Duvody pro koupi:
krasne se vejde do kapsy
skvela vydrz na jedno nabiti
hraje paradne
libi se mi jak vypada
cena taky nebyla nejhorsi
Prisla mi mala, ale prekvapive tezka krabicka. Prekvapilo me, ze na obalu jsou pouze anglicke a v azbuce psane nazvy.. Kdyz jsem krabicku rozbalil, tak vetsinu prostoru (a vahy) zabiraji prirucky, bohuzel ne v ceskem jazyce.. Ta byla prilozena zvlast.. Prehravac jsem pripojil k pocitaci a dalsi prekvapeni.. Prehravac se pripojuje pouze pres MTP, nikoli jako mass storage.. Ne ze by to tolik vadilo, ale diky tomu se neukaze treba v Total Commanderu. Naopak me docela potesila rychlost. 1,6 GB mp3 bylo nahrano za neco pres deset minut, coz si myslim, ze je slusne. Dalsi neprilis mile prekvapeni.. prehravac mluvi anglicky, nemecky, spanelsky a dalsimi jazyky, ale chybi cestina (s tou se prehravac trapi i v nazvech souboru). Pochvalu si zaslouzi displej, video a obrazky vypadaji vyborne. Jeste zbyva zminit radio - hraje.. Autodetekce stanic naladi vsechno, co najde, ale u nekterych frekvenci je slyset vetsinou jen sum. Silnejsi stanice najde a hraje bez problemu.
Prehravac mam teprve druhy den, takze urcite jeste objevim nejake vychytavky (prekvapilo me problikavani hodin pri zapnutem prehravani..), ale asi i nejake nedostatky.. Doufam, ze Sony pripravi novy firmware s cestinou a pral bych si, aby se trochu rozsirily moznosti nastaveni (automaticke vypnuti, zobrazeni hodin po stisku klavesy atd.)
Celkove muzu prehravac doporucit, hlavne pro nekoho, kdo chce poslouchat muziku, semtam sebou nest par fotek nebo nejaky video, ale nepotrebuje (nevyuzije) velky PMP (na to ja mam PDAcko, ale kdo by se s nim tahal treba na kole

Tot vse.. Na dotazy rad odpovim..