@bombul
tiez som rozmyslal nad touch(om),ale za tu cenu neviem neviem ci uz nepriplatit rovno na iPhone.
A co sa tyka tych skrabancov,tak videl som scratch test na iPhone (ma rovnaku obrazovku ako touch) a ten test dopadol velmi dobre.Ma kvalitnu ochrannu vrstvu.Samozrejme ze ked do toho bude niekto rypat klincom tak tam budu skrabance

,ale zas sa neposkriabe len tak rychlo pri beznom noseni vo vrecku.Takze z toho strach nemam.
@FastIkarus
No ano,ale mne ide o toto... napriklad situacia: nabil som si plne iPod,nahadzal popri tom vsetky songy do neho odpojil a vsetko je ok.ALE ... o nejaku hodinku pribehne kamos a pusti nejaku songu,mne sa zapaci a samozrejme ju chcem mat v iPode tak znovu sup ho do kompu a uz sa zase ZBYTOCNE zacina nabijat...nakopcim tam tu songu zas odpojim a co cert nechce na to vola nejaka kamoska (prezmenu

) ze chce vidiet nejake video co som jej slubil a cely proces nabijania sa opakuje .... a takto mozem pokracovat dalej
Neviem ci ma niekto aspon trochu pochopil o co mi ide,ale snazil som sa
Proste sa moze stat,ze ta baterka strati svoje "caro"

po velmi kratkej dobe.
Aaa ono nie je ani tak na vyber ked spominas to, ci mi vyhovuje.
Dam si aj poradit nejaky dobry mp3 s plynulym video playbackom,velkou kapacitou a TV outom (pritom aby nevazil pol kila

)
@eRiper
Ide presne o to co som pisal pre FastIkarus(a)