pixmania

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod mates-66 15. 11. 2007 18:06

Pls mate někdo zkušenosti z http://www.pixmania.cz/??
Mají to tam levné, ale nějak se toho bojim mužete nekdo řict jaké s tím mate zkušenosti?
mates-66
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tino4 15. 11. 2007 18:10

No ja ti tak poviem je to francuzsky obchod (internetovi) iba zasielaju cize musia byt lacnejsi ja som si odnich kupoval digitalny fotak Canon powershot A560 a bez problemov !
tino4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vikin8 15. 11. 2007 18:50

Ja sem taky od nich nakupoval sluchatka a zadny problem!
vikin8
Junior

Odeslat příspěvekod bombul 15. 11. 2007 21:13

Myslim, ze celkom solidny obchod zatial som nestretla nikoho kto by mal dake problemy....ja osobne vpoho objednavane sluchatka pre otca.
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Pumpa 16. 11. 2007 12:00

Co ja vim tak na pixmanii vsichni nadavaji (nejsou ceske manualy, ceska podpora, reklamace se musi posilat do francie, apod). Mozna znamejsi znacky Sony, apod se tam vyplati, ale neznackove moc ne, pokud maji v CR prodejce/podporu.
Pumpa
Junior

Odeslat příspěvekod KUBA 17. 11. 2007 12:14

tak co ja vim, tak kamos si tam jendou obednaval repraky do auta a radio. Mu poslali jenom radio a pritom zaplatil oboje, nakonecmu ty prachy asi po mesici poslali nazpatek... ale nevim jestlito bylo ojedinely nebo ne, to bych kecal
KUBA
Junior

Odeslat příspěvekod balu-balu 31. 1. 2008 05:47

Nuž- ja mám zlé.
Objednal som si pred Vianocami videokameru a hneď som si ju aj cez Internet banking zaplatil. Kým sa spracovávala platba cena tejto kamery 2 x poklesla zhruba o 2000.- Sk. Rozhodol som sa ,že objednávku zruším a objednám si ju znovu -samozrejme už lacnejšiu. Aj sa stalo. Lenže peniaze vo výške 21 700 Sk mi nechodili a nechodili. 2 x mi poslali e-mail, že peniaze mi vrátili a nič. Po mnohých urgenciách trvalo štyri týždne kým mi peniaze nabehli na účet.
Takto som prišiel o "Vianočný darček". Neskôr som zistil, že k tejto -ale nielen k tejto kamere sa nedodáva Slovenský či Český manuál
čo je pre takéto zariadenia veľmi potrebné- o tom nemusím nikomu hovoriť- to poznáte.
Doporučujem preto každému- neplatiť vopred- oni keď už majú peniaze na účte sa moc neponáhľajú. Objednávať na dobierku.

Poučený touto skúsenosťou si tam viacej nič neobjednám i napriek tomu, že ich ceny sú dosť lákavé.
Keď si už naskrze nevieš rady-prečítaj si návod
balu-balu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 31. 1. 2008 09:42

Tohle mi stačí pro názor, abych od nich nic nekupoval:

http://obchody.heureka.cz/pixmania-cz/recenze/
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod Hansel 31. 1. 2008 17:12

Nakupoval jsem tam Nano 3G. Naštěstí Apple má výbornou politiku v podpoře jazyků a všechny iPody mají absolutní podporu. Návod k iPodu netřeba :lol:
Doufám, že se neporouchá, případná reklamace by vyšla dost draho - poštovné ke mně mě stálo cca 250 Kč. Pokud uznají reklamaci, mají, mám dojem, uhradit i spojené náklady, ne? Ale už vidím ty dlohady :roll:
Nebo tam zajedu, až zas bude mít Student-Agency akci Praha-Paříž a zpět za 200Kč :lol:
Platba předem mě dost vytočila. Nemám nic proti placení předem, když nakupuji knihy, nikdy neplatím dobírku, ale od obchodu s pochybnou pověstí bych si raději nechal zaslat a platil až poté.
Celkově - dokud se Nano neporouchá, nemám si proč stěžovat. Když ano bude to chtít silné nervy a reklamaci budou MUSET vyřídit, ale s tím jsem do toho šel a ušetřil 1000Kč, pro mě nezanedbatelných.
Hansel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod therobbie 1. 2. 2008 00:48

zatial objednavky za vyse 20 000 a vsetko v poriadku... zatial :)
<3 my Ipod nano 3rd gen
therobbie
Junior

Odeslat příspěvekod Hansel 17. 3. 2008 12:29

Heh, narazil jsem na výborný článek o zárukách při nakupování v zahraničí. Nakupování v okolí je často diskutované téma, skoro by si tento příspěvěk zasloužil vlastní thread.
Ne, že by článek podal bezezbytku absolutní odpovědi, ono to asi nejde, protože situace je značně zmatená, ale vyjádření samotných zástupců velkých firem jsou dost zásadní a při rozhodování docela relevantní.

http://technet.idnes.cz/se-zarukou-na-e ... rdware_vse

A proč to házím sem?
Vyjádření Apple:
Společnost Apple má na své výrobky celosvětovou roční záruku, můžete ji uplatnit u našich servisních partnerů. Ale pokud některý prodejce porušuje uzavřené obchodní dohody, nebudou takové reklamace uznány a zákazník je musí řešit přímo s příslušným obchodem. Příkladem takového obchodu je Pixmania.
A já myslel, že to nemá omezení, že prostě stačí účtenka :lol:
No, snad se mi neporouchá...
Hansel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aacid 17. 3. 2008 15:29

tak to je super, este ze som ipod neobjednal z tej pixmanie ako som mal v plane :)

aktualne planujem ze si ho objednam z ameriky, vychadza to tam najlacnejsie, akurat ze keby som to asi kupil z ebay, tak mam ten isty problem, pretoze neviem ci k tomu dostanem aj doklad o kupe :D
aacid
Junior

Odeslat příspěvekod Hansel 17. 3. 2008 15:56

Pokud koupíš v legálním obchodě v USA, neměl by být se zárkou (roční) problém. U eBay si dej pozor na prodejce, nemám k tomu moc velkou důvěru. Vím, že existují v rámci eBay normální obchody, ale nevím, jestli je Apple respektuje...
Hansel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jacktalking 19. 3. 2008 19:08

můj příspěvek se nebude přímo týkat pixmanie ale téma je hodně podobné.
Pracuji pro jednoho japonsko-švédského (nejmenovaného) výrobce mobilních telefonů. Záruka je OK, ale problém je, pokud telefon byl určen pro jiný region než kde se prodává. Příklad: telefon XYZ byl určen JEN pro Německo a nikde jinde se oficiálně neprodává a ani prodávat nebude. Najde se však šedina typu mobilky a telefon doveze do ČR. Na tento výrobek se pak oficiální záruka od výrobce nestahuje, zákazník může jít pouze za prodejcem (nemůže se obrátit ani na oficiální zastoupení. tedy může, ale nedostane zde k tomu telefonu podporu v rámci záruky).
Samozřejmě to můžou mít různé firmy jinak či stejně. Ale dovozem ze zahraničí se skutečně riskuje, že výrobek zde nepůjde reklamovat/opravit. Prostě nebude určen pro tuto zemi a hotovo. Jediné co pak jde je to poslat zpátky.
jacktalking
Junior

Odeslat příspěvekod aacid 20. 3. 2008 01:59

moj prispevok sa tiez netyka priamo pixmanie, ale kupy ipodu, ktory som spominal.

nasiel som ponuku
http://www.zive.sk/Bazar/PREDAM-iPhone- ... 6pgnum%3d1
ta osoba posiela ipody (okrem ineho) za velmi vyhodne ceny z kanady, za postovne pyta 50 dolarov, co je tiez super a posiela k tomu aj doklady o kupe, takze so zarukou by nemal byt problem...

problem je ale to ze ak by som si od neho ten ipod objednal, aku mam istotu, ze mi ho naozaj posle, ze to nie je iba podvodnik, ktory laka na dobre ceny, necha si poslat peniaze a uz sa neozve.

samozrejme netvrdim ze podvodnik, nikde sa mi nepodarilo na neho nic negativne najst (ani pozitivne po pravde), preto by som sa chcel opytat ci tu nahodou nema niekto skusenost bud priamo s tymto predajcom, alebo s niekym podobnym, nechcel by som sa obabrat.

vopred dakujem za nazory :)
aacid
Junior

Další stránka