Prehravac dlha vydrz, maly do 2000sk?

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Imhotep 18. 9. 2007 18:59

Zdravim. Hladam si noveho kamarata na cesty. Doteraz som mal Sandisk Digital Audio Player 512MB (ma uz vyse 2 rokov) a uz sa mi zda ze nejak nedostacuje aj kapacitou aj velkostou. Preto by som prosil radu aky prehravac si vybrat.

Moje poziadavky:
-male rozmery (display nepotrebujem)
-aby sa dal ovladat aj z vrecka na nohaviciach (takze bez dotykoveho ovladania ktoremu moc neverim)
-co najdlhsia vydrz
-nejaka schopna kombinacia kapacita/cena (cena max okolo 2000Sk a nech ma aspon giga pameti)

Kedze som narocny na kvalitu reprodukcie tak by som chcel aby aj prehravanie bolo na urovni (jasne ze prilozene sluchadla ktovieco nebudu a preto mam vlastne), ale to sa asi v tejto cenovej kategorii nekona a navyse nejvecsiu rolu pri posudzovani zohrava subjektivny pohlad. Takze keby sa nasiel niekto, kto vie poradit bol by som velmi vdacny :)
Ak sa mýlim, tak mi odpustite. Ak nie, som rád.
Imhotep
Junior

Odeslat příspěvekod eRiper 18. 9. 2007 19:42

Co třeba Creative Zen Stone Plus 2GB za 1600 Kč.
eRiper
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Imhotep 18. 9. 2007 20:21

nad tym som rozmyslal aj ja...ale u nas vyjde jeho cena na 2 tisic. Rozmyslal som aj nad jeho odlahcenou verziou bez displayu ale ten ma len 1GB pamet a cenu nieco cez tisicku tak neviem :?
Imhotep
Junior

Odeslat příspěvekod Imhotep 20. 9. 2007 22:23

tak som teda investoval do toho Stone Plus. Hned na uvod ma len prekvapilo ze neblikal ked bol uplne nabity a tak som cakal jak blbec asi 5 hodin a potom som to uz nevydrzal tak som ho odpojil. Ale zatial sa javi ako slusny partak na cesty...uvidime... :?
Imhotep
Junior