Carabei -> iAudio 7 je jiste vyborna vec a i ta baterka by se dala prezit (50 h je uplne v poho) Me staci kdyz to vydzi cca den, na noc jsem doma tak to hodim na nabijecku. Ale co me hodne vadi je dotykove ovladani, to fakt nevim jak bych se pri sportu trefoval. A hlavne kamos ma prehravac s dotykovym ovladanim a nekdy se treba vubec nechyta. Zalezi treba jak ma vlhkej prst nebo pokud je jen trochu chladneji tak uz to nereaguje. Ale nerikam ze je to pripad iAudia 7 ten fakt neznam.
mareq0 -> aha tak to by mozna slo ze bych tam ty veci nakopal a pak je seradil a bylo by to. Jj presne jde o to abych se o to nemusel zas az tak moc bat. Jelikoz kdyz bych mel D2 nebo neco takoveho tak bych se furt strachoval o display.
Jj ja uz par irivru mel a nemeli chybu. Mel jsem jeste uplne puvodni iFP-140T (a prave z nej ta T60 vychazi) ale uz je to dedecek a ma cca 64 MB

a pak jsem mel HDD H320tku a ta byla vyborna stala cca 10k a byl to vlastne top prehravac ale prodal jsem ho jelikoz jsem ho nevyuzival. Byl celkem tezkej na kazdodeni noseni a HDD prehravac se nedal brat na sport (beze strachu

) tak sel do sveta a za nej jsem si koupil digi. foto.

Ted mam docasne W810i je to v poho telefon i prehravac ale na sport si jej neberu nebo ho ulozim nekam hodne hluboko aby se mu nic nestalo. Takze shanim neco maleho a lehkeho.

T60 to celkem i splnuje

Jeste nejaky pasek na ruku a je to idealni
Dzordano_Bruno -> jejda ja nerekl ze ty penize musim dat do prehravace

Klidne je upotrebim i jinak pokud sezenu neco co splni moje naroky a bude to levnejsi. A prece jen pokud rozsekam prehravac nebo ztratim prehravac za 1k bude me to stvat min nez kdyz to bude prehravac za 6k... takze asi tak, a jak pisu vys iRiver jsem mel a jsou to hodne dobre prehravace takze si myslim ze T60 by nebyla az tak spatna volba...
Moc diky za rady