Sony NWZ A8xx a vše kolem něj

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod palinoch 23. 4. 2009 08:30

xxxdvorixxx píše:Prostě si nepořizujte moc citlivé Er4P, protože budete musit řešit šum na přehrávačích...

sveta pravda.
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Figut 23. 4. 2009 10:51

:lol: Jen na Sony A82x :!: ... blázni bláznivá :lol:
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zuzkys 29. 4. 2009 18:28

Zdravím, má někdo vyzkoušené jakou verzi id3 tagů je třeba použít, aby v Sony byl uveden údaj o datu vydání alba místo unknown? Já už vyzkoušela snad všechny verze id3 tagů a pořád tam mám unknown - ukazuje se Vám to, nebo to unknown tam mám jenom já? Případně prosím napište pokud to někomu jde, jaký používá program na správu id3 tagů a jakou verzi id3 tagů. Díky.
zuzkys
Junior

Odeslat příspěvekod Pingu2221 1. 5. 2009 17:02

Já na tagování mp3 používám mp3tag, je to freeware, jednoduchý a co je hlavní, funguje mi to...:-) Tak jeslti jsi to ještě přes tento software, nezkoušela, doporučuju vyzkoušet.
Pingu2221
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zuzkys 1. 5. 2009 23:07

A tobě se zobrazují v Sony data vydání alb když používáš mp3tag? Ten jsem taky vyzkoušela a nic... Mužeš se prosím tě podívat? Pokud ti to ukazuje - řekni mi jakou verzi id3 tagů na zápis tam máš. Díky.
zuzkys
Junior

Odeslat příspěvekod Pingu2221 2. 5. 2009 20:37

No, což o to, já bych se klidně podíval, ale bohužel nemůžu, jelikož nemám přehrávač čím nabít, protože jsem k němu ztratil kabel a nemám to zatím jak vyřešit. :-) Ale myslím, že mi to normálně funguje, ale je fakt, že 100% jistý si taky nejsem. :-)
Pingu2221
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Imhotep 17. 5. 2009 21:35

vedel by mi niekto povedat ako hra tento player cez BT sluchatka Nokia BH-504? Na dodavanych kablovych hra super (mam S639 tak viem) a rad by som vedel ci je kvalita aspon trochu rovnaka. Dikes moc
Ak sa mýlim, tak mi odpustite. Ak nie, som rád.
Imhotep
Junior

Odeslat příspěvekod Pingu2221 18. 5. 2009 14:37

To Zuzkys: Tak kabel jsem našel, koukl jsem se, a zjistil, že se mi to nezobrazuje taky..:-). Nevědomost blažená..:-)
Pingu2221
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zuzkys 18. 5. 2009 16:15

Pingu2221 píše:To Zuzkys: Tak kabel jsem našel, koukl jsem se, a zjistil, že se mi to nezobrazuje taky..:-). Nevědomost blažená..:-)

Díky za vyzkoušení!

Pro ostatní, prosím Vás mohl byste ještě někdo s tímto Sondou kouknout, zda Vám zobrazuje datum vydání alba. Komu by to šlo prosím napište jaký používáte program na tagy a jakou verzi tagů. Díky.
zuzkys
Junior

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 19. 5. 2009 19:29

Rok vydání mi běhá s programem MediaMonkey.
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod zuzkys 19. 5. 2009 23:34

Dzordano_Bruno píše:Rok vydání mi běhá s programem MediaMonkey.

Tak mě ne :( Prosím nenapíšeš mi verzi tagů?
zuzkys
Junior

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 20. 5. 2009 13:29

Verzi tagů? Nechápu, co to s tím má společného. Složku s mp3 si otaguj v MM a pak třeba podle WM11 nakopíruj do přehrávače. Takhle to dělám osobně já. A nějakou verzi tagů jsem nikdy neřešil..
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod zuzkys 20. 5. 2009 18:51

Oukej tedy, já tedy otaguju v MediaMonkey, pak přeházím normálně pomocí File exploreru do Sondy a prostě se mi datum vydání jednotlivých alb nezobrazuje - jen unknown. Kašlu na to, už to tu papouškuju asi po 5té, asi mi nikdo nerozumí. Nevadí. :)
zuzkys
Junior

Odeslat příspěvekod Bína 20. 5. 2009 18:52

Každý ti rozumí, holt to nikomu jinému nedělá. U mě to bylo v pohodě, tagováno v mediamonkey.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod zuzkys 20. 5. 2009 20:18

No pokud to nikomu jinému nedělá, tak tím máš na mysli co? Že mám pokažený přehrávač? To je asi blbost. FW jiný na Sony není. MM používám v defaultním nastavení [i když jsem vyzkoušela veškerý možný verze tagů], takže promin, ale nějak ti nevěřím, že ti zobrazuje datum alb jenom u otagování s MM. Nechme to být. Asi to štve jenom mě. Když už se tam ten údaj zobrazuje mega písmem přes půl displeje, tak jsem chtěla, aby to bylo správně - nejde to, už na to kašlu.
zuzkys
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka