Kupit iPod nano 3g 8gb alebo samsung yp-p2 8gb?

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod mgdei 29. 2. 2008 13:46

Rozhodujem sa medzi tymito dvoma mp3 prehravacmi,kedze cena je prakticky rovnaka.Pocuvam vacsinou rockovejsi hudby.Na zahranicnych forach som cital,ze tu prave iPody moc nezvladaju.Na druhej strane sa zasa obavam toho dotykoveho ovladania na samsungu.Co je podla vas, hlavne co sa tyka kvality posluchu a hlasitosti, lepsia volba?
mgdei
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gondek 29. 2. 2008 14:02

Co takhle Cowon iAudio D2, klidne i 4GB, ale da se tam dat CD karta.
gondek
Junior

Odeslat příspěvekod mgdei 29. 2. 2008 14:04

Rozmyslal som aj nad nim,alevoba napokon padla na tieto dva.Neviem,ale nejak mi nesedi.mozno to bude vzhladom.
mgdei
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Carabei 29. 2. 2008 14:14

mno me se taky D2 nelibil, a jak to dopadlo, jinak je otazkou jestli chces ovladani ipodu a nebo lepsi zvuk
source: Cowon D2, Macbook Pro Retina, iPhone 5, Fiio X3
phones: q-JAYS, c-JAYS, Apple IEM, Sennheiser IE8, Sennheiser HD-25, Etymotic HF5
Carabei
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod nordblanc 29. 2. 2008 14:29

ja som za samsung.... vacsi display, vacsia vydrz, zvuk, format OGG. Co sa tyka ovladania, mne dotykovy displej vyhovuje.
PC: GB 790X-UD4, Amd Phenom II X3 710, Sapphire 4830 512 Mb HDMI, 2x2 GB Patriot VIPER, Seasonic 500W, WD6401AALS + WD 2000JB, DVDRW Samsung SH-S223Q LS, Case: Thermaltake M9 BWS, Acer P221w DVI, AC AF 12025PWM
nordblanc
Junior

Odeslat příspěvekod mgdei 29. 2. 2008 16:19

Carabei píše:mno me se taky D2 nelibil, a jak to dopadlo, jinak je otazkou jestli chces ovladani ipodu a nebo lepsi zvuk

Teda myslis,ze to stoji na tom,ze iPod ma lepsie ovladanie kdezto samsung lepsi zvuk?No tak v tom pripade je dolezitejsi zvuk ako ovladanie.
mgdei
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Carabei 29. 2. 2008 17:02

no nerekl bych ze ipod ma lepsi ovladani, ale priznejme si ze ipodovske ovladani je dokonale jednoduche a je to to co vetsinu lidi oslovi pri vyberu prehravace. byt tebou tak se podivam i na D2, me se na fotkach nelibil ani za nic, ale kdyz jsem ho mel poprve v ruce a pak i slysel, tak jsem nechtel nic jineho
source: Cowon D2, Macbook Pro Retina, iPhone 5, Fiio X3
phones: q-JAYS, c-JAYS, Apple IEM, Sennheiser IE8, Sennheiser HD-25, Etymotic HF5
Carabei
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod mgdei 29. 2. 2008 17:22

Carabei píše:no nerekl bych ze ipod ma lepsi ovladani, ale priznejme si ze ipodovske ovladani je dokonale jednoduche a je to to co vetsinu lidi oslovi pri vyberu prehravace. byt tebou tak se podivam i na D2, me se na fotkach nelibil ani za nic, ale kdyz jsem ho mel poprve v ruce a pak i slysel, tak jsem nechtel nic jineho

Uz som ho mal v ruke,ale nejak mi ten dizajn nesedi. Takztiez som uz kedysi mal iPod foto a aj samsung yp-k3. je pravda ze ovladanie na ipode je navykovejsie,ale dochadza tam aj k mnozstvu preklepov.Ja by som chcel hlavne vediet to, ci ma YP-P2 tiez tak isto vysoku hlasitost ako ipod,lebo si pamatam,ze na ipode som maval nastavenu hlasitost max na cca.60% a poriadne hucal,a naopak napriklad philips a olympus boli pri plnej hlasitosti uplne "hluche".
mgdei
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 29. 2. 2008 19:27

podle specifikace 2x20 nebude s vykonem zadny problem
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod The Wolverine 1. 3. 2008 13:22

Ten iPod taky nema spatny zvuk, jestli neposluchas na q-JAYSkach tak to nejspis ani nepoznas ktery je lepsi. iAudio i7, Sony A800.
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Hansel 1. 3. 2008 14:07

Zkus si je někde v obchodě.
O výkon bych starost neměl, slyšel jsem YP-U3 a ten hraje hodně pěkně a hodně hlasitě (2x20) a to je YP-P2 ještě výkonější.
YP-U3 hrál na první poslech hlasitěji než iPod Nano 3G. Ale mám u sebe nastavený zámek hlasitosti a navíc jsem nezkoušel své mp3, takže nemohu říct jak moc. Kažpdopádně výkon i zvuk by měl mít YP-P2 snad skvělý, jelikož i základní model hraje dobře.
Mně osobně by vadila velikost Samsungu, Nano je naprosto miniaturní, schovám je kamkoli.
Samsung má nicméně více funkcí (kopie iPhone:-P), takže pokud ti nevadí vyšší cena (píšeš rovnaká, co jsem koukal, Nano bylo výrazně levnější) a velikost, ber ho.
Hansel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod B3rg0 1. 3. 2008 20:07

Ja by som na tvojom mieste volil D2 .....vlastnim iPod NANO 1 generaciu..ako je to dobry prehravac...ale zvuk ma taky priemerny....D2 je lepsia volba :) ver mi
B3rg0
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mareq0 1. 3. 2008 21:57

mgdei vybírá mezi ipodem nano a samsungem yp-p2. Nevím jestli tomu rozumíte :?: , ale už psal že D2 nechce, takže by nebylo od věci mu třeba ještě 5x doporučit D2 :shock:

Já bych vybral Samsung YP-P2 - hlasitost bude dobrá, ten výkon to zaručuje...
Obešel já polí pět!
mareq0
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mgdei 3. 3. 2008 10:26

Tak a uz je rozhodnute.Zobral som si ten samsung.Jednoznacne ma lepsi zvuk a vyhodou je aj moznost manualneho nastavenia ekvalizeru a to ovladanie cez dotykovu obrazovku je navykove:)
Dakujem za vsetky rady!
mgdei
Kolemjdoucí