá. hrá aj dosť hlasno. no uvidíme ako je na tom T10
Ganja-Unit
Junior

Odeslat příspěvekod Lopinek 5. 6. 2007 10:07

Trochu offtopic: Smím se zeptat proč ne iAudio F2? Koukal jsem, že cenově šel na úroveň T10ky, parametry velmi dobré (umí minimálně to, co ty 3 výše uvedené) a značku iAudio všichni velebí za kvalitu.
Lopinek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ganja-Unit 5. 6. 2007 12:48

samozrejme že som sem nemohol napísať všetky podobné playery. ale keby ste našli niečo ako MM3 len na baterky,kludne dajte link. nenahnevám sa ;)
Ganja-Unit
Junior

Odeslat příspěvekod matus201 6. 6. 2007 18:53

No ja mam MM3 a som velmi spokojny.. vydrz je slusna (30+ hodin) a nahodou aj take drobnosti ako dialkovy ovladac potesia..navyse ten repracik ma ocaril hlasitostou porovnal by som ho s k750i (je trochu hlasnejsi ale zas taky slipknot trochu viac chrasci..) len je treba tam hodit posledny fw inac je tiez pomaly.. ale ma jednu chybicku farby na display vyzeraju tak niako divne.. nie ze zle ale niesu verne.. (ale od line-in toho moc necakajte je to kvalitne asi ako nahravka z diktafonu..)
matus201
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod Ganja-Unit 8. 6. 2007 14:18

chcel by som sa opýtať tých čo máte E5 cult či sa dá ten line-in konektor používať ako výstup na slúchatká. lebo MM3 to dokáže...
a ostatný,akú máte skúsenosť s tým kolečkom na E5ke ??

a ešte by som sa chcel spýtať ktorý mali možnosť porovnávať so Sansou e130 hociktorý z týchto prehrávačov,či sú na tom zvukovo lepšie ako Sansa (viem že MM3 o dosť)
Ganja-Unit
Junior

Odeslat příspěvekod KUBA 8. 6. 2007 14:59

no ten line in sem v zivote nepouzil, takze ti nemuzu rict... Jinak kolecko u me kravne ale to je nejpis tema padama, protoze sem drzel minimalne dalsi 3 E5 a zadna to nedelala, hlavne ot chce nejnovejsi fw aby si mel dobrou odezvu toho kolecka a je luxusni :-)
Jinak stejnak bych ted sel spis do ty T10 :-)
KUBA
Junior

Odeslat příspěvekod Ganja-Unit 8. 6. 2007 15:20

lenže je tam viac ako 1000 SK rozdiel v cene :cry:
Ganja-Unit
Junior

Odeslat příspěvekod KUBA 8. 6. 2007 19:00

To jo no, ale zase to dostanes lepsi servis a neco lepsi znacku imho... Ale pokud se ti nechce davat vic, tak ber tu E5, urcite neprohloupis je to dobrej prehravac, bez zbytecnosi... Ja sem s nim spokojenej, jenom bych ted koupil neco jinyho no ;-)
KUBA
Junior

Odeslat příspěvekod Ganja-Unit 10. 6. 2007 12:29

otázočka : aká je životnosť batérie MM 3 ?? čo s ňou,ked už je jej výkon nedostatočný ?? vymeniť ?? za kolko ??

+ neviete teda či sa dá aj na E5ke použoť Line-In ako vstup na sluchatka ??
Ganja-Unit
Junior

Odeslat příspěvekod matus201 10. 6. 2007 18:11

zivotnost je asi len 300 nabiti (je tam Li-Pol).. ale ked som si to vypocital tak mi baterka vydrzi asi 3 roky (nabijam maximalne 2x za tyzden a to len ked je moc namahana- a to pocuvam skoro stale) a ano da sa to pouzit ako vystup na druhe sluchatka.. a este k tej baterke- tu ti vymenia v servise len neviem za kolko
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

Nokia 6120c+ 8 GB MicroSD
matus201
Aristokrat klubu D2

Další stránka