aurelius9 píše:Nie, nic si neprehliadol. Piesne v internej pamati sa neradia podla adresarovej struktury. Ale ak mas v Zene vlozenu SD/SDHC kartu, tak piesne na nej uz budu zoradene podla adresarovej struktury.
Keby som chcel pouzivat kartu, tak by som nekupoval 8GB verziu !
Dokaze prehravat video, prezerat fotky, ma FM tuner, diktafon atd. ale nema obycajne browsovanie adresarovej struktury - co je uplne najzakladnejsia funkcia, ktoru ma mat kazdy player ?? Omg, tu nieco nie je v poriadku. Take nieco by ma v zivote nenapadlo. Uz to MTP namiesto UMS je dost obmedzujuce
(ale o tom som vedel, takze to sa este da) ale toto ma dostalo. No vazne nechapem aky vyznam ma mod "All Tracks" alebo "Albums" v 8GB prehravaci, ked je cely zaplneny. Radenie podla zanrov autorov atd. je tiez nevyhovujuce jednoducho z dovodu, ze ma nebavi udrziavat si pre vsetky hudobne subory korektne informacie v tagoch a fakt netusim co v nich je / nie je. Ked nahram nieco do adresara classical music ale napr. to vobec nie je otagovane a dam zaner "classic" tak mam proste smolu. Pre mna ja informacia v tagoch doplnkova informacia, ale v ziadnom pripade nie smerodajna, rozhodne ako zaklad pozadujem adresarovu strukturu a potom pre mna za mna nech je tam ako pridana hodnota hladanie podla zanru / autora atd.
Playlisty som zatial neskusal, ale tipujem, ze na to budem potrebovat nejaky externy super uzasny skvely soft
(pricom ja som si myslel, ze pripojenie k PC a kopirovanie adresarov / suborov je vsetko co potrebujem na zakladnu pracu s playerom)
Ale v podstate mne to moze byt jedno, sestre taketo
(zasadne) detaily asi vadit nebudu, keby som ten player kupil sebe, tak by som bol dost nastvany !