[recenzia] Creative Zen 2GB

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod dukem 3. 9. 2008 14:42

údajně má přece "vyšší hlasitost"
dukem
Junior

Odeslat příspěvekod inwo 3. 9. 2008 16:24

nie len udajne, ale skutocne hra hlasnejsie.. V EU je nato norma, ktora nedovoluje istu uroven hlasitosti... S US fw ale omnoho lepsie prebudim porty a zvuk sa mi zda krajsi :) O sluch nepridem, nepocuvam to zasa na 25/25 ;)

ine zmeny niesu a hej, stale sa tam myslim nachadza aj cestina.. zial, mne vyhovuje anglictina, takze neriesim :)
Zen 2 GB US fw (ZEN Skin with Wire Management + Folia) + 8GB SDHC, EP 630 + Koss Porta Pro
TP R500, WXP, FUBAR IV (LM 4562) + AKG K701
Nokia 6233, 5530 XM, SE k610i @ W660i + HPM-70
inwo
Junior

Odeslat příspěvekod HorysMann 4. 9. 2008 13:38

Díky za radu .... fakt to fungovalo. Čeština tam opravdu zůstala a doplním, že kdyby někdo nevěděl jak do toho modu tak musí držet tlačítko play a posuvníkem to zapnout. Ještě jednou díky ;-)
HorysMann
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod arthropodus 6. 9. 2008 12:30

Caute potreboval by som zistit ako sa pri interpretovi zobrazi booklet kamosovi to fici v pohode a mne to nic neukazuje aj ked je obrazok v tom istom priecinku. Asi je treba zmenit velkost alebo tak nejak...
(v tomto fore to nemozem najist ak sa tu o tom pisalo tak mi to napiste DIK)
arthropodus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod matus201 6. 9. 2008 16:58

sice tento creative nemam, ale skoro vzdy musi ten obrazok byt premenovany na folder.jpg alebo album.jpg alebo cover.jpg.. skus, mozno to pojde :)
alebo este jedna moznost, ze ten obrazok musi byt vo formate ktory robi win. media player.
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

Nokia 6120c+ 8 GB MicroSD
matus201
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod inwo 6. 9. 2008 18:08

no ja mam zvecsa obrazok uz priamo v mp3-ke.. a nacital mi ich, ak sa nepletiem.. ale moze byt nieco na tom, ze by to mohlo byt ulozene v tom jpg formate...
Zen 2 GB US fw (ZEN Skin with Wire Management + Folia) + 8GB SDHC, EP 630 + Koss Porta Pro
TP R500, WXP, FUBAR IV (LM 4562) + AKG K701
Nokia 6233, 5530 XM, SE k610i @ W660i + HPM-70
inwo
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 7. 9. 2008 19:27

pls dotaz: nevite nekdo jake PRESNE formaty ZEN podporuje? Snazim se tu pres Aver Hybid Volar HX nahrat neco co by ZEN prelouskal bez problemu ale zatim naprosto bezuspesne.

Popr se tu snazim neco vykouzlit pres Media Coder ovsem opet ne zcela uspesne :(

Sezere mi (a to jeste musim znova prevadet pres ZEN soft) .wmv 320x240

Jde mi proste a jednoduse o to, abych pres tunner nahral primo format ktery muzu na ZEN -ci kartu v nem, jen prekopirovat.
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Junior

Odeslat příspěvekod palinoch 7. 9. 2008 19:34

tunner myslis ako radio z netu?
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Gruppe 7. 9. 2008 19:59

TV tunner na PC

predem rikam ze jsem poctive precetl cely thread, je zde par navodu na rozne programy, ale mne jde o to jaky presne DivX nebo WMV podporuje (datovy tok, audio format...)
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Junior

Odeslat příspěvekod bass 8. 9. 2008 16:24

inwo píše:Postup, ako som prehodil EU fw na US...

stiahnes si fw
Kód: Vybrat vše
http://rapidshare.com/files/142259209/Zen.rar.html

spustis prehravac v recovery mode, das erase firmware, potom pripojis k pocitacu, otvoris patricny fw a spustis

===
ide to udajne aj bez toho zmazania predchadzajuceho fw, ale zial, mne sa to seklo, tak som najprv odstranil a nahodil este raz uz americky a v pohode..
Postup by bol ten isty, len s tym rozdielom, ze nedas erase, ale proste len pripojis Zena a spustis aktualizacny subor...

Pockas minutu a mas US fw.

v archive sa nachadzaju:
    usa-ZEN_PCFW_L22_1_21_01.exe
    eu-ZEN_PCFW_L22_1_21_01e.exe

nazdar a ako to spustim v tom mode safe ci recovery? diky
Asus Rampage II Extreme
6GB KINGSTON HX@1925 Mhz
Core i7 920@4,2GHz-NoctuaNH-U12P
Sapphire HD 5850 1GB@900/1250
Asus Xonar D2
2x320WDC WD3202ABYS-RAID0
Logitech Z-2300
CORSAIR TX650W
Thermaltake Armor
HP-LP 2475w 24LCD Wide
X-25m(34nm)SSD 80GB intel
bass
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod svietnik 16. 9. 2008 13:25

arthropodus píše:Caute potreboval by som zistit ako sa pri interpretovi zobrazi booklet kamosovi to fici v pohode a mne to nic neukazuje aj ked je obrazok v tom istom priecinku. Asi je treba zmenit velkost alebo tak nejak...

pokial viem tak je to schopnost ID3 tagu v2
svietnik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod saww 17. 9. 2008 19:39

arthropodus píše:Caute potreboval by som zistit ako sa pri interpretovi zobrazi booklet kamosovi to fici v pohode a mne to nic neukazuje aj ked je obrazok v tom istom priecinku. Asi je treba zmenit velkost alebo tak nejak...

Mám ZEN X-Fi, ale myslím, že software uvnitř obou přehrávačů bude postaven na stejných základech. Já používám, na doporučení někoho z fóra, prográmek jménem MP3tag v2.41. V něm lze celkem parádně upravovat ID3 tagy a zároveň jednoduše přiřadíš obrázky ke skladbám. Ale to by mohl umět i jiný program. Toto je free program, kterých je na webu mnoho, stačí hledat.
Snad ti to pomůže. :-)
saww
Junior

Odeslat příspěvekod falc0n1 26. 9. 2008 14:30

chcel by som sa spytat keby som nainstaloval firmwar z creative zen vision, ktory ma podporu tv-out aby som mohol player prepojit s TV fungovalo by to???
falc0n1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod palinoch 26. 9. 2008 14:54

pochybujem ze by firmware fungoval v klasickom zene. su to odlisne playere.
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod falc0n1 26. 9. 2008 15:37

a si si na 100 percent istý ze by to nefungovalo?
falc0n1
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka