zdravim vas,
tak je zaujimave citat vasu debatu ohladom kvalit jednotlivych znaciek. Ja som sa chystal zen-a objednat, ale dozvedel som sa o jeho PRE MNA dvoch nevyhodach a to rezim UMS a (ne)podpora adresarovej struktury. Ja uz mam objednanu Cowon D2-ku, kedze tu ide o menej kompromisov.
No a k tej kvalite zen-u?
Mal som ho moznost detailne vyskusat. Dokazem sa nahnevat

, ked najdem na jednotlivych forach hlasky typu: "Creative je jedna z horsich alebo menej znamych znaciek" a pod.
Tak ludia, kupou crative-u urcite neprerobite a ako zvukovo tak tiez kvalitou spracovania je na vysokej urovni. Akurat by som upozornil na nizsi vystupny vykon, pricom si myslim ze kupa kvalitnejsich sluchadlach je dobry napad. Ja som skusal s portaPro a nebol ziaden problem. Zvuk je fakt kvalitny.
Na zaver by som chcel poradit co sa tyka porovnavani jedn. znaciek: Creative, Emgeton, iRiver...... myslim ze tieto znacky su na rovnakej kvalitativnej urovni, preto ak si kupujete player urcite si vyberajte podla vlastnych potrieb, nie podla toho co si precitate o kritike uzivatelov inej znacky ako je ta ktora vam vyhovuje. Kazdy preferujeme nieco ine a preto hl. vyhodou pre vsetkych je asi aby nezamrzal, pretoze to nastve kazdeho....
P.S. Na zen-e som skusal hlavne music a kvalitou sa mi velmi pacil. Video je tiez na peknej urovni, ved kvalitny display ma na to predpoklady. Zen-a by som odporucil vsetkym ktori hladaju kvalitu, a pritom maju hlbsie do penazenky. V kategorii Kvalita/cena fakt nmb 1.