Ja vlastnim 4GB ciernu verziu a som velmi spokojny. Podla mojho nazoru sa jedna o velmi podareny prehravac. Mne sa vzdy pacil industrialny desing, ale to je vec vkusu. Ovladanie je velmi jednoduche , staci par minut a viete co je kde. Co sa tyka nastavenia zvuku k dispozicii mate DNSe, 3D user set(3D, bass enhance) a user eq. Prehravac je velmi prakticky, je to proste pre ludi , ktory sa nestaraju a nechcu sa starat o to ci sa im nahodou prehravac nezasvini od nejakeho bordelu. Splna svoj ucel na jednotku, odporucam najma tym ktory sportuju, napr. fitnes, cyklistika apd, kde si jednoducho pustite hudbu a idete si. Myslim ze je to idealna volba , pre tych , ktorym netreba vychytavky ako prehravanie videa, fotiek apd. Co sa tyka zvuku tak som velmi spokojny, povazujem sa za relativne narocneho posluchaca. Nakoniec nie je problem dokupit kvalitnejsie sluchadla hoci tie dodavane su tiez dobre. Vadi mi akurat absencia mass storage, ale inak nie je co prehravacu vytknut.
Neradim kupovat je to priliz lacne nato aby to bolo dobre
nemyslim si ze je to priliz lacne, su aj lacnejsie a maju este aj farebny display a ine vychytavky, vid emgeton a ine....vsetko je na ukor niecoho, mne osobne ide o kvalitu zvuku a ergonomiu a samsung
YP-U3 je idealna volba pre mna