Hladam prehravac na AAA baterie+radio+priamy USB vstup

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod patrick21 28. 10. 2007 11:53

HLADAM MP3 PREHRAVAC KTORY MA TAKE ISTE FUNKCIE AKO Creative Muvo V100 2GB... LEN ABY MAL NAVYSE FM RADIO...PORADI NIEKTO?
FUNKCIE:
- AAA bateria
- vydrz prehravania--minimalne 10h (aj ked creative ma az 18h!!)
- priamy USB vstup-cize bez kabla!
- FM radio
- sluchadka-strednej kvality
- 2GB
- cenovo -1200-2200sk

Nasiel som akurat znacku Teac,ktora ponuka taketo prehravace..ale bojim sa ze Teac nema kvalitny zvuk a celkovo ze je to onicom znacka..alebo nie??
dakujem

//JII.: Při psaní nadpisu není žádoucí aktivní CAPS LOCK. :wink:
patrick21
Junior

Odeslat příspěvekod tino4 28. 10. 2007 14:06

Ahoj, takze myslim ze chces na tieto casy podpriemernu mp3okju ale aj tak sa ti posnazim poradit :)

Takze TEAC z vlastnej skusensoti si nekupuj pretoze: vydrz cca.6 a menej hodin pise ze to ma 8 ale ja som tam dal 1000mAh baterku a islo to cca 6 a zvuk to ma otrasny ! Cize neber teac

Ja by som ti radil akumulatorovy player pretoze vydrzi ovela viac :) niktore az 60 hodin (Cowon iAudio 7) A tebe by som odporucal mp3 prehravac:

1. Tento sandisk:
Kód: Vybrat vše
http://av.itek.cz/mp3-prehravace-2-gb/507241-SanDisk-Sansa-m250-2

2.Tento Evole
http://dvd-elektro-videa-autoradia.obchodni-dum-mija.cz/neo-2gb-mp3mp4-minisd-22-tft-fm-radio-a-fm-vysilac-zaznam-6xhra-evolve+f8+s71+dp81248/

3.TEAC (nedopurucujem)
http://www.digiplus.cz/katalog/teac-2-gb-mp3-prehravac-mp-112-p1537
http://eshop.empyrea.net/zbozi/teac-mp-111-mp3-player-2gb-lcd-cerny/detail.aspx?p=z:91242

Priznam sa ja by som bral asi sandisk :) evele ak chces aj dispaly ;)
tino4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod patrick21 28. 10. 2007 14:18

Nechapem co si myslel tym,ze mi odporucas akumulatorovy player??
ved ja som co napisal?? ze chcem player na AAA bateriu..a ta je predsa nabijatelna tak co? nechapem...

a este dotaz, Creative Muvo V100 2GB je podla teba podpriemerny player? podla mna skor taky akurat...
lebo ja chcem podobny tomu,len ten nema radio...
patrick21
Junior

Odeslat příspěvekod FaZZy 28. 10. 2007 15:26

měl byste být rád, že se vám někdo snaží pomoct!! :wink:
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
OC: Athlon 3000+ 1,8GHz@2,8GHz
A? učiníš co chceš, stejně toho budeš litovat.
Max Cavalera je metalový Bob Marley
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DC20 28. 10. 2007 15:44

patrick21 píše:Nechapem co si myslel tym,ze mi odporucas akumulatorovy player??

Tym myslel zrejme zabudovany akumulator a nie tuzkovu bateriu. Inak AAA bateria vydrzi max 10 - 17 hod (coz neni bohvie co). Zalezi od prehravaca.
patrick21 píše:a este dotaz, Creative Muvo V100 2GB je podla teba podpriemerny player? podla mna skor taky akurat...

Ak viem dobre citat tak pisal ze "na tieto casy podpriemernu mp3okju" a ma pravdu. V dnesnej dobe ked su v mp3 prehravacoch farebne oled displaye a vsemozne funkcie, nehovoriac o prehravani videa, je naozaj uz podpriemerny(BODKA)
DC20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod homomorfismus 28. 10. 2007 18:22

dovolím si opět připomínku USB A-B redukce. neni to tak pohodlný, jako je přímé připojení, ale myslím, že by to za to rozšíření možností výběru mohlo stát (třebas o i River T60, ale nevim, kolik stojí). nosím jí v tý malý kapsičce u kalhot spolu s náhradní baterkou a nemůžu si stěžovat
homomorfismus
Junior

Odeslat příspěvekod matus201 29. 10. 2007 05:08

Tuto mp3-ku radim skoro kazdemu ale mozem za to ze vyhovuje (skoro) vsetkym zakladnym narokom? :D:D
Emgeton minimax m3. http://www.123mp3.cz/d/emgeton-minimax- ... er-bronze/
ma radio, 30 hodin vydrze (real 25hodin), vstavane usb-cko, 2 GB, jedine ze ma vstavanu baterku..
skutocne odporucam..
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

Nokia 6120c+ 8 GB MicroSD
matus201
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod tino4 29. 10. 2007 07:42

patrick21 píše:Nechapem co si myslel tym,ze mi odporucas akumulatorovy player??
ved ja som co napisal?? ze chcem player na AAA bateriu..a ta je predsa nabijatelna tak co? nechapem...

a este dotaz, Creative Muvo V100 2GB je podla teba podpriemerny player? podla mna skor taky akurat...

Asi pretoze som ti ho doporucil ze AAA baterky to je zastarala technologia !! vsak pozri si kolko % sa vyraba s AAA baterkou a kolko s akumulatorom !

Ano ten spominanycreative je na tieto casy podpriemerny :(
tino4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod patrick21 29. 10. 2007 17:35

Mp3 playere s AAA bateriami su mozno starsieho typu...ale podla mna jednoznacne prevysusu zmysel ako ine typy bateriek....vysvetli mi naco mi je dobra Li-pol bateria????? co mam z toho ze vydrzi 30 hodin,ked si ju nemozem vymenit za nahradnu ked sa mi vybije v ten najhorsi moment
?
dam ti priklad,idem do skoly,v skole sa mi vybije a co mam z toho? velky prd,nemozem si ju vymenit ako pri AAA bateriach,ale musim cakat az kym pridem domov a dam si ju nabit...a tomu sa hovori revolucna zmena?
je to len oblb...clovek si chce vypocut hudbu a musi cakat kym sa mu nabije ta bla li-pol bateria..aky to ma zmysel?
a myslim si ze 15 hod pri AAA baterii je dostatocne dlhy cas na pocuvanie hudby...
patrick21
Junior

Odeslat příspěvekod tino4 29. 10. 2007 17:38

No ako chces ale zasa to nie je az taky velky problem si kupit nabujacku na mp3 prehravac a v skole aj tak stale nemozes pocuvat hudbu a aj 10 hosin ti staci !

....

Pokial nechces display chod na sandisk sansa e140 FM a mas pokoj
tino4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod patrick21 29. 10. 2007 17:44

Ja to myslim celkovo ze Li-pol baterky su cisty oblb..ale asi to nechces pochopit tak ti dam iny priklad-Mp3 player ti zobrazuje ze baterku mas vybitu na 75 percent a ty nahle musis odcestovat autobusom do Bulharska..cize cestujes asi 48 hodin...a chces pocuvat hudbu aby si sa nenudil...tak co urobis? mas moznost ze si das rychlo dobit bateriu,ale tym padom si ju budes nicit...druha moznsot je ze sa zmieris s tym,ze v polke cesty sa ti ta shitna baterka vybije a mozes si tak akurat pocitat vrabce....takze aky to ma zmysel? nulovy!!!!
nemam nic proti tebe tino,ale proti vsetkym tym vyrobcom!!! su to obycajne svine,ktore vyrabaju to co im pasuje!!!
patrick21
Junior

Odeslat příspěvekod tino4 29. 10. 2007 17:49

No d2 ma vydrz 52 hodin :) a 7 ma 60 ! {Trochu ina cenova kategoria}

To mas tak ... pokial chces farebny display musis mat li-on li-po baterky a tie maju zvycajne 3.7V lebo ten display nepotrebuje tak vela amperov ako vlotov :) a presne naopak to je v predchadzjucich :)
tino4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DC20 29. 10. 2007 17:54

Niektore prehravace, ktore maju zabudovanu li-pol bateriu, vydrzia aj 60h prehravania hudby (iAudio 7), takze ti vydrzi mozno aj tyzden (ked nie viac) na jedno nabitie. A ak mas pocit, ze uz je skoro vybita a nevydrzi to cestou do(zo) skoly(prace), tak ju das nabit. Ake jednoduche. Li-pol baterie uz nemaju pamatovy efekt, takze ich nemusis nechat vybit uplne.
A ak ti to tak vadi, tak si kup EMGETON E5Cult alebo iriver T60 (na AA bat., vydrz cca 50-60h)
A ak ti mam pravdu povedat... 48 hodin v kuse by som hudbu na sluchatkach pocuvat nevydrzal...
DC20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod patrick21 29. 10. 2007 18:07

EMGETON E5Cult som tiez pozeral,je vyborne nabity funkciami,len mi vadi ze tam je AAA bat,ale AA!! dovod? nechcem nosit vo vrecku tehlu!!! vsetko by bolo super len keby bol na aaa bateriu,sakra!
A mne nejde ani tak o dizajn,ale o to,aby som ten player mohol vyuzit aj ako USB kluc,bez kabla!
Nikto nema skusenost s tymto playerom:

Sweex MP3 2GB + Sennheiser MX 300
alebo nieco podobne poradte sakra...neviem nic najst!
patrick21
Junior

Odeslat příspěvekod tino4 29. 10. 2007 18:57

No ak mam byt uprimny ten player je ***** !
Nechaj si poradit od skusenych ako je DC20 ! Ked tam mas AA baterku
tak to neznamena ze to bude vyzerat ako tehla !!
Bude to mat iba o par cm viac ! A take co su bez usb kabla (na jednej strane A na druhej strane B) Tak to su by som povedal ze skoro USB kluce s prehravacou jednodkou !

A k tomu emgetonu na tie casy ked visiel bol to best player (vtedy este neboli s farebnym displayom)

Skus este emgeton E3 ten je ako E5 ale ma horsiu vydrz pretoze tam je napajanie cez aaa baterku :)

a ta tvoja spominana tehla ma taketo rozmery:

Compact size: 74×35×20mm (height×width×thickness)
Cize: 7.4cm X 3.5cm x 2cm [ak to je tehla tak ja neviem ...]

A k tomu iriveru !

D x Š x V: 65,3 x 27,2 x 22 mm je trochu mensi ale zasa o 2mm sirsi !

.....

Ponaucenie: AA baterky tam dali skrz spominanej vydze ! A kvalitny player nezozenies aby vyzeral asko USB kluc lebo to ma iba 2--riadkovy display a je to onicom player

S pozdravom tino
tino4
Mírně pokročilý

Další stránka