palinoch píše:hej historik666 ako si spokojny s duom ktore vlastnis?
Spokojný som veľmi. Rozhodoval som sa pomerne dlho, i keď osobne som vyberal najmä medzi sluchátkami. D2 bol pre mňa ideálny prehrávač - uznávaná vysoká kvalita zvukového výstupu, čistý mass storage, slušná podpora prehrávania videa, obrovské množstvo podporovaných formátov - najmä FLAC, WMA LL a OGG a pamäťová rozšíriteľnosť SDHC kartami do budúcnosti (až 128 GB). Tá posledná vec rozhodla pri úvahe či Cowon alebo Sony 8.. HDD nechcem, presa len som nešika a pád na zem sa u mňa vylúčiť rozhodne nedá...
Sluchátka som si vybral ako ideálny kompromis medzi kvalitou a cenou - v tejto cenovej kategórii (6 000 Sk) to najlepšie čo je k dispozícii od firmy s najväčšími skúsenosťami s in-ear. Uvažoval som aj o najvyššej rade od Shure, ale cena je IMHO pri priamom porovnaní kvality mierne prehnaná - navyše ja chcem túto kombináciu používať na cesty a nie ako náhradu domáceho zvukového systému.
Kedysi som šiel cestou všetko v jednom a hľadal som foťák + prehrávač + telefón v jednom. Vyhral SE 810i, čo je slušný kompromis všetkých troch - ale jednoducho zlepenec nikdy nebude tak dobrý ako samostatné zariadenie - takže dnes mám Cowod ako prehrávač, SE ako telefón a Panasonic TZ5 ako foťák (mimichodom najnovšie držiteľ ocenenia EISA).