Už dlhšiu dobu som rozhodnutý zainvestovať do mp4-ky. Dlho som študoval rôzne recenzie, prelistoval som desiatky, ba až stovky strán na forach, aby som si vybral to čo bude najviac splňať moje požiadavky. Do konečného výberu sa dostal Cowon D2, Emgeton M7 cult, Creative Zen. Včera som našiel na tomto fore članok o emgeton servise a bol som zdesený :evil: . Ešte na druhý deň som rozdýchaval, čo som sa to za veci podozvedal.
Tým pádom prvý dvaja adepti vypadávajú z hry nadobro!!!
A teraz ku tomu, kôli čomu tu píšem. Chcem sa opýtať, či mi niekdo vie povedať, najlepšie z vlastnej skúsenosti, ako je to s Creative servisom. Co od neho môžem očakávať, aký je prístup.......jednoducho povedané, či tam nepracujú taký dementní ludia ako v emgetone.
A taktiež sa chcem opytať na kvalitu konkrétne tohto prehrávača, či má nejaky majitel skúsenosti s poruchovosťou, muchami, proste hocičím, čo akokolvek narúša vzhlad ale v prvom rade funkčnosť prehrávača.
PS: ospravldenujem sa za to vyjadrovanie, ale som z toho tak rozhorčený, že až!!!! , a zároveň chcem poďakovať všetkým, ktorý sa zúčastnili práve hore spomínanej diskusie na tému "najhorší servis na svete"

Pravdepodobne by moja druhá časť príspevku mala ísť do nej kolonky, ale som z toho tak na vietvy, že mi to prsty píšu samé :evil: .
PS2: ešte jedna poznámka, ten Zen by som pravdepodobne kupoval cez net, neviem, či oproti "normálnemu" obchodu je čo sa servisu týka v tomto nejaký rozdiel, ale radšej som to uviedol
PS3: poprípade ak viete o prehrávaci, kt. by splňal moje požiadavky a so servisom niesú problémy, uvažoval som ešte o Donnio ACE, Iriver Clix2, ale Ace má malú pamäť a Clix2 mi voláko nesadol (ale aj o clix-e sa môžete vyjadrovať, bo moje nesadnutie nie je radikálny dôvod na jeho nezaobstaranie

....a moje požiadavky:
prvoradé: naozaj kvalitný zvuk, pamäť 8gb, poprípade aj 4, ale to by musel mať slot na karty, inač je slot výhodou, display nie je až tak podstatný, v prvom rade hudba a dôležitá je podpora Mass storage(viem že zen má len na karte), KVALITA, ústretový servis
druhoradé: diktafon, prahliadanie textov
PS4: ešte sa chcem opytať, ktorá mp4-ka, sa podla vlastnosťami a kvalitou najviac podoba na D2-ku?
vopred dakujem všetkým zúčastneným, naozaj mi pomôžete vyriešiť už dlhotrvajúcu dilemu

dik