Creative ZEN z USA: zmena jazyka, záruka?

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod _emo_ 13. 2. 2008 13:00

Na nete som našiel zaujímavú ponuku Creativu ZEN. Neváhal by som ani chvílku, ale po skontaktovaní sa s dotyčnou osobou som sa dosvedel, že je dovezený z USA. To znamená, že je v anglickom jazyku. Druhá vec je že doklad o kúpe k nemu taktiež je, ale samozrejme aj na ňom sa nachádza americká pečiatka.
A tak by som chcel poprosiť o radu, či je možné preinštalovať angl. na češtinu, ak áno tak či mi viete aj poradiť ako presne a druhá otázka, či mi doklad z USA bude platiť ako záručný list aj na SR, a ak áno, kde by som s ním potom mal ísť, ak by sa vyskytli nejaké problémy.
Snažil som sa zistiť nejaké informácie na domovskej stránke creativu, ale túto oblasť majú len v angličtine, čo mi moc nepomohlo.
Vopred ďakujem každému jednému, kto si nájde čas aby mi pomhol zodpovedať moje otázky.
dikes
_emo_
Junior

Odeslat příspěvekod kykof 14. 2. 2008 16:17

Myslim že jazyk změníš tak že přeinstaluješ firmware... ten je na stažení tady http://cz.europe.creative.com/support/d ... &x=27&y=21
vybereš si jazyk a operační a systém a pak das GO a muzes stahovat firmware...
kykof
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bombul 16. 2. 2008 13:05

Ano ten fw je dobre riesenie na zmenu jazyka...a co sa tyka zaruky bojim sa ze americka u nas nebude platit, tzv v pripade poruchy alebo inych problemov by si to musel riesit v USA.
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Bob_dylan 17. 2. 2008 14:16

Taky sem chtel v US poridit Zena, kvuli zaruce jsem nakonec zvolil ipod a nelituji, at si rika kdo chce co chce. Tvoje situace je kazdopadne jina a ja se obavam, ze zaruku v CR/SR neuplatnis...
Don't think twice it's alright...
Bob_dylan
Junior

Odeslat příspěvekod _emo_ 6. 3. 2008 10:09

dikes všetkým zúčastneným za investovaný čas a ochotu poradiť, dik
_emo_
Junior