[recenzia] Creative Zen 2GB

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod altaria 25. 1. 2008 17:11

Ahojte ak by mal niekto záujem o creative Zen 8GB,píšte,mám ho dva dni je aj s koženým púzdrom. icq 499-770-454
altaria
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mr.David 26. 1. 2008 15:58

Kamarád ma tenhle creative,a dnes sel nakupovat do bauhasusu,zena mel v naprsni kapse a kdyz ho vyndal tak mel prasklý displej a nic se na nem nezobrazovalo :-D :-D
Já se mu pořád směju, to prostě nejde :-D
Ale on nevi jak se mu to vůbec mohlo stát,se chci za něho zeptat jestli mu to vezmou na reklamaci,nebo případně kolik může stát ta oprava displeje.

A nakonec se chci zeptat za sebe to má ten displej tak měkký? :-D
Mr.David
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod centos 26. 1. 2008 17:49

grovana: v první řadě jsi to nějak podivně ripnul, jeden avi soubor by to mělo vytvořit automaticky a pokud ne, určitě najdeš soft, který to dovede. Já znám z paměti snad jen VirtualDubMod, ten má ale (resp. já mám) problémy s vbr audiem
Last.fm viz www
centos
Junior

Odeslat příspěvekod aurelius9 26. 1. 2008 20:30

Mr.David - no z nicoho nic urcite nepraskol. Display Zenu je nachylnejsi na skrabance, ale urcite nie je az tak slaby. A ak nic nezobrazuje, musel to byt poriadny naraz...
aurelius9
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mr.David 26. 1. 2008 20:59

Ja to taky nechápu.Netušíte kolik ta oprava může stát?
Mr.David
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dinkylinky 26. 1. 2008 23:47

Otázka nezní kolik. Otázka zní, najdu někoho, kdo to opraví. Podle toho, co jsem se dozvěděl, tak ani u nás, ani v okolních zemích Creative servis nemá. Vím, že je v Irsku, možná v GB.
dinkylinky
Junior

Odeslat příspěvekod aurelius9 27. 1. 2008 11:20

Pokial ja viem, servis Creativu vykonava (na Slovensku) firma Sofos, ktora poskodene vyrobky posiela do GB a ti ti poslu novy kus. Ale na 100% si isty nie som.
aurelius9
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod itchyk86 27. 1. 2008 12:51

jeste k te hlasitosti...ted sem k zenu hodil porta a stale to neni dostacujici...matre stejny problem? :) ne, ze by hral potichu..to vubec, ale precejen nektere skladby bych si ohulil vice, nemluve o nedostatecne hlasitosti pri cestovani cimkoli.. :(
itchyk86
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FaZZy 27. 1. 2008 13:19

a neni nekde v menu nastaveni max hlasitosti?? nekteri vyrobci to tam dávaji abych ránili neše uši
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
OC: Athlon 3000+ 1,8GHz@2,8GHz
A? učiníš co chceš, stejně toho budeš litovat.
Max Cavalera je metalový Bob Marley
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod itchyk86 27. 1. 2008 14:31

jet am nastaveni max. hlasitost, mam ji na max. :) popr. uplne off
itchyk86
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 27. 1. 2008 14:59

Ja rozmyšľam o Zene, ale prave ten nizky vystupny vykon ma odradzuje. Tiež by som k tomu pripajal KPP, ale bojim sa toho.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod aurelius9 28. 1. 2008 19:05

Na max. a pri pouziti KPP sa ten hluk neda vydrzat. Ludia, co vy mate za usi? Ved o par rokov budete hluchy jak.....
aurelius9
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Carabei 28. 1. 2008 19:18

vsichni uvazuji pouze papirovy vykon, ktery ne vzdy presne odpovida

oni prijdou na to ze casem prijdou o sluch, ja pred par lety taky poslouchal na max hlasitost, kdyz si na to ted vzpomenu, tak se musim pousmat a zkonstatovat jakej jsem byl de*il :D
source: Cowon D2, Macbook Pro Retina, iPhone 5, Fiio X3
phones: q-JAYS, c-JAYS, Apple IEM, Sennheiser IE8, Sennheiser HD-25, Etymotic HF5
Carabei
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod FaZZy 28. 1. 2008 20:01

presne tak nehledte na papírový výkon ale na svoje uši zda vám to stačí jinak taky jsem kdysi poslouchal hudbu na hlas ale ted to mám co nejtižší abych si nezkazil sluch když už mám zkažený oči z monitoru
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
OC: Athlon 3000+ 1,8GHz@2,8GHz
A? učiníš co chceš, stejně toho budeš litovat.
Max Cavalera je metalový Bob Marley
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mr.David 28. 1. 2008 20:26

FaZZy:Fakt?Já mám to samý zničený oči tak alespon ten sluch.

Jinak jak jsem psal o tom kamarádovi jak mel rozbitý displej,tak sel do toho obchodu kde to koupil.A tam mu řekli že se ma odkazat na jejich podporu v Irsku
Mr.David
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka