MP3 od Sony

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod atiw 10. 3. 2008 19:41

Jaké jsou MP3 Sony, mám na mysli řadu NWZ. Kdo ho máte, jak se s ním hraje? Cena je něco málo přes 4 litry, vyplatí se ho koupit?
atiw
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jacktalking 10. 3. 2008 19:49

Mám NWZ-S618F. Na internetu je spousta recenzí. Ano, není to modla D2. Před koupí jsem zkoušel D2 a S618F se Sennheiser PX100 a pak obyčejný špunty od sony za cca 500Kč. Kvalita reprodukce je pro mé ucho stejná. Mohl jsem mít levnější Cowon D2 s menší pamětí a rozšířil bych kartou, ale odradila mě nemožnost reklamace u firmy Bell.
Pokud umíš anglicky, podívej třeba sem
http://reviews.cnet.com/mp3-players/son ... 93875.html
pokud to chceš primárně na muziku a sem tam nějaké to video, je Sony dobrou volbou. Pokud to chceš 50/50 videa/muzika, spíš ten Cowon D2.
Ptal jsi se ale na sony a to mám. Po předchozích pozitivních zkušenostech s iRiver a Cowon můžu sony doporučit. Už to dávno není ta hrůza s ATRACem a Sonic Stage co byla před lety.
jacktalking
Junior

Odeslat příspěvekod FaZZy 10. 3. 2008 23:09

já mám SONY NWZ A816 a je to kvalitní přehrávač tělo je vyrobeno z hliníku a oramované kovem takže vydrží i pády na zem několikrád mi spadl na zem a nejde to na něm poznat display je velký 2 palce a při rozlišení 320X240 je velice jemný a kvalitní radost se na něj dívat přístroj vydrží 30hodin hudby což je dostatečná výdrž
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
OC: Athlon 3000+ 1,8GHz@2,8GHz
A? učiníš co chceš, stejně toho budeš litovat.
Max Cavalera je metalový Bob Marley
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jacktalking 10. 3. 2008 23:24

jj, stroj co popisuje FaZZy je super. Chtěl jsem ho až do doby kdy jsem zjistil že má vývod na sluchátka vespod. A jelikož mám přehrávač nejčasteji v košili+PX100 co nemají ten zahnutý konektor, šel jsem po něčem jiném.
jacktalking
Junior

Odeslat příspěvekod FaZZy 10. 3. 2008 23:44

jenom kvůli tomu jsi do toho nešel?? to byl problém přehrávač otočit v kapce výstupem nahoru?? mě to teda nikdy nevadilo ba naopak mi to přijde praktické
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Robcooo 11. 3. 2008 16:48

Mp3 od sony patrili, patria a budú patriť medzi najkvalitnejšie!Len si treba poriadne rozmyslieť aky model a za aku cenu!
Robcooo
Junior

Odeslat příspěvekod tomeq 11. 3. 2008 17:20

Mam NWZ S616F a spokojnost... Este keby podporoval FLAC, tak je dokonaly... :wink:
Arcam A38 + Arcam CD17 + Bowers&Wilkins CM7
tomeq
Junior

Odeslat příspěvekod jacktalking 11. 3. 2008 20:29

nepatřily. Dříve ATRAC a Sony Stage.. Dneska je to ale samozřejmě naopak a je to super. Bejt Cowon zastoupenej v ČR někým jiným než Bellem, asi by si tu jiná značka moc neškrtla :wink:
jacktalking
Junior

Odeslat příspěvekod FaZZy 11. 3. 2008 22:54

tak stímto nesouhlasím!! Cowon sice patří mezi dobré značky ale má hodně konkurentů a nevěřím že by ovládly trh. COwon má vesměs drahé modely a třeba iAudio do 2K nekoupíš a spousta lidí kupuje v této cenové relaci. Podle mě FW u Cowonu je otřesný nelíbí se mi když Fw vychází jak na běžícím pásmu to jako kdyby nedokázali udělat něco pořádně! to je jako windows po po několika stovkách záplat aspon trošku funguje..... NO FLAME WAR PLEASE
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 0mira 11. 3. 2008 23:14

a jakej je nejlepší sony (jsem koukal že cena je tak maximálně 5000kč za 8GB model) a jak se na tom přehrává video?
0mira
Junior

Odeslat příspěvekod hmpf 11. 3. 2008 23:24

Video je v pohode s barvama, na to jak je ten display malej ma hodne velkou kvalitu, prijemne se na nej kouka, pokud preferujes display tak pockej na NWZ-A820 ma ho vetsi tim padem jeste bude o nejakou tridu lepsi.

Co se tyce zvuku tak jsem asi prvni co na nej nadava, zkreslene stredy splyvajici s nevyraznymi vysky s nadechem kelimku, celkove to zni orezane pomale. Verim ze to je temi sluchatky EX082 a je to logicke, sice se vsude pysni ze jsou to nejlepsi pridavana sluchatka ale jsou strasny, az koupim novy sluchatka dam vedet jak to hraje :wink:
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FaZZy 11. 3. 2008 23:38

tyjo hmpf to se mi nezda ten přehrávač tak nemá hrát but je to sluchátky nebo špatnou mptrojkou já ho mám a hraje pěkně čistě žádnej nádech kelimku žádné nevýrazné výšky. jaké mp3 požíváš? vyskoušej jiné sluchátka vůbec se mi to nezdá!!
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Robcooo 12. 3. 2008 10:22

No ja mam tiež 815ku a hra perfektne, basy plné, niekedy až príliš ale to ja mam rad, výšky hlasité a čisté a stred je tiež pekný!Je proste super, no s tym počkanim na 820 neviem, sice bude mať väčší displej ale celkovo bude o dosť väčší!A sluchatka EX082 su paradne, fakt bude mať hmpf asi nejky nepodareny kusok!!!
Robcooo
Junior

Odeslat příspěvekod hmpf 12. 3. 2008 14:08

No je pravda ze mam ten stříbrný coz je rarita, ale na repliku to vážně nevypadá, poslucham vse v 320cbr/vbr. Jetli mam nepodareny kousek :shock: tak to snad ne, to taky nevypada. Jsem dost narocnej na vystup a slysel jsem spoustu sluchatek okolo 5-10000kc, ale na sony EX71 jsem si nikdy nestezoval ve spojeni s A9, treba pisnicky ktery jsem na A9 neslysel mi zni u sonyho dobre, kdyz tam ovsem dam neco co si dobre pamatuju z A9 kterou uz nemam s EX71 tak je to pro me hrozna nuda na flat a ty rozdili ve stredech a vyskach orezanost pro me jasne slysitelne, takze bud je to temi sluchatky nebo vazne nevim, jestli ho mam vadnej tak to potes panbuh vyjednavat pres pixmania, ale vadnej mi nepripada, tim nechci nikoho od nej odradet jsem preci jen prvni kdo si stezjue :!: pockam na ty sluchatka a budu o neco chytrejsi, dam vedet.
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 12. 3. 2008 15:34

možná si jenom potřebuješ zviknout na novej zvuk :)
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Elysian Annihilator 2023, Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, Sony WM1AM2, iBasso DX180, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Další stránka