MP3 přehrávač do 2k

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod FiFi 9. 7. 2007 10:57

Tak jsem splašil ještě nějáký money a mám na to cca +/- 3k :wink: A ve výběru mi zůstl už jen Emgeton MiniMax3 a Emgeton M6 Cult :) Jaký byste mi doporučili nebo máte jiný návrh? Tento týden ho chci objednat 8)
FiFi
Junior

Odeslat příspěvekod xmickey 9. 7. 2007 11:09

Já bych bral MiniMax, je pěkný :)
2016 VW Golf VII Highline 1.6 TDI
Samsung Galaxy S23
xmickey
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ganja-Unit 9. 7. 2007 11:54

fifi : konečne niekto kto vidí krásu Emgetonu (nemyslím vonkajšiu) :) ja som sa do neho úplne zamiloval,ale ešte na neho nemám keš,lebo neviem predať svoj starý krám (sansa e130) :(
Ganja-Unit
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 9. 7. 2007 13:51

Na mě působí lepším dojmem M6, ale je pravda, že jsem si na žádný z nich nesáhl. M6 je novější, má plno (možná zbytečných) věcí navíc. V testech na webu ho chválí (i když co jsem narazil na jednu recenzi toho MiniMaxu, taky dostal 95 % :) ).
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod FiFi 9. 7. 2007 16:13

No asi je fakt, že srovnávám dvě odlišný kategorie MPtrojek, ale z těchle dvou bych rád vybral :D U Minimaxu mám strach z tý konstrukce jenom a u M6 si nejsem jistej výdrží baterky...Ale bezesporu jsou oba špička-všechny recenze na oba dva dopadly vesměs výborně :) 4Ganja-Unit: A ty uvažuješ o koupi M6 nebo MiniMaxu? 8)
FiFi
Junior

Odeslat příspěvekod Ganja-Unit 9. 7. 2007 21:25

o minimaxovi. minimax je šampión
o konštrukciu sa neboj. je jedna z najlepších. ;) z hliníku a to vnútro nie je upevnená priamo na tú vonkajšiu časť,takže to je odolné
Ganja-Unit
Junior

Odeslat příspěvekod Frame2 10. 7. 2007 13:20

Tak mrkni na Doonio Forty, 35 hodin vydrz a slot na karty a 2.4 display a dva vystupy na sluchatka, to si myslim,ze je parada.
Frame2
Junior

Odeslat příspěvekod Loli 10. 7. 2007 15:24

Mcody - korea
Meizu - Cina (ta lepsi)

Minimax je lepsi.

4GB M6 sem uz prodal, takze uz nabizim jen 8GB za 4,3K, kdyby si chtel. No jinak M6 by snad melo umet OTG s novym firmwarem (a externi baterii nejspis).

// al.ish: Smazán OT.

FiFi a Loli: Držte se, prosím, tématu a vynechte osobní invektiva.//
Loli
Junior

Odeslat příspěvekod The_mike 14. 7. 2007 04:19

EMGETON E4 CULT 2GB co jineho resit...jako nemam ho...ale rekne te mi nedko co za tu cenu s ``vetsim lcd dostanete`` ???
All C*ntent Cop*right 1999-2010
The_mike. All r*ghts reserved.
The_mike
Junior

Odeslat příspěvekod FiFi 14. 7. 2007 08:47

Ale podívej se na rozlišení toho displeje... :roll: Dobrej tak max. na obrázky, což není zas až tak úžasný :D
FiFi
Junior

Odeslat příspěvekod Loli 14. 7. 2007 09:54

Hmm no jestli chces tak ti ten 4GB M6 prodam za 2300 a to navic bilej a bez napisu emgeton atd., vzadu ma teda poskrabanej kryt, ale to se ti stane vzdycky, je tam takovej materieal jako u nano1.
Loli
Junior

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 14. 7. 2007 16:26

kdybych mel trojku tak se rozhoduju mezi:
http://www.mp3store.cz/kartove-mp3-preh ... -2gb-white - akce, sice 2GB ale kvalita
http://www.mp3store.cz/kartove-mp3-preh ... mg-100-4gb - pro tenhle mam slabost, krasnej a s MPIO sem nikdy nemel problem i kdyz to je taky dalny vychod
http://www.mp3store.cz/kartove-mp3-preh ... 4-cult-4gb - s nabijeckou zdarma E4..
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 14. 7. 2007 16:28

Loli píše:Hmm no jestli chces tak ti ten 4GB M6 prodam za 2300 a to navic bilej a bez napisu emgeton atd., vzadu ma teda poskrabanej kryt, ale to se ti stane vzdycky, je tam takovej materieal jako u nano1.

takovy inzeraty miluju :D .. kdyz uz si nastreim prachy tak si chci snad koupit neco z ceho budu mit radost a dobrej pocit a ne nejakej beznapisovej poskrabanej *****.. :D
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Loli 14. 7. 2007 21:07

Eh no tak me to je jedno, kup si co chces, ze, jako kdyz se ti libi mit nekde napisi emgeton a prehravac v barve co jich je tu spousta, tak ti v tom nijak nebranim.
Loli
Junior

Odeslat příspěvekod The_mike 14. 7. 2007 22:29

lol tady jsem u mp3 prehravac do 2k tak proc se starat o nejaky dispely a rozliseni..>>>??? radsi se starejme o vystup-vykon a jestli tech 12mW neni dneska malo... jako uz asi rok a neco jedu na 2x 12mW ale nevim jestli ty moje cx 300 nesnesou trochu vice
All C*ntent Cop*right 1999-2010
The_mike. All r*ghts reserved.
The_mike
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka