[recenze] Cowon iAudio 7 16 GB

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod dinkylinky 13. 12. 2007 16:05

Díky za odpovědi. Koukám, jak jste rychlí. :D Ta možnost, kterou zmiňuje xxxdvorixxx by mi vyhovovala. Jen by mně zajímalo, zda to lze použít u iaudia 7.
dinkylinky
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 13. 12. 2007 16:13

Ma stejne vypadaji tlacitka, velice podobne funkce, predpokladam ze to bude stejne...
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod appletree 13. 12. 2007 21:07

No takze uz mam konecne svoje iaudio 7cku doma. Neskor mozno napisem dalsie dojmy, zatial len k tomu hold tlacidlu. Na verzii firmware 1.14 sa naozaj da pouzit iba jedna z moznosti: bud fw / bw alebo zvuk + / -. To nabindovanie tlacidiel na rozne akcie sice ide, ale medzi tymi moznymi akciami nie nic take ako fw / bw. Su tam take blbosti ako eq, add to bookmark, lyrics... atd. (Kratke) stlacenie menu v hold mode robi akurat pause / unpause. Najnovsia verzia by mala byt tusim 1.15 neskor mozem skusit este aj s tou, ale velku nadej tomu nedavam.

Este sa tu tusim niekto pytal, ci sa da vypnut to "cvaknutie" po kliknuti na podsvietene tlacidla. To som urobil ako jednu z prvych veci, takze da sa to :D
appletree
Junior

Odeslat příspěvekod DC20 13. 12. 2007 21:14

appletree píše:No takze uz mam konecne svoje iaudio 7cku doma.

A ja na to moje stale cakam :cry: :cry: :cry:
DC20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod appletree 14. 12. 2007 00:13

Ja som si svoju osobne vyzdvihol 48 hodin od objednania. :D
appletree
Junior

Odeslat příspěvekod Polo21 14. 12. 2007 08:37

DC20 píše:

sme dvaja 8)
dufam ze bude aspon pod stromcek
Polo21
Junior

Odeslat příspěvekod tino4 14. 12. 2007 17:24

DC20 píše:

ak sa smiem spytat z akeho obchodu si si ho objednal a aku verziu 8GB ?
tino4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DC20 14. 12. 2007 17:32

http://shop.fun-online.sk ... 8GB
ale dal som si podmienku, ze mi to maju dopravit bud v pondelok alebo v piatok... tak som dnes marne cakal :( snad v pondelok...
DC20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tino4 14. 12. 2007 20:34

kamos ma s tym obchodom zlu skusenost ....
tino4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DC20 14. 12. 2007 21:38

Aku konkretne? Snad to do vianoc dorazi. Na stranke s mojou objednavkou je uvedene, ze prerhravac je uz pripraveny na expediciu.
DC20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tino4 14. 12. 2007 21:44

No kamos si od nich objednaval 4GB CREATIVE ZEN (ak sa dobre pametam) tiez to bolo: "pripraveny na expediciu" ale objednatia mu to trvalo asi 10dni (pracovnych) kym mu to doporucili inak v poho ! inac ten obchod je jeden ... ale on to objednal cez http://www.mojshop.sk ale je to ten isty obchod hore cislo na infolinku je to iste ;)

Zelam ti aby si nemal ziadny problem s tym obchodom !
tino4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DC20 20. 12. 2007 20:48

Konecne je doma :D Jedine co mi vadi je, ze nie je cerveny ale strieborny... pritom je 8GB (takze zrejme to, ze su farebne odlisene podla velkosti pamte nebude pravda).
DC20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod davidak 20. 12. 2007 21:14

no panejo.. na emerickejch shopech to tak všude prezentovali.. tak se pak poděl, jaký máš dojmy :)
já už ho používám 3 měsíce a zatim sem pořád nadšenej..
davidak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DC20 20. 12. 2007 21:33

Zatial je este skoro na dojmy... boli by dost skreslene :D za par dni nieco popisem no ale ako zatial super :) je mensi ako som predpokladal a lahky a uplne super no :D Ako prve som vypnul beep a znizil citlivost ovladania. Sa mi zda ze mam uz ten novsi firmware, pretoze mi ide nastavit ake tlacidla maju byt funkcne pri zaholdovani. Chcel by som sa spytat jednu vec: bateria ukazuje ze je plne nabita, kazdopadne, mam ho najprv dat nabijat alebo ho kludne mozem pouzivat a nabit ho az po vybiti? Lebo co som cital napr. u mobilov, tak sa najprv maju nechat plne nabit. Dik
DC20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod davidak 20. 12. 2007 21:36

Na nabíjení kašli.. Normálně poslouchej co to dá. Nabíjení vůbec neřešim, občas ho prostě připojim ke kompu a ta jedna čátka, který za 12h poslechu ubyla, je za 40min zpátky.
davidak
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka