Hladam prehravac na AAA baterie+radio+priamy USB vstup

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod patrick21 29. 10. 2007 19:09

Tino doslova si ma *****...kolko ma rokov,15?
tehlu som myslel tym,ze nechcem mat tazky prehravac...lebo AA bateria je sama dost tazka,ved rozmyslaj trocha!!"
aaa je lahucka!!!

A pisal som,ze nehladam super dizajn,ale player ktory ma kvalitny zvuk a hlavne funkciu USB kluca!!!!
Naco mi je farebny displej a tie somariny okolo toho ked mam mobil???
Takze si myslim,ze ten sweex je akurat..kedze sa dodava so sluchadkami-Sennheiser MX 300 a tie by mali zarucit celkom kvalitny zvuk....
PROSIM VAS NAPISTE NIEKTO KTO MA ASPON MALU SKUSENOST SO ZNACKOU SWEEX!!!!!
patrick21
Junior

Odeslat příspěvekod tino4 29. 10. 2007 19:13

No pozri patrick21 ! toto forum nie je o nadavani :( !
Pozri nechapem preco tu hovoris o uplne NEZNAMEJ znacke SWEEX (o ktorej pocujem prvy krat)

A checm ti povedat ze mp3 prehravac ktory vyzera ako usb nemoze mat super zvuk uz sa to konecne nauc ! a kosit kabel to by ta nezailo tiez !
tino4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DC20 29. 10. 2007 19:17

patrick21
Trochu OT:
Ked citam tvoje prispevky a tvoje emocionalne vylevy v nich, tak neviem ci ti niekto poradi resp. dokaze poradit. Aj tak si dat poradit nechces, takze nevidim dovod preco tu nadavas a rozculujes sa tu. Ked sa ti ten SWEEX paci tak si ho kup!
DC20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bombul 29. 10. 2007 19:46

patrick21

Absolutne suhlasim s chlapcami...

Je tazke ti poradit sweex nie je znamou znackou nie je o nej vela na nete, skus radsej investovat do niecoho co je overene, ak vsak velmi chces sweex nic ti nebrani si ho kupit :wink: ...

btw Nenadavaj tym co sa ti snazia poradit :!:
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod mecoun123 29. 10. 2007 20:02

Doonio Mystick, je i ve 4GB
mecoun123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod patrick21 29. 10. 2007 20:29

hladam taky typ ako je Doonio Mystic,alebo ten Sweex(Holandska znacka), nakolko hladam mp3 player,ktory ma hlavne funkciu a podobu USB kluca,s AAA bateriou......len s tym rozdielom,ze chcem trocha kvalitnejsi zvuk ako ponuka ten Donio Mystic-nema zvyrazniene basov...
patrick21
Junior

Odeslat příspěvekod matus201 30. 10. 2007 01:50

To ako hadas ze doonio mystick preto ze nema zvyraznenie basov hra zle? (ak mas vlastnu skusenost ignoruj tuto otazku)

btw. skor to vyzera ze ty sa snazis presvedcit tych co ti radia ze ten Sweex je jedina volba.. a stavim sa ze doonio mystic hra o mnoho lepsie ako ten sweex.. uz len preto ze sweex ma vykon 4 mW (co je PRISERNE malo) 20mW je normal..

ale myslim ze toto by ti malo vyhovovat: http://www.mp3.sk/creative-muvo-v100-2- ... rers_id=13
pokial sa nemylim tak sa to da rozdelit na 2 casti (mp3 player a cast s baterkou) pricom cast mp3 player je ako USB kluc (dokonca maly kedze nema ani baterku) a zvukovo si mylsim ze tiez nesklame (kedze ma Bass Boost :lol: )
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

Nokia 6120c+ 8 GB MicroSD
matus201
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod patrick21 30. 10. 2007 17:00

Ach chlapce,keby si si bol precital moj prvy prispevok tak by si vedel,ze chcem presne taky prehravac ako je ten creative,len stym debilnym rozdielom,ze chcem aj radio!!! Hned by som zobral ten Creative keby mal radio a kebyze bol v ciernej verzii...lebo je fakt super,len tie dva veci ma maximalne seru!!!
patrick21
Junior

Odeslat příspěvekod matus201 31. 10. 2007 01:17

Kua to som si nevsimol :D:D ja som si samozrejme precital vsetky prispevky a potom som hladal okolo hodiny na nete co by ti mohlo vyhovovat az som nasiel to co ti vlastne vyhovuje (az na to radio) :D:D nj z toho vypliva ze nemam byt na kompe tak dlho do noci :D:D
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

Nokia 6120c+ 8 GB MicroSD
matus201
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod coolio 31. 10. 2007 08:07

a co DOONIO CUBE???? ten vydrzi hrat na jednu baterii 45 hodin..
http://www.mp3centrum.cz/flash-mp3-mp4/ ... e-1gb.html

ale dela se akorat 1GB
iRiver iFP-390T - sice stařec ale good....
coolio
Junior

Odeslat příspěvekod tino4 31. 10. 2007 11:42

Pre coolio viez ale to ide na AA baterku tak kludne to moze vydrzat aj 50 h a nie 45 :)

Výdrž baterie - 45h (Sanyo 2700mAh), 37h (DURACELL)

A ked to na duracelku ide tak malo :( chapes ... ;)
tino4
Mírně pokročilý

Předchozí stránka