Předem se omlouvám, že zakládám x-té téma typu jsem nerozhodný trulda, prosím pomozte.
Rád bych slyšel relevantní fakta, která by mi přiblížila Walkman. O Nanu toho mám přečtené dost, o Sony se toho moc nenapsalo a většinou jsou to jen výkřiky lidí, co jej nevlastní.
Jsem v podstatě rozhodnutý pro Nano, jen mě děsí Click Wheel. Jsem člověk nervově nestabilní a mohl bych ho vzteky rozmlátit.
Nedoporučujte mi věci jako Cowon D2 apod. Nechci nic, co má dotykové ovládání, nesnáším to, přestože jako telefon používám Qtek 9100 (nabízí k dotyku tlačítkové alternativy). Kdysi jsem měl Olympus M:robe MR-500i a bylo to, co se ovládání týká docela utrpení.
Proto ten strach z Nana a neregulovatelnému Click Wheel. Zkoušel jsem jej v Datartu, ale pár minut jako zkušenost nestačí. Je opravdu tak nechutně citlivé? Jak dlouho vám trvalo, než jste se adaptovali? Jde Nano ovládat i bez překlepů? Srovnání citlivosti kolečka se staršími iPody.
Selekcí všech pro mě důležitých funkcí jsem došel ke dvěma takřka ideálním přehrávačům.
Sony mě odpuzuje, protože je ošklivý, ale jinak nemá moc vad.
Mám dva základní požadavky. Tedy jednoduše:
Co má lepší zvuk?
Co má lepší ovládání?
Více mě nezajímá, děkuji.