Servis - Iaudio

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Carabei 17. 4. 2008 10:19

kdyz jsem cetl jeden zde umisteny odkaz na vymetaky nebo tak nejak a tam se mluvilo o FW.
v zarucaku je napsany ze se nesmi menit nebo upravovat FW(je to tam docela blbe popsano, ted si to presne slovo nepamatuju), ale pochopil jsem z toho ze je pouze zakazano modifikovat FW, aktualizace FW ktery je poskytnut vyrobcem by nemel byt problem, doufam ze jsem to pochopil spravne. mozna by se tato informace mohla hodit i tem kteri s takovymi prehravaci zacinaji ;-)
source: Cowon D2, Macbook Pro Retina, iPhone 5, Fiio X3
phones: q-JAYS, c-JAYS, Apple IEM, Sennheiser IE8, Sennheiser HD-25, Etymotic HF5
Carabei
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod jacktalking 17. 4. 2008 10:30

ad výměna firmware - servis si může říkat co chce, ale pokud ti výrobce (cowon) to právo updatu neupírá, pak se může jít Bell leda klouzat. Samozřejmě, jinak to je u jejich brandovaných přístrojů (Emgeton). A též něco jiného je neautorizovaný zásah do firmware. Prostě, řídit se tím co oficiálně nabízí výrobce a nedělat nic jiného.
A co se firmwaru jako takového týče - Bell aka Emgeton moc neví co to vlastně ten firmware je. Jednou se update provádět musí před příchodem do servisu (ačkoliv dle zákona to není OK), pak nesmí a nedá (G20).
jacktalking
Junior

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 18. 4. 2008 09:26

Celý servis Emgeton je jen banda neschopných matérů. Nechápu, kdo za igonranta je tam dosadil. Přečetl jsem si všechny stránky se stížnostmi a jsem opravdu jen překvapen, že je tam ještě nědko nešel zabít :D protože to je neskutečný.
servis, co si sám píše děkovné dopisy, to je přeci směšné. To vše už jen vypovídá o celém servisu.
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod divotvorca 24. 4. 2008 05:26

Výrobok je vynikájúci a od 1.5. 2008 máme na slovensku profy servis f.CMS s.r.o Žiadne obavy , inak veľa príspevkov je výsledkom konkurenčného boja a nie naozajstných zákazníkov a ich skúsenosti, to je riziko internetu a voľného prístupu. Cowon iAudio prakticky nemá kvalitatývnu konkurenciu Vo svete.

Ivan Kozák-Sales Director

z mailu kde som sa pytal na kvalitu iAudia 7 a ako je to so servisom na SR..ci sa posiela do CR.. :hm odmyslim si vsetko za prvou vetou tak to yzera tak ze na SR j vlastny servis
today will be a good day
divotvorca
Junior

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 24. 4. 2008 07:43

divotvorca píše:Výrobok je vynikájúci a od 1.5. 2008 máme na slovensku profy servis f.CMS s.r.o Žiadne obavy , inak veľa príspevkov je výsledkom konkurenčného boja a nie naozajstných zákazníkov a ich skúsenosti, to je riziko internetu a voľného prístupu. Cowon iAudio prakticky nemá kvalitatývnu konkurenciu Vo svete.

Ivan Kozák-Sales Director

z mailu kde som sa pytal na kvalitu iAudia 7 a ako je to so servisom na SR..ci sa posiela do CR.. :hm odmyslim si vsetko za prvou vetou tak to yzera tak ze na SR j vlastny servis

To je pořád dokola, pořád jsme všichni od konkurence a bla bla bla, to jsou taky pořád výmluvy, to je šílený. Ale není se čemu divit, oni si nepřiznaj, že jsou to šupácí.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod divotvorca 24. 4. 2008 12:40

ale aspon na SR bude zvl.ast servis..ktovie este aky bude...
today will be a good day
divotvorca
Junior

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 24. 4. 2008 13:51

To je taky pravda. Sice to bude znít blbě, ale pokud bude servis v SK, tak se nebudu bát to posílat tam :D
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod nordblanc 24. 4. 2008 18:44

Ivan Kozak... tento pan pracuje v bell cca 2 mesiace, ked som kupoval moju D2-ku stale ma zavadzal nepravdivymi terminmi o dodani, no a ked som sa obratil na konkretneho predajcu a spomenul ho, ze tento pan mi tvrdil ze uz je skladom tak sa na tom sladko zasmiali....
Tym som chcel povedat to, ze taka bude asi aj pravdivost informacie o ich "profi servise", je to proste bell technology a je jedno ci je to na SVK alebo v CR. :idea:
PC: GB 790X-UD4, Amd Phenom II X3 710, Sapphire 4830 512 Mb HDMI, 2x2 GB Patriot VIPER, Seasonic 500W, WD6401AALS + WD 2000JB, DVDRW Samsung SH-S223Q LS, Case: Thermaltake M9 BWS, Acer P221w DVI, AC AF 12025PWM
nordblanc
Junior

Odeslat příspěvekod divotvorca 24. 4. 2008 18:52

nordblanc píše:Ivan Kozak... tento pan pracuje v bell cca 2 mesiace, ked som kupoval moju D2-ku stale ma zavadzal nepravdivymi terminmi o dodani, no a ked som sa obratil na konkretneho predajcu a spomenul ho, ze tento pan mi tvrdil ze uz je skladom tak sa na tom sladko zasmiali....
Tym som chcel povedat to, ze taka bude asi aj pravdivost informacie o ich "profi servise", je to proste bell technology a je jedno ci je to na SVK alebo v CR. :idea:

tak to je potom rast jak uhod... este ze si ma vyviedol z omylu ze to tu bude aspon o trosku lepsie :) no jo...
today will be a good day
divotvorca
Junior

Odeslat příspěvekod zara 7. 5. 2008 14:28

Posílal jsem iudio7 na pozáruční opravu tlačítka. Za dva dny byl přehrávač zpatky, že reklamaci neuznávají :shock: a že je možná oprava za 600,- No dopr.....le, já jsem nic nereklamoval. Jen jsem chtěl, aby mi to tlačítko teda sparvili!!!!!!!!!!!! :grr:
zara
Junior

Odeslat příspěvekod Carabei 7. 5. 2008 15:53

je videt jaky tam jsou s prominutim idioti
source: Cowon D2, Macbook Pro Retina, iPhone 5, Fiio X3
phones: q-JAYS, c-JAYS, Apple IEM, Sennheiser IE8, Sennheiser HD-25, Etymotic HF5
Carabei
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 8. 3. 2009 11:42

Nedalo mi to a musím tuto problematiku nějak oživit.

Doufám, že nikdo z vás nemá další zkušenosti s tímto servisem, ale pokud ano. Ocenil bych, abyste své zkušenosti, jak dobré, tak zlé sem napsali.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod Figut 8. 3. 2009 19:43

Také se obávám dne, kdy často používané posunovací tlačítko on/off/hold na i7 vypadne.
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bína 8. 3. 2009 19:49

Tak po přečtení si říkám, že ta záruka v New Yorku bude ještě dobrá :-))
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 9. 3. 2009 14:26

Všude bude reklamace lepší než tady :D
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Předchozí stránkaDalší stránka