Maly, lehky, dlouha vydrz, dobre ovladani. Jaky?

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod balik123 6. 1. 2008 19:57

asi bych to videl na tu T60 v 4 GB verzi nerikam ze ty penize nemam ale radsi je vrazim do pocitace nebo do kola (to jsou moje hlavni dva konicky) a hlavne ovladani by mohlo byt podobne memu puvodnimu prehravaci radyiFP z ktere vlastne tenhle prehravac vychazi (coz je taky plus)

A otazka tech sluchatek, kdyz mam ty SONY MDR-ED31LP vyplatilo by se je vymenit za SONY MDR-EX85LP/B?

Sluchatka typu koss porta pro nebo PX100 asi nejsou na sport to nej, lepsi by mohly byt spunty...

Diky
PC: Intel, NVIDIA, WD (viz profil)
Notebook: Samsung ATIV Book 9 Plus
Mobil: Samsung Galaxy Note 3
Foto: Nikon 5100 + 18-105 VR + SB-700
balik123
Junior

Odeslat příspěvekod The Wolverine 6. 1. 2008 20:19

Za ustrene penize muzes poridit q-JAYS. Podle me je lepsi min funkci a lepsi zvuk, kdyz bez videa tak T60 nebo Sansu nebo Sony.
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod balik123 6. 1. 2008 20:38

jak rikam taky bych to videl na T60 ale q-JAYS to si delas srandu :) to jsou sluchatka snad ze zlata ne? :) vzdyt jsou drazsi nez ten prehravac :)

jo poradi pls nekdo kde se serazuji adresare podle abecedy? Nainstaloval jsem ten iriver music manager a nevidim to nikde....

Diky
balik123
Junior

Odeslat příspěvekod Carabei 6. 1. 2008 21:08

q-JAYS maji pravda cenu na gram mozna jeste vyssi nez zlato, ale zato ta hudba, pardon Hudba
source: Cowon D2, Macbook Pro Retina, iPhone 5, Fiio X3
phones: q-JAYS, c-JAYS, Apple IEM, Sennheiser IE8, Sennheiser HD-25, Etymotic HF5
Carabei
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 6. 1. 2008 21:10

Nevím, jestli se vyplatí taková sluchátka k tomuhle playeru. Prostě podle mě zbytečnost. Chce to lepší výstup, pak řešit sluchátka.
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod DC20 6. 1. 2008 21:12

Dzordano_Bruno
Podla mna by sa to aj oplatilo... pocul som starsi typ tohoto prehravaca a zvuk bol dost dobry.
DC20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 6. 1. 2008 21:16

Možnost je, že se pletu, proč ne:) Ale přeci jenom bych si ho někde ozkoušel a zjistil, jestli je zvuk tak dobrý, jak se říká, protože pak připojit super sluchátka a být víc nešťastnej než opak, by bylo smutný.
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod mareq0 6. 1. 2008 21:40

balik123 píše:jo poradi pls nekdo kde se serazuji adresare podle abecedy? Nainstaloval jsem ten iriver music manager a nevidim to nikde....

Zkus se poptat tady:
http://avforum.zive.cz/viewtopic.php?t= ... sc&start=0

Konkrétně člověka jménem
mareq0
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mareq0 7. 1. 2008 00:11

Tak a teď jsem to vyzkoušel na iRiver T10. Tam je ten problém s řazením stejný jak u T60. Jde to v tom programu (iriver plus 3), ale musíš mít připojený přehrávač :P

Stačí kliknout na složku a dát Change player order a buď posouvat složky pomocí Up a Down. Nebo kliknout na Folder a seřadí se to automaticky podle abecedy.

Jde to rychle (pár vteřinek) a je to very easy... :idea:

Snad ti to tak bude stačit :twisted:
mareq0
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod balik123 7. 1. 2008 01:18

mareq0 -> super moc diky jen, to asi nefunguje na starou radu ifp (predchudce T60) tam se to vubec nepripoji. Asi pujdu do te 4 Gb verze. Na sport by to mohlo stacit.

Jeste jsem premyslel nad necim jako je Creative ZEN Stone Plus ale T60 bude asi lepsi co?

Moc diky vsem za pomoc
balik123
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 7. 1. 2008 01:28

T60 bude lepsi, preci jen Stone myslim neumi mass storage. iRiver je jistotka
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod .dreamer. 7. 1. 2008 13:04

Hovoril si, ze sa ti F2 od iAudio napaci, ja by som sa chcel spytat skor na zvukovu stranku, tiez hladam nieco podobne ako ty a este k tomu mi nejde moc o vzhlad, ako je na tom ta F2 oproti dajme tomu D2 alebo niecomu od iRiveru alebo creative, vie niekto?
Diky moc
.dreamer.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mareq0 7. 1. 2008 17:12

Jednoduše bych to vyjádřil matematicky takto:

D2 > F2 > iRiver T60 > Creative ZEN Stone plus

Ale nikdo ti určitě nepoví "o kolik" je který zvukově lepší.
Málokdo slyšel všechny 4 na vlatní uši a ke všemu je to hodně subjektivní záležitost - zkus si je vyzkoušet v nějaké prodejně...
mareq0
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Imhotep 24. 1. 2008 03:16

Stone podporuje mass storage...ale vydrzi zatratene malo. Preto sa chystam kupit si novy. Rozmyslam nad tym T60 2GB. Len mne vobec nejde o funkcie ani o obrovsky disp. Staci keby hlavna priorita bola co najvecsia vydrz, 2GB, co najmensi a okolo 2k Sk. A neviem ci je lepsia vstava baterka alebo AAA vymienatelna.
Ak sa mýlim, tak mi odpustite. Ak nie, som rád.
Imhotep
Junior

Odeslat příspěvekod mareq0 24. 1. 2008 19:40

S vestavěnou je snadnější nabíjení, ale jak se s ní něco stane tak jsi "namydlený". S AAA potřebuješ nabíjecí baterky a nabíječku - trošku horší manipulace, ale zase je jednoduchá výměna...

U T60 je výdrž více než dobrá (vzhledem k ceně). V uvedené cenové kategorii by ještě v úvahu mohl přijít Samsung YP-U3 s vestavěnou baterií...
Obešel já polí pět!
mareq0
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka