[recenze] Cowon D2

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod pimlic 12. 6. 2010 23:05

Díky za odpověď, Bíno.

Tak jsem se nakonec nějak dokopal a ty IE8 jsem si objednal, tak uvidím, jak budou hrát, snad to bude opravdu za tu cenu stát, byla to docela pálka.
pimlic
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod qwaser 15. 6. 2010 11:49

Zdravím, možná jsem to tu ve vlákně přehlédl, ale nenašel jsem to ani na jiných stránkách.

Nevíte jakou maximální kapacitu paměťové karty přehrávač podporuje? Případně prosím i osobní zkušenosti, pokud jste měli s některými kartami více problémů.
Edit: zapomněl jsem napsat- D2+
Předem díky
Naposledy upravil qwaser dne 15. 6. 2010 12:16, celkově upraveno 1
qwaser
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod creat 15. 6. 2010 11:56

D2+ max. 32 GB
Tričko AVmánie :lol:

"Ovocné víno každý den, tvůj život se změní ve zlý sen."
creat
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod blackwhit 7. 7. 2010 10:00

xxxdvorixxx píše:Tak jsem konečně zjistil (asi), jak vyřešit zobrazování po startu No music...

První poznámka, dělalo mi to vždycky, když jsem D2 připojil k Macu. Mac si tam nahrál nějaký systémový soubory a ty D2 zamotali hlavu asi.
Pak načetl jen externí paměť, ale soubory zobrazil jedině při výběru podle knihovny médií...

Nakonec jsem jen nechal sám přehrávač vymazat paměť a raději ještě resetovat nastavení... a jde to.
Záhadný vopruz, za který jsem chtěl už D2 vyhodit, ale nakonec :)

Takže kombinace Mac a Cowon přináší problémy??
Marantz PM7000N -> Bowers & Wilkins 606 Anniversary Edition

iPhone -> Apple Airpods Pro 2022
blackwhit
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 7. 7. 2010 14:16

Poslední dobou se to chovalo bez problému, ale nemůžu to nijak vysvětlit :)
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kubinetz 26. 10. 2010 17:03

Nazdar, Cowon se mi z ničehonic začíná samozapínat okamžitě po vypnutí. Po Goodbye blikne černý obraz a opět se zapne. Abych ho vypl musím použít restart. Nezdá se mi že by bylo něco s tlačítkem. . .
kubinetz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 26. 10. 2010 23:14

přehrání software jsi zkoušel...? Pokud ne, tak to zkus. Jestli to pak nepůjde, tak se pravděpodobně nedá moc co dělat.

Jen doplním k mé D2, asi se uvnitř uvolnila baterie. Takže když s ní zatřesu, tak to se to tam hýbe :) Fungovat funguje, takže zatím klepu na zuby...
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 1hanes1 16. 11. 2010 22:10

ahoj,kde se dá sehnat software do D2 začala se mi sekat,kromě toho jsem koupil novou baterii protože ta stará po nabití 8hodin signalizovala baterie vybitá, poslal jsem to na reklamaci a tam mi napsali že baterie má 25% kapacity že je dobrá ale pokud budu chtít tak že si mám koupit novou tak jsem si kopil novou 1800mAh a zase to dělá to samé po hodině nabíjení baterie full a po přehrání jedné skladby která trvá 3min tak D2 sama vypne a musím znovu nabíjet už nevím co stím mám dělat teď už to dělá co chce baterie signalizuje full a po dopojení nabíječky d2 vypne sama protože to napíše batery Low, když to nechám na nabíječce tak to chvilku vše funguje a po chvilce se d2 sekne natvrdo že s tím nic nejde dělat tak jsem asi vyhodil za baterii prachy a je to k ničemu a nezdá se mi že měl kupovat další baterku to bych ten krám raději rošlapal samé dobré recenze ale asi mám smůlu každá jiná nonejmka by fungovala lépe než slavná D2 kdo poradí co stím udělat pořípadě nejaký návod na přehrátí software postup pořípadě nějaký osvědčený software jak to celé přehrát !!!!!!!!!!!!!!!Díky D2 má super zvuk mám sluchátka Koos a super
1hanes1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 1hanes1 18. 11. 2010 09:46

ahoj tak jsem to zkusil podle návodu jak se tam píše a hned při prvním kopírování složky "0" jsem odpojil d2 to se načetlo a pak byla další složka "1" nakopčit a to už přestalo komunikovat s PC tak jsem asi odrovnal flash memory nic nejde tak se tě ještě chci zeptat jestli stím jde něco dělat nebo to mám hodit do popelnice dík zatím čauky
1hanes1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bukylsson 15. 1. 2011 14:11

zdravím.
neví někdo, jestli některé z firmwarů pohly s tím hnusným limitem skladeb/složek, s nimiž Cowon D2, případně D2+ (nebo to na plusku už není?) dovede pracovat? plánuju dokoupit 32gb kartu a po forech jsem četl, že lidi měli problém s tím, že díky tomuhle limitu nemohli využít plnou kapacitu karty.

díky za odpověď!
bukylsson
Kolemjdoucí

Předchozí stránka