aurelius9 píše:Niekto sa tusim pytal na porovnanie zvuku Zenu s iAudiom -
I benchmarked the Zen against the Cowon iAudio X5 with a pair of Future Sonics Atrio's as well as a pair of Sennheiser HD650's. For the most part they were indistinguishable, both at a flat EQ without any sound enhancements on.
Heh divne, ja som porovnaval s i7 na HD 595 a minimalne mozem povedat, ze hrali uplne odlisne. Bolo to iba kratke porovnanie, ale u Creative ZEN basy (okrem toho ze ich bolo menej) - no nepacili sa mi, take plastove, "divne"... vysky, niekto tu popisal zevraj neagresivne... neviem, mne skor pripadali utlmene a bez detailu v porovnani s iaudio, ale je to len moj nazor, je mi jasne, ze vy asi budete tvrdit opak
(ja ale mam doma obidva, takze nemam byt dovod zaujaty)
Hlavne som sa chcel opytat: aurelius9 podla tvojho navodu som skonvertoval video do DIVX formatu cez winconvertor a vyskytlo sa tu hned viacero problemov:
1.) preco cez explorer nejde vysledny avi subor skopirovat do prehravaca ?
(pise, ze typ suboru nie je podporovany na zariadeni, aj ked po nakopirovani cez Win Media Player ho prehrat ide) Robim nieco zle ?
2.) Pouzil som 700kbit/s kodovanie pre video. Ked som subor spustil v ZENe tak hral OK, skusal som ho pretocit a po pretoceni zrazu obraz aj zvuk zacali sekat, nepomahalo nic iba spustit film nanovo. Stretol si sa s takymto problemom niekedy ? Napokon som skusil pretocit film a potom vypnut prehravac, ze snad po zapnuti bude pokracovat od posledneho miesta OK. No ale co sa nestalo - po zapnuti prehravac zamrzol

Moze toto pomoct vyriesit ten upgrade fw ? Udajne zamrzanie sposobuju nespravne kodeky, ale toto mi ako blby kodek nepripada - skor ako nejaka blbost v tej krabicke

Mam taky pocit, ze ak by upgrade fw nepomohol, tak pozeranie videa je prakticky nepouzitelne.