od qubo 8. 3. 2008 10:33
Ludia potreboval by som pomoc. Uz dva dni skusam najist ten spravny konvertor na videa. Tu sa pisalo napriklad o SUPER CONVERTOR alebo WINAVI.
1)SPUER CONVERTOR: niekto tu popisoval nastavenia podla ktorych by to malo fungovat ale mne nie, sice prehravac prehrava video ale je to v hroznej kvalite vidno tam kocky. Skusal som si urobit vlastne nstavenia.
VIDEO: Xvid, 320x240, 4:3, frame 30, bit rate 128, high a top quality
AUDIO: mp3, 44100, chanels 2, bit rate 128, dvd language default
V skonvertovanom video je obraz zly dost slaby, co sa tyka zvuku je to dobre. Ak niekto pouzivate super converter a prisli ste na to ako nastavit to video prosim napiste totu.
2) WinAVI: Tiez tu uz niekto popisoval nastavenia ale to co mne robil ten program je cista katastroofa. Nastavil som tam pozadovanu konfiguraciu takto:
output file: advanced
1)Codec:
VIDEO: Xvid MPEG-4
AUDIO: MPEG Layer-3
2)VIDEO FRAME RATE
Keep original frame nezaskrtnute
Nastavene na 30
3)PICTURE SIZE
Keep original picture size nezaskrtnute
Nastavene na 320x240
4)FILE SPLIT
Split output file zaskrtnute
Nastavene na 400(MB)
5)AUDIO
Enable DirectAC3 nezaskrtnute
Sample rate 44100
Bit rate 128000
Vysledok: skonvertovane video malo dlzku asi 3sek, konvertovalo ho asi 14minut, proste nepouzitelne.....Neviem co robim zle. Ak mi viete poradit budem velmi rad.
Prilozeny convertor k ZENU na CD je dobry ale mne nevyhovuje z toho dovodu ze treba mat prehravac pripojeny k PC aby sa dal spustit. Ja chcem konvertor do ktoreho nahodim 30filmov a necham nonstop bezat komp a ono sa to skonvertuje. Dalej chcem aby sa tam dali nastavovat veci ako titulky, zvuk, popripade obraz, intervaly videa atd. Tieto dva popisane programi SUPER a WinAVI tieto funkcie maju ale nedokazem prist na spravnu konfiguraciu. Inac ak ma niekto zaujem o funkcny key gen k jednemu zo spominanych programov napiste a poslem. MUSI TU BYT NIEKTO KOMU TO KONVERTOVANIE FUNGUJE V PLNEJ KVALITE. POPISTE TO TU PROSIM.
Ete nakoniec, tento prehravac je uplne super som nadmieru spokojny. Video uzasne, zvuk je lepsi pri najmensom rovnaky ako u Ipodu ale za omnoho prijatelnejsiu cenu. Doporucujem tento prehravac. Ale je potrebne si dokupit foliu na displey alebo to priesvitne puzdro co sa da aj zavesit. Prehravac je nachylny k poskrabaniu displeya, puzdro vsetko vyriesi a tlmi aj pady.