Rad by som sa podelil o skusenosti s tymto prehravacom. Momentalne som majitelom jednej 1GB verzie v ciernej farbe.
Co sa tyka prevedenia samotneho prehravaca, tak mu nie je co vytknut, snad az na to dotykove ovladanie (ale to je iba otazkou zvyku). Tlacitok je tak akurat a ziadne nie je navyse, a ani ziadne nechyba. Akurat treba pravidelne zamykat klavesy, pretoze to dotykove ovladanie je dost citlive a pri noseni vo vrecku si to obcas robi co chce
. Sluchatka su uplne v pohode. Mam doma aj Koss Porta Pro, ale po pravde k tomuto MP3 prehravacu som ich este nepotreboval, pretoze tie co su v baleni su vzhladom na prevedenia az nadmieru dobre. Ja viem ze sa to neda porovnavat, ale mne zatial vyhovuju tie od samsungu. Samozrejme najdu sa aj veci, ktore mne osobne, nie su moc po voli. Prehravac napriklad nepozna adresarovu strukturu. Aby som to uviedol na spravnu mieru. Aj cez prilozeny software, aj cez prieskumnika vo windows sa mi nepodarilo donutit MP3 aby tie adresare skutocne videl, tak ako som ich tam kopirovla. Prehravac vidi iba jednotlive tracky a to je vsetko. Ale zase da sa to riesit pomocou vyroby playlistov ale to uz nie je take pohodlne. A asi najvacsi problem je ten, ze si moja MP3 neorzumie s windows vista. Konkretne sa jedna o to, ze cez windows vista je pristup na nu strasidelne zdlhavy. Napriklad jednoduche otvorenie adresara s 16 trackmi je pod vistou niekedy aj na 15 minut. Pod XP sa mi podobny problem nevyskytol. Snazil som sa najst nieco aj na nete, ale zatial bez vysledku.