Novy Samsung YP-P2 co nan vravite ?

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod tino4 18. 11. 2007 12:59

JJ ale rozmyslam ci to nedovazaju z USA a ze potom by sa to oplatilo zaruka by bola iba 1rok ale neviem :)
tino4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fernetik 18. 11. 2007 13:12

nevim jak to maju..ale cenovy rozdiel oproti inym obchodom je dost velky. takze pre kupujuceho je to aj tak vyhodnejsie:D
fernetik
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod fernetik 18. 11. 2007 15:33

akurat som si objednal na nete Cowon D2:D:D..gratulujte mi:D:D :mrgreen: :mrgreen:
fernetik
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod DC20 18. 11. 2007 16:16

Gratulujem
DC20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 18. 11. 2007 17:15

Gratuluji, hlavně vzhledem k mnoha spekulacim, ktere tomu predchazeli... Ale zatim myslim vede v rozhodovani tino4 :P
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod bombul 18. 11. 2007 17:44

xxxdvorixxx

To si pis...uz som od neho na icq pocula tolko verzii, ze mam pocit, ze objednava 20 playerov a nie jeden :wink: :mrgreen:
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod vikin8 18. 11. 2007 18:45

ja se taky furt rozhoduju a nevim jakej :-) kazdej den chci jinej player :-D
vikin8
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 18. 11. 2007 19:07

bombul:
mam diky nemu zaplnenu historii :P , ne, je hezky naopak ze se pekne rozmysli. Naopak ja kdyz se rozhodoval tak mi D2 kamoska pujcila na den a hned vecer jsem ho objenaval 8)
vikin8:
DC20 udelal dobry topic pro nerozhodovce :idea:
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod fernetik 18. 11. 2007 19:57

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to ja som taky isty..aj s inymi vecami.najprv si vyberem jeden..mesac sa rozhodujem medzi 786 vecami ..a nakonec aj tak vzdy zoberem to prve o com som uvazoval:D:D:D:D:D
fernetik
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod flatliners 20. 3. 2008 15:18

spolubydlící si neska koupil v datartu P2,takže pokud máte nějaký dotazy k němu,klidně se ptejte :wink:
zatim sou dojmy pozitivní,teď du zkoušet video...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 21. 3. 2008 13:48

jelikož sem nemocnej a nudim se,trochu sem P2 otestoval a tady sou moje dojmy...
Zpracování je výborný,ale to sem od Samsungu čekal.Skvěle padne do ruky.Váha 79gramů je oproti mojí Q5(380g) fakt nic.Design se mi líbí,pěkná černá placička...

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Start pé dvojky po odpojení od pc trvá 5s,jakýkoli další už je prakticky okamžitý,jako by byl přístroj jen "uspaný".Paráda!Ovládání je bezproblémové(žádné nechtěné
"úkliky" se nekonají,stejně jako na Touchi se kterým je srovnáván)a velmi rychlé,prakticky žádná odezva,hned ste tam kde potřebujete.

Obrázek
Obrázek

rozlišení displeje je 480x272 pixelů takže je na něj radost pohledět a filmy vypadají taky skvěle.

Obrázek

To co vás asi hodně bude zajímat,je kvalita zvukového výstupu(test na PX100).P2 si nevede vůbec špatně.Je nutné si pohrát s ekvalizérem,protože přednastavené režimy sou k ničemu.Pak už je zvuk ale velmi dobrý.Řekl bych lepší než Cowon I7(čistější) a jen o málo horší než D2.Hlasitost je taky dostatečná a to sem na ní dost náročnej

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Rádio funguje dobře,s nejnovějším fw z něj můžete i nahrávat

Obrázek

Rychlost přenosu dat: 764MB-2min40s

A teď něco proti P2:
V balení chybý pouzdro.Firemní konektor(nelze použít miniusb).Nepodporuje Mass Storage,ale pokud máte aspoň WMP10(Win XP SP1) tak můžete kopírovat přes průzkumníka,bez použití dalšího softu.a pokud by i to vadilo tady je návod jak udělat z MTP UMS:
http://anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=25784

Musim říct že mě P2 hodně příjemně přakvapila :!:

tady sou ještě nějaký fota:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod palinoch 21. 3. 2008 14:33

:!: velmi pekne :!:
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 21. 3. 2008 14:57

Pridavam se, hooodne pekne. Jak popis tak prehravac tuplem :wink:
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod flatliners 21. 3. 2008 15:46

taková zajímavost:na poslední fotce vidíte v možnostech bluetooth položku "mobilní telefon".to znamená,že P2 spárujete s mobilem a pokud vám někdo zavolá tak se objeví na displeji číslo(i jméno,pokud ho máte uložený v P2 v adresáři),můžete přijmout(nebo odmítnout) hovor a pokud máte handsfree tak můžete s dotyčným i komunikovat.mobil přitom může ležet vedle v místnosti,nebo bejt v batohu.stejně tak můžete i z P2 vytočit číslo na virtuální klávesnici,nebo zavolat z adresáře...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mareq0 22. 3. 2008 14:37

Moc se mi líbí 8) , škoda že ho neslyším, ale myslím si, že takový přehrávač nemůže hrát špatně :wink:

Hezká minirecenze.
Obešel já polí pět!
mareq0
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka