iRIVER T10 vs EMGETON MINIMAX M3 vs EMGETON E5 Cult

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Ganja-Unit 10. 6. 2007 19:33

to viem že sa na MM3 dá použiť,ale ja som sa pýtal na E5ku.

a dá sa to tak zariadiť,aby sa mi nenabíjal ked ho napojím na PC ?? lebo ked 300 nabití a aj to sa počíta ked ho napojím na 10 minút na stroj tak to je dosť na pí*u
Ganja-Unit
Junior

Odeslat příspěvekod matus201 10. 6. 2007 21:26

a to je aj moj najvacsi problem.. neda. Vzdy ked ho tam napojim sa zacne nabijat :roll: . Ale ked sa to tak vezme aj ked ta baterka vydrzi 2 roky je to celkom slusne..
matus201
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod Lucky-x 11. 6. 2007 18:00

KUBA píše: Kolecko mi taky lehce uz blbne ale je mozny ze se na nem podepsla nakej ten pad, jelikoz kamosum to nedela, ale nikdo z nich ho nema tak dlouho jako ja no....

Tak moje T10 zazila dnes docela osklivej pad... v tu chvili mi docela zatrnulo, ale když jsem ji sebral tak na ni nebyl ani skrabanec :-) Takze i v tomto ohledu jsem s ni spokojen... P.S.: uz to byl jeji 3ti pad
Beyerdynamic DT 990, Audinst HUD mx1, wasapi, foobar2000

Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka a skončil až třetí.
Lucky-x
portaProfesionál

Odeslat příspěvekod KUBA 11. 6. 2007 19:27

No me ta E5 taky nekolikrat spadla, asi nejhorsi pad byl kdyz mi vyklouzla z ruky a letela mezi schodama o dve patra niz, ale jenom se vypla a pak jela dal :-)
KUBA
Junior

Odeslat příspěvekod Ganja-Unit 14. 6. 2007 18:51

v minimaxe je ešte stále obmedzený počet súborov,alebo sa to už vyriešilo firmvérom ??
chcel by som kúpiť 4 GB.aká je reálna kapacita ? dúfam že né o moc menej ako tých 4 GB
Ganja-Unit
Junior

Odeslat příspěvekod Ganja-Unit 16. 6. 2007 21:14

halooooo. kolko hud.súborov načíta minimax ??
Ganja-Unit
Junior

Odeslat příspěvekod matus201 6. 7. 2007 16:17

No subory su zevraj obmedzene rozne (kazdy model inak) mne to vychadza do niakych 400 suborov.. takze ak si chces kupit viac ako 2 GB chod do ineho prehravaca.. je to blbe ale je to tak. :roll:
matus201
Aristokrat klubu D2

Předchozí stránka