Creative Zen - servis

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod FaZZy 6. 3. 2008 20:34

Myslím si že u sony nebudeš mít problém se servisem dokonce nabízí přikoupení záruky na jejich výrobky a servis je v čr takže odpadá posílání do ciziny
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
OC: Athlon 3000+ 1,8GHz@2,8GHz
A? učiníš co chceš, stejně toho budeš litovat.
Max Cavalera je metalový Bob Marley
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod _emo_ 6. 3. 2008 20:46

FaZZy:
a kolko stojí dokúpenie tej záruky, poprípade kolko záruky si môžem dokúpiť?
inač 820-tka sa ešte nepredáva, že?náhodou neviete, kolko takáto vecička môže stáť u nás?
Naposledy upravil _emo_ dne 7. 3. 2008 12:33, celkově upraveno 3
_emo_
Junior

Odeslat příspěvekod _emo_ 6. 3. 2008 20:49

ešte sa chcem opýtať u kt. pamäťových kariet je doživotná záruka? Sa mi zdá SanDisk, ale v tomto obchode tvrdia niečo iné: http://foto-video.alza.sk/pametova-kart ... d85338.htm
alebo že by to bola KINGSTON?, na tej istej stránke jej pripisujú 60 mes.
_emo_
Junior

Odeslat příspěvekod _emo_ 6. 3. 2008 21:08

dalšia otázka: viete mi prosím poradiť aký je rozdiel medzi
NW-A808 a NWZ-A818? Síce som si Sony stránku prelistoval, ale naprvý krát sa mi to nepodarilo odhaliť a tak sa radšej pýtam. ??
Niekde sa mi zdá že som zahliadol že 808 ešte vyžaduje na sťahovanie dát soft., ale niesom si istý.
PS: viete mi povedat, akú koncovku má NWZ-A818 na USB výstup? Lebo na obrazku som videl, len niečo divne podlhovasté. Možno ide o niečo iné, ale radšej sa pýtam. Ide mi o to aby naň fungovala táto redukcia:
http://www.hej.sk/audio-video/obchod/25 ... b-miniusb/
_emo_
Junior

Odeslat příspěvekod dinkylinky 7. 3. 2008 00:07

dinkylinky:
ako si to myslel že pri vážnejšej oprave zaplatím viac ako 1000? Veď pokial naň platí záruka a problém vznikol chybou prehrávača nemalo by ma to stáť nič, alebo sa mýlim?a/quote]

Jasně, že platí záruka 2 roky a nic to nestojí. Já jen psal o tom, že když se ti s přehrávačem něco stane třeba za 2,5 roku, tak vzhledem k pořizovací ceně, celkovému poklesu cen a nákladů na servis to ještě nemusí znamenat, že je třeba kupovat pouze přehrávače se servisem u nás.
dinkylinky
Junior

Odeslat příspěvekod ronox 7. 3. 2008 01:04

ja mam pokazeny Creative zen vision M 30GB (nechce nabijat) a NIKTO mi ho nechce opravit
takze servis creativu 0 bodov, a uz od nich nikdy nic nechcem
ronox
Junior

Odeslat příspěvekod nordblanc 7. 3. 2008 08:17

...videl si dobre, je tam pouzity specialny konektor pre tento prehravac, tu miniUSB redukciu pri Sony nevies vyuzit.
PC: GB 790X-UD4, Amd Phenom II X3 710, Sapphire 4830 512 Mb HDMI, 2x2 GB Patriot VIPER, Seasonic 500W, WD6401AALS + WD 2000JB, DVDRW Samsung SH-S223Q LS, Case: Thermaltake M9 BWS, Acer P221w DVI, AC AF 12025PWM
nordblanc
Junior

Odeslat příspěvekod _emo_ 7. 3. 2008 11:31

ronox:
a vieš mi ku tomu povedať niečo bližšie? Ako reklamácia prebiehala, či je to v záruke, proste nejake bližšie info. okolo toho. :?:
_emo_
Junior

Předchozí stránka