iPod nano 3. generacia - Silna konkurencia ! - Samsung T10

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod tino4 17. 11. 2007 23:25

Takze asi ste sa uz na internete stretli s novou generaciou Apple iPod a to presnejsie nano ! Preto by som vam chcel ukazat konkurenciu a spytat sa co na to vravite :)

Takze je to SAMSUNG T10
Tu su niake obrazky:
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Tak a teraz trosku viac onom :)
-Batreka ma vydrz 30h (Li-pol)
-Display 2" QWGA
-Dotykove ovladanie
-Bluetooth
-11 pasmovy EQ

Myslim ze kludne moze konkurovat iPodu nano
Inac chcel som vam povedat ze som nasiel stranky na ktorych som nasiel rozobrate iPod nano a bol som udiveny nasiel som tam microprocesory od SAMSUNGU !!
Ale teraz spet k SAMSUNGU T10
Neviem ak si pametate ako som zalozil topic s SAMSUNG P2 tiez totalna PECKA ! mo a este tu je porovnanie Samsung T10 verzus Samsung P2

Obrázek

Dufam ze som vam predstavil novy zauimavy prehravac od SAMSUNGU :)

Este som chcel povedat ze samsung robi od televizorov po mp3 prehravace ale vsetko kvalitne mam samsung televizor,monitor,forak a vsetko vysokokvalitne vecicky !

Dakujem !
tino4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vikin8 18. 11. 2007 10:27

Myslim ze nano je opravdu nano oproti tomu samsungu ;) . A co se tyce P2, to je fakt velice peknej player se vsim vsudy :-)
vikin8
Junior

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 18. 11. 2007 13:41

Je pěknej.
Jinak kvalitu výrobků Samsung mohu mile rád potvrdit.
vaclavbarak
Junior

Odeslat příspěvekod fernetik 19. 11. 2007 15:01

vyzera dobre..sympatickejsie ako ipod.
a aj funkciami je lepsi
fernetik
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod tino4 19. 11. 2007 15:05

No neviem ... dotykove ovladanie ma nevyhodu preskakovania skladieb vo vrecku ..... ale zasa dotykove ovladanie je haluz :) velmi sa mi designovo paci model K3 toto je nieco ako vylepsenie

....

P.s. a to mas uz tak ze ked na verejnosti vytiahnes iPod si uzasny ale ked vytiahnes nieco ine si nula nieco na ten styl :(
tino4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DC20 19. 11. 2007 15:11

tino4 to kde byvas? ;) Sice ma iPod nieco do seba ale az tak ako ty to nevidim... je to stylova zalezitost, ale ja si kupujem prehravac koli hudbe predovsetkym ;)
DC20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tino4 19. 11. 2007 15:26

Hadaj asi kde no predsa v BA ! iPod urcite ma dost dobry zvuk ked 77% zo vsetkych prehravacov bolo predanych ipodov len existuju aj lepsie prehravace ktore maju lepsi zvuk !
tino4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fernetik 19. 11. 2007 15:53

zvukovu stranku ipodu by som ako DOST DOBRe nehodnotil..podla mna podpriemer..ziadna slava skratka..a co sa tyka toho stylu ze mas ipod.myslim ze dnes si uz vela ludi vybera nieco ine ako ipod pretoze to maju skoro seci..a idu sa z toho *****..z celeho ipodu..ja v tom az taky zazrak nevidim..ak si to zeberes tak odkedy vyrabaju mp3 prehravace..nejake zasadne zlepsenie nespravili..akurat pridali farebny display..
fernetik
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod tino4 19. 11. 2007 16:12

Dobre ako myslis tak mi porad mp3ojku do 8000Sk ktora bude mat display aspon 2" bude vediet prehravat aspon par minutove video bude mat celkom dobry zvuk a vydrz cca 20 a viac hodin no porad ...
tino4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jersey II. 19. 11. 2007 16:26

Pánové, vy se nám tu nějak rozjíždíte. :wink:
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod DC20 19. 11. 2007 16:32

tino4 ved ich mas vypisane v podpise :wink: D2 napr... neviem co stale spekulujes. Ved je to super prehravac. Alebo Sony NWZ-A816, alebo iRiver Clix2.
DC20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tino4 19. 11. 2007 16:46

No ten sony je spica :) skusenost
clix2 ==> nepaci sa mi ovladanie
D2 ==> nikdy som ho nedrzal v ruke
tino4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fernetik 19. 11. 2007 18:00

ak ti smiem poradit tak jednoznacne zeber D2 ..zvukovo ..bezkonkurencne..kvalitou zvuku je vyborny aj ten sony../D2 ma vydrz okolo50hodin..nestaci :?: :?: .dotykovy display..a to ze si nikdy nedrzal ti nemusi vadit..kazdy kto ho mal alebo ma alebo s nim ma skusenosti volake tak ti ho moze len odporucit..
fernetik
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod fernetik 19. 11. 2007 18:02

a 4GB verzia ta vyjde do 7500,-..tak co sa nevis rozhodnut
fernetik
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod tino4 19. 11. 2007 20:30

7500Kc alebo Sk ?
No zvukovo spica to viem ale stransne sa mi zapacilo menu APPLE iPod myslim kombinaciu bielej a modrej ... Potom sa mi paci na ipode ze hlasitost sa ovlada chodenim po kolecku ....

D2 ma taku nevyhodu ze +/- volume nie som si isty ... na ipode sa mi paci viac +/- hlasitost :)
tino4
Mírně pokročilý

Další stránka