Daju sa subory do iPodu prenasat aj bez iTunes?

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Imhotep 18. 9. 2007 14:21

Zaujima ma ci je ten program nutne mat keby som si kupil iPod a chcem do neho davat pesnicky. Dikes
Ak sa mýlim, tak mi odpustite. Ak nie, som rád.
Imhotep
Junior

Odeslat příspěvekod bombul 18. 9. 2007 18:13

No ja to robim cez itunes a este som nepocula ze by to niekto robil inak...
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Imhotep 18. 9. 2007 18:17

bol som svedkom ako sa sestranici raz podarilo kopirovat na jej ipod pesnicky ako na mass storage zariadenie takze viem ze to je mozne ale nie len tak ze zapojim kabel do prehravaca, kompu a ficim...to bude nejako inak...a ja si teda radsej kupim nieco ine ako ipod. Nebudem zbytocne priplacat a este aj v kompe zivit nadbytocny soft len kvoli prehravacu
Imhotep
Junior

Odeslat příspěvekod bombul 18. 9. 2007 18:26

Ak som spravne pochopila, ty si videl ako ona kopirovala na iPod hudbu a potom ju tam prehrala bez toho aby tos lo cez itunes?
alebo tam tu hudbu len nakopirovala ako datovu stopu to je velky rozdiel...
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod eRiper 18. 9. 2007 18:38

Ano, jde to, ale jen přes pirátské prográmky. Tady zveřejňovat nebudu.
eRiper
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bombul 18. 9. 2007 20:28

Aha tak toto som ja le v uvahu nebrala piratske nemusim....itunes je dobre urobeny a da sa snim vystacit.
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Imhotep 18. 9. 2007 21:36

ale nie. Nemala nic piratske. A vlastne ani nechapem co je na to piratske ked si na svoj ipod niekto dava hudbu.

bombul píše:Ak som spravne pochopila, ty si videl ako ona kopirovala na iPod hudbu a potom ju tam prehrala bez toho aby tos lo cez itunes?
alebo tam tu hudbu len nakopirovala ako datovu stopu to je velky rozdiel...

to uz co sa tu deje...Jak je mozne ze sa ta hudba da nahrat dvoma sposobmi a pritom ide prehrat len tym sposobom cez itunes? :shock: sak ked tam hudba uz je tak by to malo prehravat...nejak tomu nerozumiem
Nahravala tam aj 700MB subory a tie sa asi cez itunes nedaju nakopirovat takze to muselo byt ako datova stopa.
Imhotep
Junior

Odeslat příspěvekod matus201 19. 9. 2007 01:54

ipod moze byt aj ako mass storage len potom je problem ze to nenajde (teda aspon ten s ofic. firmwarom). Inac programov na spravu i-podu je mnoho (napr. winamp)
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

Nokia 6120c+ 8 GB MicroSD
matus201
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod Letadelko 19. 9. 2007 06:26

Matus201: Nejnovější iPody už údajně nebudou podporovat žádný jiný program než iTunes.
Té lípy se nevzdám!
Letadelko
Junior

Odeslat příspěvekod bombul 19. 9. 2007 14:09

Presne ako vravi matus201 tie pesnicky v iPode mozu byt ale jednoducho ich neprehras...
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod davidak 19. 9. 2007 21:04

Ale jde. Umí to třeba program Media Monkey. Docela dobrej, né tak přeplácanej jako iTunes.

Taky záleží, jakej je to iPod, třeba s Shufflem mám tu zkušenost, že po nahraní písniček jako na mass storage stačí pustit jeden dosovej prográmek a je hotovo.

No a nebo používat alternativní firmware- třeba Rockbox.
davidak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bombul 20. 9. 2007 17:18

No ja som Media Monkey kedysi aj mala ale je to skoro to iste ako iTunes este to ma aj podobny interface...jedine co by mi vadilo ze to nespustis na macu...
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod davidak 21. 9. 2007 18:06

já osobně iPod nemám, spíš sdílim bratrovy zkušenosti :)
jo, je to podobný, ale alternativa to je. a kopírování mi přišlo malinko schůdnější.
davidak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bobromilll 22. 2. 2008 00:09

Po mnoha problemech s Itunes sem presel na MediaMonkey. Supr programek, bez problemu, prehlednejsi jak Itunes. Jo a mam Ipod classic a funguje i bez Itunes
Nokia 3510 -> N-gage -> Siemens S65 -> SE S700 -> Nokia N93 + Sonny ericsson W200 + Ipod Classic 80gb
Bobromilll
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 22. 2. 2008 10:21

Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Další stránka