naozaj dobry prehravac odporucam
ale mam mensi problem s tymi ebookmi v tvare jpegu ked si daco chcem precitat. dal som si prerobit jeden pdf. subor do jpeg. suboru ale pismenka su tam strasne male aj po zvacseni skusal som to uz v roznych rozliseniach a stale to mam take male. čo mam robit ?
fringilo- aky soft pouzivas? napr. v txttojpeg si nastavujes velkost pisma, kvalitu a pod.
Skus si text z pdf previest do wordovskeho dokumentu resp. obycajneho textaku a ten prekonvertovat v txttojpeg.
aurelius9- no ja pouzivam universal document convertor , a ked som si dal vyhladat ten program txttojpeg tak mi naslo daku stranku a tam bol program docPrinter, ten program co pouzivas sa vola presne TXTTOJPEG? mohol by si mi nanho napisat link please? lebo vazne uz som ich viacej vyskusal a nejde mi to poriadne.
POWER1000
Neviem ocom sa bavime ....pytal si sa ci sa ti stratia data v prehravaci ked upgradujes firmware.....co mam ja skusenosti tak sa stratia....ale pisal som ti ak si ides kupit teraz prehravac nemusis uz nijaky firmware prepalovat lebo uz tam mas najnovsi
to je co za blbost ze musis mat pripojeny prehravac aby sa ti spustil
creative video converter
ja to normalne spustam bez zapnuteho zenu ko kompu a v pohode to bezi dam urobit par filmou a potom to tam nasackujem do zenu