Nástupce Sansy e200 - nová Sansa View

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Letadelko 12. 9. 2007 12:17

Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Česky na CZC

Článek na Laptoplogic

Co na něj říkáte? :twisted:

//ConPower: Velký obrázek nahrazen za náhled, snad to nevadí.

//Letadelko: Přidány nové obrázky, změněn název threadu.
Naposledy upravil Letadelko dne 18. 9. 2007 21:44, celkově upraveno 3
Té lípy se nevzdám!
Letadelko
Junior

Odeslat příspěvekod bombul 12. 9. 2007 14:00

Firma Sandisk prestala vyrabat Sansu e200 a prichadza z jej vylepsenou verziou Sansa View... mne osobne sa celkom paci, pretoze ma vacsi displej a ako ovladanie pouziva koliesko cim sa priblizuje iPodom.
Naposledy upravil bombul dne 16. 9. 2007 18:08, celkově upraveno 2
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod strny88 14. 9. 2007 19:12

No nevím, řek bych že jde o výplod nějakého nadšence
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Junior

Odeslat příspěvekod FastIkarus 15. 9. 2007 14:15

Výplod nadšence an stránkách sandisku? :wink:
http://www.sandisk.com/Products/Catalog(1364)-SanDisk_Sansa_View_MP3_Players.aspx
Jen nejde o sansa e200m, ale Sansa view
FastIkarus
Junior

Odeslat příspěvekod Letadelko 16. 9. 2007 16:52

Trošku jsem zapátral a zjistil jsem pár zajímavostí o "vývoji" tohoto přehrávače. Původně měl být koncept úplně odlišný - větší a širokoúhlý displej, preference videa, menší výdrž baterie a vyšší cena.
Obrázek
Takto byl přehrávač představen na veletrhu Cebit 2007, s tím že má být vypuštěn během několika týdnů. Později Sandisk vydal prohlášení, že vývoj nového View pozastavil. Jako náplasti jsme se dočkali Sansy View ve vyžehlené podobě řady e200.
Té lípy se nevzdám!
Letadelko
Junior

Odeslat příspěvekod strny88 16. 9. 2007 20:33

pěkná :)
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Junior

Odeslat příspěvekod eRiper 17. 9. 2007 16:56

Mi se taky velmi líbí :-)
eRiper
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dinkylinky 17. 9. 2007 21:11

Líbí se mi, akorát jsem zvědavej na cenu - 200 USD za 16GB by znamenalo 4000Kč a to asi nebude. Spíš dvojnásobek.
dinkylinky
Junior

Odeslat příspěvekod eRiper 18. 9. 2007 14:49

4k bych viděl možná na 8GB
eRiper
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mrtvocich 19. 9. 2007 13:03

Je pěkná a řeší nedostatky e200 série. Vypadá hodně dobře :-)
iPhone 3G + Koss Porta Pro
Ovation CC-44
mrtvocich
Junior

Odeslat příspěvekod Letadelko 21. 9. 2007 14:38

Podle serveru 4men se se začne prodávat v říjnu za 3570,- Kč (8 GB verze) a 4760,- Kč (16 GB typ), včetně DPH.
Té lípy se nevzdám!
Letadelko
Junior

Odeslat příspěvekod bombul 21. 9. 2007 15:22

Rozumna cena :wink: myslim, ze ten co investuje, neolutuje.
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod dinkylinky 21. 9. 2007 16:02

No pokud to bude za tu cenu, tak si jen počkám na první recenze, dojmy prvních kupujících a pak objednám :D . Ještě uvažuju o iaudio 7, ale cena téměř 10000 za 16GB pro mně nepřipadá v potaz. /Pozn. hledám flashový přehrávač menších rozměrů, s radiem o kapacitě okolo 10-12 GB/
dinkylinky
Junior

Odeslat příspěvekod Vencos 7. 10. 2007 12:41

To sou ale zmetci, řikal jsem si co je to za krávovinu, že view bylo něco jinýho... :cry:
No stejnak bych si sansu už nkdy nekoupil... (možná je to jen oposlouchanost, ale zvuk ze sansy se mi líbi čim dál míň).
Už bych asi neinvestoval do sandisku... Kdyb to stálo tyhle prachy tak nevim...
Jinak já si myslim že stará dorá sansa je pořád perspektivní zařízení a jedinou výhodu v pseudo viewu vidím v lepším displayi kterej mi je naprd(v životě sem si na mobilu a sanse pustil dohromady asi 5 videjí)
Koukal jsem nevidím nikde 8GB microSDHC, jakto? nechci kupovat 8GB do telefonu...
mohli to aspoň pojemnovat sakra jinak! Třeba Sansa Fxxx
View chtěli všichni fanoušci jinej...
bože to by bylo téma na sansa.b-ix.com :cry: (momentálně umřelo,ale dělá se na tom)
No co dál? Sansa connect měla průměrnej zvuk, e250 taky moc neválí... Sandisk už nikdy? Asi jo...Nehledě na podělaný šroubky :twisted:
se sandiskem sem skončil... pravda že rockox je ale skvělá věc :wink: ten na view jentak asi nebude, proto pořád e250 rulezz. Jo a čtečka karet je to dobrá :D
jinka mě se třeba líbí obládání mp3 playeru na SE 750... nemusíte tahat z kapsy, stačej dva čudlíky...
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod imroman 9. 10. 2007 10:11

Vencos píše:To sou ale zmetci, řikal jsem si co je to za krávovinu, že view bylo něco jinýho... :cry:
No stejnak bych si sansu už nkdy nekoupil... (možná je to jen oposlouchanost, ale zvuk ze sansy se mi líbi čim dál míň).
Už bych asi neinvestoval do sandisku... Kdyb to stálo tyhle prachy tak nevim...
Jinak já si myslim že stará dorá sansa je pořád perspektivní zařízení a jedinou výhodu v pseudo viewu vidím v lepším displayi kterej mi je naprd(v životě sem si na mobilu a sanse pustil dohromady asi 5 videjí)
Koukal jsem nevidím nikde 8GB microSDHC, jakto? nechci kupovat 8GB do telefonu...
mohli to aspoň pojemnovat sakra jinak! Třeba Sansa Fxxx
View chtěli všichni fanoušci jinej...
bože to by bylo téma na sansa.b-ix.com :cry: (momentálně umřelo,ale dělá se na tom)
No co dál? Sansa connect měla průměrnej zvuk, e250 taky moc neválí... Sandisk už nikdy? Asi jo...Nehledě na podělaný šroubky :twisted:
se sandiskem sem skončil... pravda že rockox je ale skvělá věc :wink: ten na view jentak asi nebude, proto pořád e250 rulezz. Jo a čtečka karet je to dobrá :D
jinka mě se třeba líbí obládání mp3 playeru na SE 750... nemusíte tahat z kapsy, stačej dva čudlíky...
imroman
Kolemjdoucí

Další stránka