Samsung YP-U3, co na něj říkáte?

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod respin 26. 10. 2007 09:35

Ja vlastnim 4GB ciernu verziu a som velmi spokojny. Podla mojho nazoru sa jedna o velmi podareny prehravac. Mne sa vzdy pacil industrialny desing, ale to je vec vkusu. Ovladanie je velmi jednoduche , staci par minut a viete co je kde. Co sa tyka nastavenia zvuku k dispozicii mate DNSe, 3D user set(3D, bass enhance) a user eq. Prehravac je velmi prakticky, je to proste pre ludi , ktory sa nestaraju a nechcu sa starat o to ci sa im nahodou prehravac nezasvini od nejakeho bordelu. Splna svoj ucel na jednotku, odporucam najma tym ktory sportuju, napr. fitnes, cyklistika apd, kde si jednoducho pustite hudbu a idete si. Myslim ze je to idealna volba , pre tych , ktorym netreba vychytavky ako prehravanie videa, fotiek apd. Co sa tyka zvuku tak som velmi spokojny, povazujem sa za relativne narocneho posluchaca. Nakoniec nie je problem dokupit kvalitnejsie sluchadla hoci tie dodavane su tiez dobre. Vadi mi akurat absencia mass storage, ale inak nie je co prehravacu vytknut.
Neradim kupovat je to priliz lacne nato aby to bolo dobre

nemyslim si ze je to priliz lacne, su aj lacnejsie a maju este aj farebny display a ine vychytavky, vid emgeton a ine....vsetko je na ukor niecoho, mne osobne ide o kvalitu zvuku a ergonomiu a samsung YP-U3 je idealna volba pre mna 8)
respin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tino4 26. 10. 2007 18:01

Pokial nepotrebujes videa fotky a kvalitny EQ v pohode player :)

Skus pozriet aj emgeton :)
tino4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod volis 30. 10. 2007 21:39

prosím vas , mám tento přehrávač a můj počítač ho nevidí. Ani v průzkumníku ani v ničem jinym . nevim jak dostat soubory do něj. Prosím poradte. Ještě doplním že při zapojení do USB v PC se rozsvítí displej , na chvílí napíše USB - OK , a za několik vteřin malými písmeny je tam symbol usbéčka a "disconected" . Nejde s tím ale nic dělat . Fakt už nevím co dál
Nokia 6300, Koss Porta Pro
moc tomu nerozumím :-)
volis
Junior

Odeslat příspěvekod tino4 31. 10. 2007 11:59

Ja by som skusil ist do servisu tam su EXPERTi :)
tino4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod respin 2. 11. 2007 15:31

skusal si aj iny usb slot? Mne sa stava to iste ak to strcim do predneho usb slotu, asi je to nejaka anomalia, nechapem :D Alebo skus na nejakom inom PC
respin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod volis 2. 11. 2007 18:38

Ano zkoušel jsem to i na dalším PC , i jiné usb sloty a nic. V obchodě mi ho vyzkoušeli a šel jim - na Vistě , prý nejsem první komu na XPčkách nešel. Prý už mi půjde. No neriskoval jsem to a nechal si vrátit peníze. Stejně mi vadilo že nejde používat jako klasický flashdisk.
Nokia 6300, Koss Porta Pro
moc tomu nerozumím :-)
volis
Junior

Odeslat příspěvekod cocotko 10. 11. 2007 23:32

niekde na tomto fore som sa docital ze na tomto playeri je neprijemny sum napr pri tichej pesnicke alebo na jej konci porripade keddate pauze ....postrehol niekdo vas nieco take
cocotko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ansam 11. 11. 2007 11:20

volis píše:prosím vas , mám tento přehrávač a můj počítač ho nevidí. Ani v průzkumníku ani v ničem jinym . nevim jak dostat soubory do něj. Prosím poradte.r/quote]

Požiadavky na PC sú tieto (veľmi dôležité):
Pentium 300, alebo vyšší, USB Port 2.0 (nie 1.1), Systém WinXP, SP2; direct X 9 alebo vyšší, Windows Media Player ver. 10, alebo vyšší, IE6 alebo vyšší, rozlíšenie obrazovky 1024x768, alebo vyššie.

Ak toto máš, potom si musíš nainštalovať pribalený software ("Program Samsung Media Studio" ktorý potom už nemusíš nikdy použiť) a upgradnúť si Windows Media Player na novšiu verziu (ja mám 11). Keď to všetko budeš mať hotove. Reštartuješ PC a po pripojení Playera do USB sa ti v TENTO POČITAČ zobrazí ikonka "Samsung YP-U3" (niekedy až na druhé reštartovanie, pretože WMP po prvom reštarte ešte niečo upgradne) ktorú môžeš vykliknút a do pričinka MUSIC môžeš priamo kopírovať mp3, alebo aj celé adresáre s MP3. Nainštalovaný software som zatiaľ nikdy nepoužil, pretože jeho použitie je veľmi komplikované.
Naposledy upravil Ansam dne 11. 11. 2007 18:02, celkově upraveno 5
Ansam
Junior

Odeslat příspěvekod Ansam 11. 11. 2007 11:26

janjan2 píše:ještě jsem se chtěl zeptat, kolik podporuje tento přehravač souborů, měl bych totiž zájem o verzi s 4GB a tam by mohl být problém s malým počtem podporovaných souborů.
Ansam
Junior

Odeslat příspěvekod ismy 13. 11. 2007 12:54

nevite jak rozchodit pod WIN 2000 - na http://www.samsung.com pisou ze je kompatibilni ale zadny driver jsem nenasel...pls help me...doma mam XP ale rad bych pouzival i v praci na 2000.
Nokia 6120
ismy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod respin 16. 11. 2007 10:04

cocotko píše:niekde na tomto fore som sa docital ze na tomto playeri je neprijemny sum napr pri tichej pesnicke alebo na jej konci porripade keddate pauze ....postrehol niekdo vas nieco take

nic take som nepostrehol :shock:
respin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jech 4. 1. 2008 23:53

Nevíte někdo, jestli neni možný pro ten přehrávač sehnat firmware s podporou mass storage?

ismy
Žádný ovladač nepotřebuješ. Prostě přehrávač připojíš a potom do něj taháš hudbu třeba z WMP 9 (a novější), z Winampu 5 nebo z dodávané aplikace. Je to samozřejmě opruz v porovnání s mass storage, ale dá se s tím žít.
jech
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 5. 1. 2008 12:40

Firmware s podporou MS neni, laboroval jsem s tim nekolik dnu, ale nepovedlo se mi to rozjet v mass storage modu, funguje to jen pres MTP, nepomohlo to, kdyz jsem smazal ovladace pro MTP a pokousel sem se mu vnutit drivery pro usb...
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod jech 5. 1. 2008 12:58

Já jsem ještě googloval v mezinárodních vodách a našel jsem tohle: http://www.anythingbutipod.com/forum/showpost.php?p=190270&postcount=68

Budu to muset vyzkoušet.
jech
Junior

Odeslat příspěvekod Ansam 5. 1. 2008 14:35

Sorry
Naposledy upravil Ansam dne 6. 1. 2008 07:38, celkově upraveno 1
Ansam
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka