dle čeho výběr mp3 ?

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod lenkamp3 28. 12. 2007 18:37

Potřebovala bych poradit s koupí mp3 přehrávače. Mám přehrávač xtreme a rozhodně s ním nejsem spokojená co se týče zvuku. Chtěla bych si pořídit nový přehrávač, ale jelikož není možné si v obchodě mp3 vyzkoušet a recenze nabízí pro mne zcela neznámou změť značek, obracím se sem. Ráda bych mp3 s pamětí do 2gb stačí, raději bych dobíjení na baterie, ale to jsem koukala už moc nebývá, s cenou do 3000 Kč, vejdu se? Od koupí iPodů jsem byla zrazována. Tak opravdu nevím :(
Na doplnění používám sluchátka koss porta pro a styl hudební rock, metal, jestli se tímto taky má při výběru řídit??? :lol:
lenkamp3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petr.tnt 28. 12. 2007 19:07

vyhledej si na internetu recenze a testy mp3plaxeru, to byl zakladni krok co sem udelal, nejaky testy sem nasel i v casopisech (stereo a chip)

recenze jsou i zde jako 1. a 2. prispevek nahore
koukni na emgetony, sandisk sansa, iriver a dalsi, vyber je velkej, celkem
petr.tnt
Junior

Odeslat příspěvekod lenkamp3 28. 12. 2007 19:12

dík, právě, že je ten výběr tak obrovskej, že nevím co a kde a podle čeho :( ty značky jsou většinou pro mě naprosto neznámé
lenkamp3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 28. 12. 2007 19:19

Xtreme je fakt extreme. :mrgreen: Bohuzel jsem ho uz slysel.
Do 3 tisic se najdou docela dobry prehravace (ale iPod je drazsi, jedine tak Shuffle bez displeje). Podle hudebniho stylu by se spis ridila sluchatka :wink:

Treba Creative Zen,Sony A rada - zajimave ze ji zde maji tak levnou,Sony rada S - ta ma byt horsi nez A rada, iAudio F2 - dobry zvuk a vykon,iRiver X20
nekolik recenzi je tady na foru. Precti je, dej dotazek :wink:
Edit//Jo a taky iAudio U3, taky fajn vecicka...

treba jeste muzes kouknout na mp3 Sansa, Emgetony, Donnio.Ale uprednostnil bych ty nahore. Pofiderni znacky - Eu3c nebo nejak tak, Evolve apod.
Naposledy upravil xxxdvorixxx dne 28. 12. 2007 21:07, celkově upraveno 1
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod lookazz 28. 12. 2007 20:53

Ja osobne doporucuju Creative Zen...nej vyhody: pohybujou se kolem tri tisic, da se dokoupit pamet (SD), krasnej zvuk (zkousel sem s Portama), velkej display (2,5"), sice vetsi ale tenkej design a prijemny ovladani...ma to kamos a je s nim hodne spokojenej...menu komplet v cestine...akorat ty sluchadla v baleni ee. Ale vzhledem k tomu, ze mas porty, tak to neres...jinak samo mrkni na ty co psal xxxdvorixxx...diky nemu mam nej prehravac na svete :) urcite se v tom vyzna a poradi lip nez ja...:)
Cowon D2 (2GB, fw 2.51) + 8GB SDHC + Sony EX85...
Nokia E71
Sony PSP Slim&Lite Piano Black (fw. 3.72) + 1GB MS Pro Duo
muc muc...

Šetřete papírem...jako terč používejte zvířata.
lookazz
Junior

Odeslat příspěvekod petr.tnt 28. 12. 2007 20:57

zen se mi nelibi diky MTP a jeste nejaky veci sem se na nej docetl,diky kterym vypadnul z vyberu (vyhral D2)
petr.tnt
Junior

Odeslat příspěvekod azag 28. 12. 2007 21:07

opravdu nechápu hodnotu takového příspěvku... D2 je přeci jiná kategorie než zen, který naopak na požadavky docela pasuje. "ještě nějaký věci sem se na něj dočetl" // no to je opravdu skvělé, že to víme.

já bych se taky přiklonil k F2 pokud jde čistě o zvuk, videa na tom rozumně koukat nejdou. mám ho a nemám jedinou výtku. zen asi potom na videa v týhle cenový kategorii. na pixmanii bych nekupoval, někdo tady někde psal, že reklamace se odesílají do francie myslím.
azag
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 28. 12. 2007 21:07

Dekuju lookazz...Zas tak ustej nejsem :wink:
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod lookazz 28. 12. 2007 21:14

Jestli se nepletu, tak MTP je to, ze se prehravac nechova jako vymenitelnej disk, ale ze se to tam hazi pres pgm...je to tak? Jestli jo, tak me by to osobne nevadilo...mam flas(h)ku na data. Pbm je uz v tom, ze se ta hudba da nahrat jenom na kompu doma, kde je ten pgm na nahravani muziky do playeru...Je to na uzivateli estli by mu to nevadilo...me se Zen docela libil za tu cenu a moznost rozsireni o SD...tak nevim...jinak Cowon je uplne jina cenova hranice, takze se Zenem nesrovnavam...
Nokia E71
muc muc...

lookazz
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 28. 12. 2007 21:25

Presne tak, zminka o D2 je pri cene 3000 nemistna.

MTP (media transport protokol?, nevim) - jo, prehravac se hlasi jen pro synchronizacni programy. Ale treba muj jde prosmejdit stejnak... Sice se jmenuje Portable Device (teda nekoukal jsem, zda je tam system slozka)
Nevyhoda v MTP mi prijde klicova... (treba pri stahovani ve skole)
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod petr.tnt 28. 12. 2007 21:32

proto ta poznamka o D2 byla v zavorce
jinak jsem taky musel filtrovat desity prehravacu abych se dokopal k vítezny pětici
petr.tnt
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 28. 12. 2007 21:33

Jasny, na jedny strane to chapu :wink:
Vyber tohodle je osemetnej, vsak kdyz uz se pohybujes ve vyssich castkach,pravdepodobne neudelas chybu. (samozrejme existuji vyjimky)
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod azag 28. 12. 2007 21:38

přes mtp jde kopírovat na každým win xp, nevim jak starší systémy.
azag
Junior

Odeslat příspěvekod lookazz 28. 12. 2007 21:55

takze to na xp v podstate lita jak mass???
Nokia E71
muc muc...

lookazz
Junior

Další stránka