"Klasický" mp3 player do 3kKč

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Ganja-Unit 21. 6. 2007 17:36

homo : mne sa ten repráčik pozdáva u MM3. ten ovládač je zbytočnosť,ale čo ked náhodou...fotky nikdy na ňom nebudem prezerať.displej na zobr. názvu stačí. má krásny zvuk,navyše line-in vstup,ktorý si prehodím na line-out keď si chcem pripojiť dalšie slúchadlá. velmi praktický vysúvací USB konektor je výborná vec. niekomu možno nebude vyhovovať že má vstavanú baterku,ale zas tá výdrž je velmi dobrá. ďalej by som spomenul pevnú konštrukciu - vnútro nie je pripevnené priamo na kryt a preto má aj dostatočnú odolnosť voči pádom. osobne som ešte lepší prehrávač nevidel (v tejto kategórií)

ja by som odporúčal ten. mám ho aj odskúšaný a už dlho šetrím peniažky a hladám kupcu na môj aktuálny Sandisk e130 aby som ho mohol kúpiť. :)
Ganja-Unit
Junior

Odeslat příspěvekod KUBA 21. 6. 2007 19:09

homo: pravda, taky sem si myslel ze emgeton bude neco vic ale na druhou stranu to remeslny provedeni neni zas az tak moc strasny, existujou mnohem vic odflaknuty prehravace. Jinak se servisem nemam jeste zkusenost, ale chci zkusit dat reklamovat to kolecko, ktery obcas preskakuje, tak jestli mi to uznaj... Rikam neni to nejlepsi prehravac, ale za ty prachy co se ted prodava je to imho supr koupe... :-)
KUBA
Junior

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 21. 6. 2007 20:48

homomorfismus: NO hele ja to mel v ruce, ten MPIO sem pouzil a byl sem s ni m spokojenej a zadnej kryt sem neurval.. nemuzes posuzovat z nejakyho videa kde nejakej nymand neco urve... me se libil a fungoval +- spolehlive jak pisou. Philipsy jsou prehlizeny, ale pitom na tom nejsou taky spatne. Taky jsem ho pouzival tejden, ale spis bych bral to Mpio. ale at si vybere tazatel
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Loli 22. 6. 2007 22:11

iaudio f2
iaudio u3
iriver t60
samsung yp3 (nebo tak nejak)
Loli
Junior

Odeslat příspěvekod homomorfismus 22. 6. 2007 22:51

tOplOaDer: jo, s tim mpio máš recht. ale bylo to docela vtipný :)
homomorfismus
Junior

Odeslat příspěvekod paja.butcher 24. 6. 2007 11:23

Ahoj,taky něco vyhlížím.Mám iAudio G3 a jsem s ním naprosto spokojenej, jediný co by moh umět jsou playlisty, ale to neumí nikdo krom pár iriverů.Ale spíš mě tlačí kapacita, 1 GB nic moc.Ale sehnat za to nějakou adekvátní náhradu je skoro nemožný.Jako na AA baterku kvůli výdrži jsem asi už rezignoval ale i tak je to docela neřešitelnej rébus.Vestavěnej aku fakt nechci a do toho ještě ty problémy co popisuješ Ty s displejema atd.
Ale uvažuju jak píše kolega nademnou o iAudio U3 nebo F (F2).Ta U3 sice hraje videa a má barvu, ale měl jsem ho v ruce a docela se mi líbil, na slunci jsem ho nezkoušel teda.Otázka je jestli na přímým slunci uvidíš něco na čb displeji, mě to příde že moc ne teda, že v tomhle si prostě moc nevybereš.
paja.butcher
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Chcala 24. 6. 2007 12:12

Čau, mám emgeton Minimax 3 a jsem s ním spokojený, výdrž baterie je až neuvěřitelná(2 týdny při normálním používání), vzhledem k tomu, že přehrávač má integrovaný 500mW reproduktor a výstup na dvoje sluchátka, s kvalitou zvuku jsem spokojený (samozřejmě až po dokoupení lepších sluchátek), široká škála nastavení displeje i zvuku. Co víc si člověk může přát ? :wink:
Chcala
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Fireballcz 27. 6. 2007 21:32

V teto cenove realci mas sanci sehnat uz opravdu slusny prehravac s pevnou pameti. Je vsak dobre pripomenout, ze poslechovou kvalitu urcuje zpravidla nejslabsi clanek poslechoveho retezce. V 99% pripadu jsou tim akusticky nejslabsim clankem hlavne sluchatka, dodavana s prehravacem. Skoro vzdy je nutne pro dosazeni optimalniho poslechu zakoupit sluchatka samostatne. Udelej si tedy urcite financni rezervu 1.000-2.000,- Kc na sluchatka od nejake overene firmy, jako je Koss, Sennheiser apod., protoze pokud mas sluch, brzo ty dodane zmetky zahodis. Pred koupi si zjisti vystupni impedanci a kupuj sluchatka s impedanci nejlepe stejnou, v horsim prpiade s mine vyssi, ale NIKDY nizsi. Pokud nebudes kupovat overene typy, jako treba Koss Porta Pro a jine notoricky zname, kupuj vyhradne v kamennem obchode a sluchatka si rovnou se svym prehravacem VYZKOUSEJ.
Off-topic: Muj osobni typ na prehravac je (po rade vyzkousenych ruznych typu) Creative ZEN Vision:M 60GB USB Host, ale to jsou bohuzel uplne jine penize :(
Fireballcz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nanosaurus 29. 6. 2007 16:21

Dělá se něco jako klasická MP3? Všechno, co jsem našel má mp3, diktafon....Ale mini OLED displej má například MPR-12 od Oravy, ten Tě ve dvou giga vyjde na 2200 koruny.
Nanosaurus
Junior

Předchozí stránka