SanDisk Sansa Express

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 8. 8. 2007 15:18

Ahoj, chtěl bych se zeptat na zkušenosti s tímto přehrávačem. Docela mě zaujal vzhledem, funkcemi, slotem na karty i cenou. Ale zajímalo by mě, jestli nemá nějaké nectnosti jako třeba nekvalitní nebo příliš tichý zvukový výstup nebo něco podobného, co by mohlo při běžném využívání pít krev. Už jsem se tady někde dočetl, že SanDisky nepodporují adresářovou strukturu, ale všechno si berou z ID3 tagu. Zajímalo by mě, jak moc vážné to je, jestli třeba přehrávač složitě zaadresářované (fuj, to je slovo) soubory vůbec nenajde, nebo si jenom z adresářové struktury neumí vzít název, interpreta a tyhlety údaje. Díky.
RedeeMrd
Junior

Odeslat příspěvekod Ganja-Unit 8. 8. 2007 22:39

doteraz som mal sansu e130 a zvuk bol na portách dosť tichý. ale na slúchatkách s menším odporom to je ešte v pohode. neviem ako je na tom Express

čo sa týka radenia podla ID3, je to velmi dobrá vec. určite číta aj podadresáre, ale hlbšie ako 2 som to neskúšal. mne sa to páči viac ako obyčajné adresárové triedenie
Ganja-Unit
Junior

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 9. 8. 2007 06:19

Díky za odpověď. Mně řazení podle ID3 tagů přijde taky rozumnější, spíš mi šlo o to, aby přehrávač ty složitě zaadresářované soubory našel (i když ani to vlastně pro mě až tak důležité není).

Sluchátka teď žádná kvalitní nemám, ale uvažuju spíš nad špunty, protože odhluční okolí. Takže by v úvahu připadaly spíš Koss Spark Plug nebo Sennheiser CX300 (to radši).
RedeeMrd
Junior