MP3 od Sony

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod 0mira 12. 3. 2008 19:06

a jaký video to přehraje, rozlišení, různé nastavení kvality? 25fps? formáty
0mira
Junior

Odeslat příspěvekod jacktalking 13. 3. 2008 08:20

NWZ-S618F přehraje trochu víc než o sobě oficiálně tvrdí. Umí to třeba WMA ve 320kb/s (a zkus se podívat do manuálu a jestli to tam je - není).
Video přehrává MP4, umí to 30FPS. Přehrávání je samozřejmě plynulé, žádné "šmouhy". Je ale nutný konverter, protože není MP4 jako MP4 (container). SUPER to ale zvládá a mám i vytvořený převáděcí profil který opravdu chodí, takže kdyby byl zájem, mohu někam uploadnout.
jacktalking
Junior

Odeslat příspěvekod yaroukh 19. 3. 2008 18:45

Robcooo píše:s tym počkanim na 820 neviem, sice bude mať väčší displej ale celkovo bude o dosť väčší! /quote]

820 bude větší o nula-nula-prd: viz srovnání naživo... Myslím, že to nestojí za řeč.

Pokud bude stejnej zvukovej čip jako v NWZ-A810, a 16GB půjde koupit i jinak než jedině jako bundle s BT-sluchátkama (kteroužto zhovadilostí některé zdroje straší), jdu do něj.
No ještě by to mohl pohnojit opravdu velká ztráta na kvalitu poslechu s Porta-Pro. Nějaká asi bude, ale částečně mi to vynahradí odstínění od okolního hluku. Na "sedavej" poslech mám stejně sluchátka "traktoristický".

Každopádně Sony.cz jsou klauni, jinde už se dá předobjednávat (UK např.), v ČR ještě ani neznají cenu. Přitom AFAIK termín oficiálního release je pro Evropu stejnej - 2008-03-28.
my favourite music: sounds4u.net/?fuID=3
yaroukh
Junior

Odeslat příspěvekod palinoch 19. 3. 2008 21:10

ako to tu bolo napisane, mozno si potrebujes zvyknut na iny zvuk. ale na tvojom mieste kupujem lepsie sluchatka ked uz mas SONY.
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FaZZy 19. 3. 2008 23:10

yaroukh ty už máš A810?? myslím že je to zbytečná výměna, ale kdybych měl ty prachy tak bych taky vyměnil....myslím si že buť bude stejný zvukový čip nebo vylepšený.
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
OC: Athlon 3000+ 1,8GHz@2,8GHz
A? učiníš co chceš, stejně toho budeš litovat.
Max Cavalera je metalový Bob Marley
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Robcooo 20. 3. 2008 09:50

Hm, nieekto je tu asi slepy, viditelne ja 820 väčšia nieje to velky rozdiel ale je to podla mna dosť,tak si založ okuliare alebo chod na očne!
Robcooo
Junior

Odeslat příspěvekod FaZZy 20. 3. 2008 09:57

je větší to je jasné asi o půl centimetru je širší. bude velkej jak Creative Zen. Musím uznat že sony má dobré desing u přehrávačů, ale ten stříbrnej je hnusnej.
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hmpf 20. 3. 2008 09:58

Presne cca plus 1cm horizont a vertikal je u tak malyho displaye docela velkej rozdil, A81x ma barvy vsechno na vysoky urovni ale je maly a A82x sice taky ale rozhodne se na nej bude koukat jeste o neco prijemneji navic vetsi velikost displaye=celkove lepsi jemnost, detail atd.

diky Fazzy vzdy nezklames a pochvalis mi ho :) nerikam ze ten cerny neni hezci ted bych mu uz asi dal prednost, ale i tak v te stribrne je porad daleko hezci nez drtiva vetsina jinych prehravacu, ale je to vec vkusu...
Naposledy upravil hmpf dne 20. 3. 2008 10:08, celkově upraveno 1
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Robcooo 20. 3. 2008 10:04

No, vidim že ostatni maju zrak v poriadku!Ma väčší displej ale v dnešnej dobe ked maju mobily taky velky vplyv, treba vymyslieť niečo poriadne napr. mohol by byť displej na celej prednej strane a tlačítak na boku!
Robcooo
Junior

Odeslat příspěvekod FaZZy 20. 3. 2008 10:32

hmpf: :D promin ale nemůžu si pomoc :D říkám co si myslím :D

ktomu display A820 má větší 2,4palce ale rozlišení 320X240 a A810 má sice jenom 2palce ale rozližení má 320X240 => A810 bude mít jemnější display.

Kdyby mobil byl velký jako moje A816 měl stejnou kvalitu zvuku a výdrž tak bych do takového mobilu šel a MP3 zahodil ale tak nemá pro mě cenu. vypavené mobily jsou velké jeko kráva kdo se stím má tahat. To mám radši u sebe véčkový mobil co je malý(stál pár kaček když ho v hospodě stratím tak mě to nenasare) a Mp3. Klidně bych mohl nosit moje MDA ale nepotřebuji ho, ale na delší cesty si ho beru protože ten display je gigantycký. )

když by měla Mp3 display přes celou přední stranu tak jedině dotykový protože tlačítka na boku mi nevyhovují špatně se spřehrávačem manipuluji a chci ovládat přehrávač jednou rukou.
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Robcooo 20. 3. 2008 12:49

S tym displejom je to samozrejmosť.že menší s tym istým rozlišenim bude jemnejší,ale to všetci dobre vieme...:)
Spravne umiesnene tlačidlá či už na boku alebo na vrchu(tak ako je konektor) ako mal jeden mobil siemens su v pohode, tak aby sa dalo vo vrecku prepinať pesničky a pridavať volume!Ostatne by mohlo byť aj cez dotykový, ale pre mna su stale klasicke tlačidlá lepšie!
Robcooo
Junior

Odeslat příspěvekod FaZZy 20. 3. 2008 13:55

hmpf píše:vetsi velikost displaye=celkove lepsi jemnost, detail atd..

Robcooo píše:S tym displejom je to samozrejmosť.že menší s tym istým rozlišenim bude jemnejší,ale to všetci dobre vieme...:)
/quote]
ne nevíme :wink: :lol:
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hmpf 20. 3. 2008 14:23

vtipne, nevim co resite proste A820 bude mit lepsi display a basta, to co vy si predstavujete pod pojmem jemny jde mimo me ja mam svoji hlavu :)
A dnes jsem ozkousel fi 5 pro s litosti mi bohuzel nesedeli :| triple jo to je divny.
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Robcooo 20. 3. 2008 15:09

Ved budem mať lepší displej,ale menší displej s vyššim rozlišenim vyzera lepšie!Ale ta 820 žiaden zasadny krok do predu neurobila, čakam na niečo extra!A ine značky ako nejaky cowon, emgeton, irivier a pod ma nezaujimaju...
Robcooo
Junior

Odeslat příspěvekod yaroukh 20. 3. 2008 16:08

FaZZy píše:yaroukh ty už máš A810?? myslím že je to zbytečná výměna, ale kdybych měl ty prachy tak bych taky vyměnil....myslím si že buť bude stejný zvukový čip nebo vylepšený.p/quote]

Nemáš. Už-už jsem ho málem koupil, ale objevila se zpráva, že Sony pravděpodobně představí nový 16GB player... Od té doby čekám.
my favourite music: sounds4u.net/?fuID=3
yaroukh
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka