jelikož sem nemocnej a nudim se,trochu sem P2 otestoval a tady sou moje dojmy...
Zpracování je výborný,ale to sem od Samsungu čekal.Skvěle padne do ruky.Váha 79gramů je oproti mojí Q5(380g) fakt nic.Design se mi líbí,pěkná černá placička...
Start pé dvojky po odpojení od pc trvá 5s,jakýkoli další už je prakticky okamžitý,jako by byl přístroj jen "uspaný".Paráda!Ovládání je bezproblémové(žádné nechtěné
"úkliky" se nekonají,stejně jako na Touchi se kterým je srovnáván)a velmi rychlé,prakticky žádná odezva,hned ste tam kde potřebujete.
rozlišení displeje je 480x272 pixelů takže je na něj radost pohledět a filmy vypadají taky skvěle.
To co vás asi hodně bude zajímat,je kvalita zvukového výstupu(test na PX100).P2 si nevede vůbec špatně.Je nutné si pohrát s ekvalizérem,protože přednastavené režimy sou k ničemu.Pak už je zvuk ale velmi dobrý.Řekl bych lepší než Cowon I7(čistější) a jen o málo horší než D2.Hlasitost je taky dostatečná a to sem na ní dost náročnej
Rádio funguje dobře,s nejnovějším fw z něj můžete i nahrávat
Rychlost přenosu dat: 764MB-2min40s
A teď něco proti P2:
V balení chybý pouzdro.Firemní konektor(nelze použít miniusb).Nepodporuje Mass Storage,ale pokud máte aspoň WMP10(Win XP SP1) tak můžete kopírovat přes průzkumníka,bez použití dalšího softu.a pokud by i to vadilo tady je návod jak udělat z MTP UMS:
http://anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=25784
Musim říct že mě P2 hodně příjemně přakvapila
tady sou ještě nějaký fota: