[recenze] Cowon D2

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod palinoch 21. 8. 2008 21:37

historik666 píše:
palinoch píše:hej historik666 ako si spokojny s duom ktore vlastnis?
Kedysi som šiel cestou všetko v jednom a hľadal som foťák + prehrávač + telefón v jednom. Vyhral SE 810i, čo je slušný kompromis všetkých troch - ale jednoducho zlepenec nikdy nebude tak dobrý ako samostatné zariadenie - takže dnes mám Cowod ako prehrávač, SE ako telefón a Panasonic TZ5 ako foťák (mimichodom najnovšie držiteľ ocenenia EISA).

pekne napisane a pravdivo. DIK.
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod historik666 22. 8. 2008 10:57

xxxdvorixxx píše:... EISA nema o kvalite fotaku zadnou vypoved, hlavne za tu cenu...

To ani netvrdím. Ale pre sviatočného fotografa hľadajúceho širokouhlý objektív, ultrazoom a veľkosť krabičky cigariet je to jedna z mála dobrých volieb. (Ok, ok, zrejme by pohodlne stačil i starší model TZ3, ale som sa trošku odviazal, no :kuk: ).

Inak predtým som mal Olympus C4000 - super foťák, ktorý stál v tom čase 2-násobok. Len jeho veľkou nevýhodou je veľkosť, nedá sa len tak nosiť vo vrecku... ale to už je ťažko off-topic.
Cowon D2 8GB, Ultimate Ears super.fi 5 Pro
historik666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod slayers 22. 8. 2008 11:17

Xxxdvorixxx,prosím Tě,máš už určitě za ten rok fůru zkušeností s D2.Já už to řeším dost dlouho co koupit za mp4,ať už kvůli tomu že teď mám jen 2GB tak kvůli slabší baterce v mý M6ce.Dluho jsem byl rozhodnutej pro Cowon ale zase jsem někde vyšťoural řeči o zvuku,na druhou stranu jinde ho zase jenom vychvalujou.Tady sem si jistej že mluvíš z vlastní zkušenosti.Předvším jde mi o zvuk a pak následuje ostatní,kapacita a výdrž baterie.Mohl by si mě tady prosím Tě říct dle vlastních zkušeností(máš-li i nějaký srovnání) k tomu zvuku svůj(čerstvej) názor?Díky.
Noble Audio Galaxys, Lumin D2, Pro-Ject Xtension 10, Pro-Ject Phono RS, Kinki Studio MX1+, Audiovector R3 Avantgarde a nějaký Heimdall 2.
slayers
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod palinoch 22. 8. 2008 16:06

EISA ma urcite nejaku vypoved, neviem na co myslis. inac sa poskriepime :mrgreen:
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tifar 22. 8. 2008 17:48

takto. . Mám emgeton m6. Takže viem ako hrá a mám ho opočúvaný aj zo shure. Keď budeš hľadať výrazne lepší zvuk budeš sklamaný.. Ja som skúsil sony a je to skoro to isté, musíš sa veľmi snažiť aby si našiel rozdiel. A nakoniec je niečo iné na jednom a niečo iné na druhom. Zámerne nepíšem lepšie. A to ich porovnávam na shure. . .S priemerom asi rozdiely budú ešte menšie. . Cowon som odskúšal, pretože ma už nejaké to porovnávanie prestalo baviť. . :(
ibasso dx200+audiosense t800
galaxy s7+dragonfly red+corda swing+akg 701
tifar
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Cedric 23. 8. 2008 07:07

Ahoj, můžu se zeptat, jestli tento přehrávač má celosvětovou záruku? Mám možnost ho koupit v USA a proto to vyžaduji k případné reklamaci tady u nás. Předem děkuji za Vaše odpovědi.
Cedric
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cedric 24. 8. 2008 09:12

Zajímalo by mě jaké pouzdro máte na D2, protože to originálni
Kód: Vybrat vše
http://www.123mp3.cz/d/iaudio-d2-znackove-pouzdro/
se mi moc nezdá. :hm
Cedric
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aurelius9 24. 8. 2008 15:17

V tejto kategorii sa uz neda hovorit o vyrazne lepsom zvuku...skor o preferenciach
Cowon D2 4GB + DIY cmoy + Sennheiser HD555 (bye...) Beyerdynamic DT990 Pro, Koss PortaPro, Creative EP630

Fujitsu Siemens AMILO Pa1538 - Creative X-Fi Surround 5.1 - Genius sw-hf 5.1 5005

Nokia 5800 XM
aurelius9
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kocour65 24. 8. 2008 15:23

klidne si d2 kup v americe protoze kdyz se ti s nim neco v zaruce stane tak ti zaruku neuznaji a pekne opravu zaplatis - je jedno kde jsi kupoval - to je zkusenost z reklamaci mnoha nestastniku - jedina dobra vec je ze d2 je original korejec tak ze vetsinou drzi a reklamace netreba - prostuduj toto forum kde se pise jak vyrizujou pripadnou reklamaci https://www.emgeton.com/support/phpBB2/index.php
kocour65
Poslední varování

Odeslat příspěvekod palinoch 24. 8. 2008 17:41

ano v tejto kategorii tazko hovorit o lepsom zvuku, ked ze som pocul iba SONY NWZ-A 829. da sa predpokladat ze rozdiely budu minimalne.
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 24. 8. 2008 18:57

Na to, abychom poznali urcite rozdily (ktere asi budou) bychom museli mit dva (porovnavane) prehravace delsi dobu.
Sony jsem neslysel. Bohuzel. Pro me hraje D2 nejlepe, co jsem co slysel. Jedine co se mi libilo podobne byl Clix2.
D2 jsem slysel od Carabeie i s q- Jays, ale jen na chvili a byli to me prvni spunty v usich, takze by to asi nebylo relevantni.
Pravdepodobne nebudes zklaman, a pokud ano, pri nakupu z netu muzes do 14 dni vratit a koupit treba Sony.
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod aurelius9 26. 8. 2008 07:49

Samozrejme, nepochybujem, ze rozdiely sa najdu. Ja len tvrdim, ze to bude skor odlisny charakter zvuku. Nebude to znamenat, ze cowon ma lepsi zvuk ako sony a naopak. Len iny. Je to podobne ako HD650 vs. K701. ;-]
Cowon D2 4GB + DIY cmoy + Sennheiser HD555 (bye...) Beyerdynamic DT990 Pro, Koss PortaPro, Creative EP630

Fujitsu Siemens AMILO Pa1538 - Creative X-Fi Surround 5.1 - Genius sw-hf 5.1 5005

Nokia 5800 XM
aurelius9
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod palinoch 26. 8. 2008 13:29

aurelius9 no jasne tak som to myslel.
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Wojda 31. 8. 2008 19:47

Hele tak me napadlo, spostu lidí si tu koupilo Cowon a je mi jasný že je to asi kvalitní značka, ale přece jen servis zajišťuje (pokud se nepletu) Bell Technology, kteří s lidma velmi rádi vymetají. Co když se vám vaše D2, a i7 porouchají? Já si nedovedu představit co bych dělal kdyby se mi nedejbože porouchala třeba například Q5W a neuznali mě záruku
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 31. 8. 2008 21:23

A kolika lidem se tyto prehravace porouchali? (nepocitam lidi, co si to koupili jen diky ricenzim a o moznostech playeru a PC nemaji ani paru)
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka