Po roce nepříliš intenzivního používání mp3 přehrávače Emegeton E3 se odlomil zobáček krytu baterie, který teď nejde zavřít. Další co se stalo, že na sluchátkách Emgeton Porta Cult, které byly příslušenstvím přehrávače se pravděpodobně porušil nějaký spoj v konektoru (jack) a tak občas vypadne zvuk nebo hraje mono (sluchátka nevykazují žádné známky mechanického poškození a řekl bych že jsou ve stavu skoro jako nové). Osobně mám za to, že v obojím případě je to vada výrobku a k poškození nedošlo nesprávným používáním. Dotaz má cenu tohle reklamovat, po tom všem co jsem o Emgetonu a jeho reklamacích četl??
Díky za rady
ps: po přečtení jejich záručních podmínek a ceníku servisních oprav mám pocit, že jejich cílem je lidi okrást a nemám chu'ť to tam ani posílat, a raději koupit nový mp3 s lepšími parametry a možná by cena nepřekročila neuznanou reklamaci+ servis. náklady (už teď mi to vycházím min. 500kč kryt baterie + 200 kč neuznaná reklamace) Přitom ten kryt baterie se láme všem co ho mají=výrobní vada. :evil: Takto se podle mne nechová solidní firma, škoda že jsem si to nepřečetl před tím než jsem jej koupil.Dneska bych asi volil jinou značku.